kad si mi to sliko kuciste??![]()
Zadnji uredio HSV : 28-10-2007 u 04:24
kad si mi to sliko kuciste??![]()
˙ɐsıdoʞnɹ ƃoʌs ǝɾuɐʇıɔ oʇ ǝɾ ouɔıqo -ɐƃoʞ olıq po ıɾloq ǝɾ nɯǝɔ n oʇsǝu ɐɯı ʞǝɾʌoɔ ıʞɐʌs
najvise me se dojmilo bubanj kuciste, bas je cool
tears stream down your face when you lose something you cannot replace...
nemozes vjerovat..lik je napravio akvarij od kompa..drama..
ovaj mod sam vidio prije par mjeseci i čini se vrlo praktičan
http://www.czechcomputer.cz/czc/medi...e/Zdenek_5.jpg
angels might have been eaten.
...svaka čast na djelima i trudu, ali za to treba imati i vremena i živaca...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Čovječe,daj zamislite da dojdem na lan parti sa onim tornjem od kučišta!
A pokraj mene frajer sa mikrovalnom,bubnjem i v8 kučište,juhu!Eto tuluma.![]()
tuborg green(zajg) The lord of the drinks!!!
meni najbolje
![]()
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
za ovo trebas imat stvarno volje, vremena i znanja...svaka im cast!
You Hack me!
We Hack you! by cafe.mobil team
e ovo su stvarno jedna od najboljih kućišta ikad, a posebnio me se dojmio v8 računalo, i akvarij.
zamislite kakvi su to likovi kad se toliko trude oko toga, imati toliko volje, vremena, znanja i spremnosti. baš bi si i ja volio naći vremena da tak šta naučim i da sinapravim nešto, samo mi treba neka dobra ideja. recimo, od kućišta napravim...hmmmm...a ne znam sad al nešta ću smislit.
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
Ja bi od kucista napravio milion dolara ali to se ne moze
OT: kucista su pre dobra posebno ono becks......
e jludi!!!!!!!
mogli bi mi forumasi napraviti takmicenje u ko ce imat naj(bolji,idealniji,originalniji...) kuciste.kao dokaz morate uslikati sa datumom i da ste vi na toj slici.
bilo bi dobro, jedno što bi totrajalo mjesecima, trebalo bi i naći nekakvunagradu da se ljudi uopće potrude, a štoje njagore razmisli o posljedicama: neki će se toliko truditi da će početi gubiti kosu, neće jesti, naglo će ostarjeti a da nisu ni primjetili, ljudi će izgubiti razum samo da bi pobijedili na takvom takmičenju...hehe...samo šala, ja ne znam, šta drugi misle???
a znam da ja vjerojatno ne bi ni sudhjelovao zbog manjka svakakvih resursa potrebnih za tako šta
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
Bookmarks