meni jeste zbog neobicnog dizajna i one grbe na ledjima,a 6233 izgleda posve obicno.![]()
meni jeste zbog neobicnog dizajna i one grbe na ledjima,a 6233 izgleda posve obicno.![]()
Hvala dečki na korisnim informacijama i mislim da ću drugi tjedan uzet se530i , mob će me doć 1 kn a vjerujem da će zadovoljiti moje potrebe a i baterija nemre biti lošija ko ova sada na v3.
6233 zašto? najbolji mob za pisati poruke
k800? ma daj odi mi s tim 250 godina starim ikonama izbornika....
kod nokie bar dok promijenis temu promijeni se i ikona a da k800 podrzava flash teme e to bi bil mob
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Naravno da ima i bolji i lošiji samo što je pitanje svrstavanja u kategorije i unutar određenih kriterija i zatim odlučivanja.
Uvijek postoje uređaji koji su apsolutno lošiji u odnosu na neke druge uređaje koji se nude u istoj kategoriji.
Prvo, k800 nije idealan mob niti takav postoji.
Medjutim za te novce to je najbolji izbor ne-smartphone kamera mobitel.
Neki ljudi su skloni trazenju dlake u jajetu.
Slazem se da tipkovnica nije genijalna, ali nije niti smece. Cisto prosjecna.
Poklopac kamere eto zivcira neke (to se moze srediti koristenjem crystal casea).
Kuciste je cvrsto i kvalitetno i ne znam po cemu izgleda plasticnije od 6233,6288 (meni naprotiv, ti modeli izgledaju jeftinije i na dodir i na izgled)?
Fotic je jedan od najboljih na mobitelima. P1 daje jako dobre fotke ali po noci zaostaje.
Joystick je meni najdraze i najpreciznije navigacijsko sredstvo za koristenje.
Ako ce praviti probleme nosi na servis, ako pak i poslije garancije bude isto wd40 (isprobano na k700 i radi besprijekorno). Joystick je unaprijeđen i to se sada već prilično rijetko događa.
Nekima ide na živce korisničko sučelje na k800. Meni je pak jako drago i vrlo intuitivno i nema funkcije do koje ne mogu doći unutar 2 sekunde.
Možda sam djelomično pristran jer i sam preferiram SE, ali to ne znači da neki drugi mobitel nije dobar samo zato što nije SE.
Između ostaloga zašto vjerovati meni, vidljivo je da je K800 i po testovima i po potraznji i korisnicima jako dobar uređaj.
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
i ja imao oba mobitela....inace puno vise preferiram se naspram nokie al eto...k800 i kamera najaci mobitel svakako...i ako ti najvise treba kamera nakon poziva i sms-a preporucam k800 definitivno...
no posto imam extra mali fotic i uvijek je samnom u pederusi nikad nemam potrebe slikad s k800 pa eto najveci adut mu otpada..pa sam koristim 6233..jer zvucnike trenutno najvise trebam nakon poziva...kad sam vani, il negdje bez radia dobro posluzi... 6233 bi prije usporedio s k750 , dok mi je k800 nesto visa klasa zbog te kamere s blicom...pa ako se puno slika ne moze se fulat, izvrsno napravljen preglednik na gumbic gore odmah se otvara album...onda izbornik i ikone su mi draze na s.e. , i jojstick drazi za saltanje menijem... izgled mi se sviđa i kod jednog i drugog.... s.e. imaju dabar izgled robusniji su kako kazu..no nokia je jednostavnog izgleda i elegantna pa mi se i to dopada...frend ima 8800 i baterija drzi jedan dan uzas..ova 2moba imaju slicnu bateriju 3-4dana koristenja sto je izuzetno dobro..
eto sta kome treba, po meni je k800 bolji mob, al posto ne trebam kameru uopce, 6233 mi je isplativiji i logicniji izbor jer cesto zvucnike koristim..a mps60 mi se neda nosat ak nemam torbu sa sobom..
nekako mi je 6233vsk750 & n73vsk800, u prvom gustom dvoboju mi 6233(makar koristim i k750 zbog hpm70 i mps60) pobjeđuje,a u drugom k800(jer mi je simbian bezveze), no sve skupa 6233 mi je logicniji izbor bio zbog mojih potreba..kome je slikanje prioritet bez dileme preporucam s.e.![]()
bio nekad oglas...
Bio sam čvrsto odlučio se za se530i pa me opet malo zaštopalo za ovaj k800 i to prvenstveno radi kamere. Tu sam sad u pat poziciji a opet si mislim možda je bolje ipak uzet ovaj 530 za 1 kn i još posebno kupiti neki polovni digitalac jer me baš jučer sin pitao za fotoaparat pošto mali brije na skejtanje pa bi htio imati slike i pokoji filmić u akciji.Možda se varam al mislim da bi to bolje išlo sa fotićem nego sa k800.
samo jedno pitanje, koji se530i? k ili z?
freedie..slažem se...bolje mob za kn i pravi fotić za 1000 i neš sitno kn...
video (snimanje) na k800 je cisti ocaj, za razliku od slika. gledam sad ovaj k530, cisto solidno izgleda, ako ga ubodes za 1 kn, mislim daje to cist solidan izbor.
ako nisi/niste zahtjevan korisnik, znaci ne patite od toga da morate imati sve sto je danas kakti atraktivno, a da vama osobno ne znaci nista, naravno da je bolje iskoristit cifru po samom sebi. znaci, ako je siruacija takva kakva je, ja bi napravio ovako;
znaci, potrebno je zadovoljit obe strane - vas i vaseg sina. logika je i vise nego jasna. danas se da naci relativno jeftini fotoaparati, pogotovo preko oglasa. pitanje je koliko imate povjerenja i iskustva s tim, no ako i nemate, u ducanima takodjer danas ima stvarno solidnih aparata, pogotovo za amatere. kombinacija k530 sa nekim soldnim fotoaparatom koji i ne mora imati puno mpx-a, bitno da mu je optika dobra, zadovoljit ce obe strane.
da se nadovezem na svoje prijasnje pitanje, ovo sam mislio da je u pitanju k530, jer mi se z530 bas i ne svidjano, moje subjektivno misljenje, isto je prema cijeloj z seriji, tako da me tu baš i nemoj slušat, malo su čudni moji zahtjevi za dizajnom
Je , u pitanju je k530i , mislim da ću danas otići po njega a sad se bacam u traženje dugitalca.
Bookmarks