Samsung E700->2x Motorola MPx200->Sony Ericsson K750i->Nokia 8310i i Sony Ericsson W810i->Samsung D600->Sony Ericsson w810i->Sony Ericsson K800i->SONY ERICSSON K800i->Sony Ericsson C510->Nokia E63->Nokia E72-> Iphone 4 16 gb
evo moje slikice
kao sto rekoh imam 2 tarantule
prva je mirta
mirnija vrsta, brachypema smithi (mexican red knee)
sad je 8-9 cm ocekivana krajnja velicina je oko 15-16 cm
i na mojoj ruci kad je bila manja, poslije sam izgubio potrebu za hendlanjem
drugi je stanko
agresivna vrsta, lud ko siba
Lasiodora Parahybana, goliath brazilian solomon pink bird eater
sad je oko 10-11 cm velik, ocekivana velicina oko 24-25 cm, neki su narasli oko 28 cm cak
bina
africki tvor, preluda zivina, zaigrana, uvijek spremna za zezanciju, uvijek me razveseli, tvrdoglava, i meni uzasno slatka
ovdje spava sa svojom lopticom
ovdje ju naterava i grize
ovdje spava po ljetu kad je vruce
razvalila se po lezaljci
voli grickat prste (naravno ne prejako)
fini cevapi
volim spavat dok me ceskaju
evo nadam se da su slikice mojih zvijeri dobre
jos samo zohari fale![]()
joj, africki tvor...to si ja full full zelim...jel imas mozda sliku kaveza ???
preslatka je...joj, kak bi ju gnjavila...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
kavez smo stari i ja napravili, na 2 etaze je
uglavnom oko tvora treba radit, pametan je - vjeruj mi to mu je mana, jer te prokuzi i zna nac nacina da dobije kaj zeli
tvrdoglavi su- lijek za to je budi tvrdoglavija od njih
kad sam ja binu ucio da ne grize
ovakva je procedura bila
daj da zagrize, za siju ju ulovi, makni ju - i tako jedno 500 puta
ruke su mi bile krvave
al zato je sad super, nekad me lize po faci (vise nema straha i 100% me nece ugrist bez razloga), sve u svemu zahvalna zivotinja oko koje treba dosta brige
jel planiras imati mozda leglo???ako ju nisi sterilizirao...
nego, ja imam cincilu doma...i trebala bih povecati, ili skroz napraviti novi kavez...pa me zanima...kako napraviti etaze???drvetom???kako onda drvo prikvaciti za kavez...to mi je najveca briga, ima nekakvih stiftica ili kaj??
koliko te dosao u izradi kavez??
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
R.I.P.-16.10.2007.
@x.... zamorčići nemaju mirisa ako ih redovito kupaš i čistiš
e a ove tarantule.... crkla bi da ih vidim uživo
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
...ja ih samo nebi volila imat doma![]()
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Ma nebi činčile, nisu mi nikad bile atraktivne, nhfSeru i zamorci, brabonjke
Neznam ima li ovdje netko sa hrčcima/zamorcima da ga po potrebi pitam par pitanja..?
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ma tarantule se za odrzavanje ekstra lagane a super su za promatranje, ljudi jel vi vjerujute da sam ja imao strah od pauka, a sad ih sve primam normalno
tutlek ne planiram imat leglo, kolko me dosao kavez, nije vise od 200 kuna
kupiz zicanu mrezicu, par taknih pravokutnih cijevi koje zavaris da oformis kostur kaveza i onda to zarolas u tu zicanu mrezu, to je to
Kako pobogu i gdje uzgajaš žohare? Slika neka?
zohare je ja mislim najlakse uzgajat
da ubacis cizmu u terarij s njima oni bi ju pojeli i opstali
imam jos jedan terarij s njima, ubacio sam kutiju od jaja nutra jer ne vole svjetlo pa da se imaju gdje sakrit, osiguras da im je toplo, das im hrane (jedu sve nije bitno kaj im das) i ds im vode ostalo naprave oni
![]()
imaš li i njihovu fotku?![]()
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
kad se primim posla budes mi slikao svoj kavez da vidim kako odprilike bi to trebalo izgledatinecu jos skoro...
ali definitivno moram svojoj cincili napravit veci kavez...dobili smo ga od sogora koji je prije imao patuljaste zeceve...i cinio nam se velik, ali kad smo nju stavili unutra i kad je pocela divljat, vidli smo da je waaaaaaaaaaaaaaay to small...
R.I.P.-16.10.2007.
lol, žohar za ljubimca? pauk?
fujveliko fuj
ostali su cakani jako jako![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
R.I.P.-16.10.2007.
ja sam imo ribe.sve pocrkale.poiskakale van,****** takav je zivot...na playststionu
A gdje si nabavio originalne žohare?![]()
od jednog tipa koji doma ima malo podosta paukova pa mora uzgajat zohare za hranu
mala _>
ZOHARI MI NISU LJUBIMCI POBOGU
samo su hrana
da te pitam jesi ikad imala ribice doma?
a dobro lolal svejedno.
da, imam ribice.. zlatne, po ljeti su vani u bazenčiću koji je tata sam napravio, a zimi unutra u akvariju
zašto?
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
Bookmarks