Eto pokazuju kako su nas zaje....
I još to upakuju u veselu reklamu,sa glupom podlogom,jer berba je odavno prošla....
Nova (ovih dana se vrti) reklama u vinogradu:
Bla bla bla............nikada nismo imali ovakvu berbu........bla bla bla.........hvala svim korisnicima T-Com-a.
Ma ovo je strasno i jos se javno zahvale sto su nas oderali !!!
![]()
ONE X & Sensation & Desire by HTC
Eto pokazuju kako su nas zaje....
I još to upakuju u veselu reklamu,sa glupom podlogom,jer berba je odavno prošla....
He, who laughs last, laughs best. He who laughs at Chuck Norris … dies.
ahahaaa lol koji iskreni ljdi,pa sta se bunite oni su bar iskreni pa su nam rekli u facu da su nas pokrali za razliku od HDZ-a koji navodno samo daje lol,mrzim taj t-com,gamad nize klase,al sta je tu je ne odustajem od svog zakljucka
JEBESH TECHNO KAD SU KROFNE 2 KN
Samo ako imaš već njihovu centralu u okolini jer su i oni valjci kao svi samo da bi primamili nove korisnike!
Eto moj primjer, kod stare prije 3-4 mjeseca bio tip i na moj nagovor stara se prebacila na optimu(tamo ima centrala tako da nemaju više dva računa) i ja zagrizao za brzi net (2mbps) po povoljnoj cijeni gledajući da uz to i kućnu tel. liniju skoro besplatno bi koristio iiiiii tip mi kaže nema frke budemo napravili ugovor i pustili ga u opticaj kada centrala se zgotovi kod mene za cc mjesec dana, od tada na netu su produžili na tri mjeseca a meni dosadilo i poslao upit službi koja kaže ništa do početka 2008!
E ko je sad tu lud.
Svi su oni valjci a boli me ta teška neiskrenost.
Reci brate kako je i OK kad sam se već za tebe odlučio!!!
@ Vuki - imam tu centralu i prezadovoljan sam uslugom i cijenama. Trebao si prvo provjeriti dostupnost na 08000088 a ne vjerovati terenskom agentu, oni lazu cim zinu samo da prodaju![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
Bookmarks