a ono kaj vip nudi,crni..isto pucaju tipke ili su vec uklonili taj nedostatak? dali mob tj. tipka i dalje radi ako pukne??
a ono kaj vip nudi,crni..isto pucaju tipke ili su vec uklonili taj nedostatak? dali mob tj. tipka i dalje radi ako pukne??
evo ja imam s500i dva tjedna i pukla mi je tipka broj 4.mobitel je super jako sam zadovoljna s njim ali matrijal je uzasno los.i prije nego sam ga kupila sam znala za tu tipkovnicu da puca pa sam pazila jakooo i eto sad pogledam puknuta cetvorka.a o plastikama mobitela koje skripe izmezu plastika ima lufta i mrda se.sad me zanima oce li mi vip priznat tipku???
jeeeeeeeeee!!!!! cura će mi kupit za božić s500i!! mora da me voli!![]()
jel ima ko navedeni mob a da je proizveden poslije 29tjedna i da mu je pukla tipka???? razmisljam o kupnji ali necu ako pucaju tipke... navodno je poslje 29 tjedna rijesen problem pa me zanima
----------Sony Ericsson----------
Pozdrav svima
molio bih poznavaoce i imaoce ovog mobača da mi napisu da li je moguce kod ovog mobitela postaviti kod i onemoguciti ulazak u mobitel (imal sam njoku 6280 i na njoj je svaki put kad bi stisnuo neku tipku trazio kod) ?
Hvala
imam jedno uzasno glupo pitanje.....frendica je kupila s500 zuti i ona tvrdi da su joj pukle neke tipke, ja sam pogledala i rade tipke normalno al imaju po sredini "pukotinu"....sta sad to znaci jel su pukle ili ne........??
inace ja imam crni i sve pet
sve ili samo neke?
★★★★★
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
2 mjeseca ga imam i ni najmanje greškice a kamoli pucanja tipaka.
Wildchild-ZG
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
koji je sad tjedan proizvodnje s500 ako neko zna? kupujem ga uskoro i procito sam cijelu temu
Moram reći da su i meni nakon dva i pol mjeseca pukle tipke 2,4,5,6, I to nakon što mi je sin igrao igrice- znači bio je "malo" grublji sa tipkama. Sada je gore srebrna tipkovnica, pa ćemo vidjeti!!
Isprika svima!!![]()
![]()
crnikmet@gmail.com
Putniku bez cilja svaki je smjer dobar! Jer, ako ne zna kamo ide, svaki će ga put baš tamo i dovesti!
To je stvarno nevjerovatno sto se dogada s tim tipkovnicama,nije mi jasno kako su to SE strucnjaci mogli propustiti jer se zna da svaki mob prije prodaje ide na testiranje(ako je klizni otvara se par stotina puta i takve fore).
Dal mob svjetli kod propustenih poziva ili pristiglih poruka. Mislim na one svjetlosne efekte?
evo da vam nekaj kazem..ovako frendica je prije jedno tjedan i pol kupila svoj mali crni(zeleni)s500 jako ga je volila do sad.cim ga je kupila rekao sam joj da ce joj puknuti tipkovnica nije mi vjerovala još smo se i svadjali u vezi toga.i danas smo se pomirili i tražio sam ju da mi da malo mob da vidim...cim sam ga primio u ruke i otvorio slajder vidio sam da je tipkovnica pukla xD tipka 1 se rascjepila po po. xD ne kuzi se jako no ja sam skužio i njoj pokazao i ona je pala u najduvlji ili najveci bed u zivotu mislim...zanjemila je..mob je kupila u slobodnoj prodaji i platila ga je oko 2t kn...eto još jedna situacija u kojoj je tipkovnica pukla
★★★★★
malo ot pitanje znali tko gdje ima kupiti preko neta baterija za s500i p.s. moze odogovor na p.m. HVALA![]()
red bull je zakon!!!!!!!!!!!!!
BALKAN-MEDIA
razmišljam da ga kupim, pa me zanima jel se isplati kupit ga za 1.4kkn?
kupio i mobitel je predivan u smislu dizajna,i nudi dost,sada sam ga dao sestri jer mi nije potreban no isplati se,tipke me muče preslabo djeluju no bumo vidli---
nedavno sam pisao da su mi puknule tipke....
u trgovini ostali paf, kad su vidjeli puknute tipke. Okrivili mene, rekli da sam sjeo na mobitel i još par gluposti... Nakon što je mobitel išao na, po njihovim rječima 'procjenu', garancija je priznala puknute tipke i zamjenila ih novima. i tjedan dana kasnije: tipke opet puknule. sad sam stvarno ljut... Mobitel mi je prelijep i predobar, ali sam jaaako požalio što sam ga kupio.
Imam pitanje. Da li netko zna, da li je moguće tražiti zamjenu, novi mobitel ili povrat novca? ovdje se očito radi o prodanoj robi s greškom, a 2.000kn nije malo. Mobitel mi koristi u poslovne svrhe i ne mogu si priuštiti da mi je po tjedan-dva na popravcima, a oni mi ne daju niti zamjenski...
Bookmarks