Dali netko zna gdje mogu kupit ovakvu jaknu???
Bio sam u Avenue Mallu i City Centru, ali nema (imaju neke po 2 soma kuna...).
U Neckermannu ih ima po 700 kn, ali mi se neda narucivat od njih htjeo bih vidjeti prije nego kupim. Jestel vidjeli negdje u ZG mozda???
Hvala na svim odgovorima...
mislim da ne...samo preko kataloga,u tome je i fora kataloške prodaje i zato i je jeftinije...
Takvu sam si ja jaknu želio kupiti i već dugo razmišljam o njoj...a kada dođe vrijeme za kupnju žao mi ja dati tolko love pa opet ništa...![]()
Koliko otprilike treba da dodje tako nesto kad narucis???
Ako vracam koliko dugo traje da novo posalju???
Nisam nikad nista narucivao pa nemam pojma o tome...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
obicno ti treba oko 2 tjedna...ali ponekad to bude tri, ponekad cak i 4...a ponekad ti samo jave da robu nemaju na skladistu...
uglavnom ti dode za 20ak dana ako nije prevelika guzva...ali eto, provjeri jos kod njih...nisam sad neko vrijeme narucivala pa zaboravih...
uglavnom, kada nesto vracas, ne dobijes povrat postarine...a drugu posiljku dobijes isto tako negdje za tjedan-dva...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Jer ima di onakva kakvu je 'Angel' nosio u seriji![]()
možeš jednostavno naručiti, a ako u međuvremenu nađeš neku bolju, otkazati narudžbu.
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
Zadnji uredio nijala : 27-10-2007 u 16:14
.
If they don't have chocolate in Heaven, I ain't going.
ja isto trazim novu jaknu koznu...nego , gledo u avenie molu i nema bas nist...
trazim neku koznu s onim stegnutim rubom na rubu i kraju rukava, da nije dugacka i tanka, ova sa slike je ok, al da je malo vise sport tip(znaci ta stegnuta, tipa spitka, college, kak se zove vec to) bila bi bolja..
ako netko zna di se moze nac dobre jakne nek javi
bio nekad oglas...
I ja sam gledao u Avenue Mallu i city centru, ali nema nista.
Neda mi se ic po malim trgovinama u gradu,a i nemam bas vremena...
Nasao sam na par mjesta za 1500 kn, ali to je previse.
Ovo 700 kn u Neckermennu je ok (jakna je Tom Tailor). Mene samo zanima gdje mogu kupit tu Tailorovu, a da nije neckermann i da je cijena ista....
Dali netko ima ili zna gdje mogu kupit na crno jaknu???
Ova tu mi je odlicna, nije ni cijena prevelika ali necu narucivat iz neckermanna...
Znaci ovakva jakna:
Ako netko zna da ima negdje na crno (konscinjska i slicno) molio bih da mi javi na PM.
P.S. Gdje u zagrebu ima Tom tailor trgovina osim u Avenue Mallu???
Zadnji uredio Black_Hawk : 22-11-2007 u 18:27
Evo od onda nisam vise ni gledao za jaknu, na kraju kupio neku drugu...
Sad sam neki dan naso u neckermannu sako kozni i narucio ga sebi, ali mi nije dosao, javili mi da nemaju i da nece ni dobit vise.
Sad dali je netko mozda vidio negdje ovakav sako , da nije preskupo...
ako netko zna nek pise....
evo slika sakoa:
![]()
Probaj negdje kod sanera...imo sam priliku danas biti i mogu ti reci da ima jako dobrih koznjaka
Ajde kada se govori o kožnim jaknama...da pitam...gdje u ZG ima onih duljih...dakle ne skroz ispod koljena nego malo iznad koljena?
Nadam se da ne prelazi cijena takvih iznad 1500kn![]()
Bookmarks