Da,podržava flash temeDosad je to bila privilegija W serija,a sad ih imamo i u K seriji (meni dražoj)
Mob je tanji od N95 za 4,a od K800 za 5 mm... Tako da definitivno nije debel (tako se čini jer nije dugačak kao recimo K800
A za slike,gledao sam malo po stranim forumima, i ne slažem se da je to samo K800 nadograđen na 5 MP... Dosta bolje ispadaju slike sa manje osvjetljenja i prema svemu viđenom,generalno sam zadovoljan sa kamerom na K850
A što se boja tiče,one na N95 ispadaju življe,ali na K850 su realnije![]()
Do Božića bi mogao biti i za 350-400 eura samo da ga trgovine što prije dobiju u svojim ponudama pa će mu i cijenu sukladno tome postepeno rušiti ( na crnom tržištu naravno )....
Mene osobno i nije previše oduševio ovaj telefon, pogotovo dizajnom s prednje strane koji djeluje kao da je igračka za djecu... dobro, tu je podrška za flash teme, kao kopija walkman 3.0 playera (ali nije to to na kraju krajeva )....
Šuć muć pa prolij....![]()
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
meni se jako svidja,ali ce tesko biti moj iduci telefon.mozda nasljednik sa optickim zoomom,
samo je pitanje kad ce taj u prodaju.
telefon je dosta jeftiniji nego sto sam ja ocekivao definitivno moj slijedeci tel
###1410989180026
Evo stigao i kod nasLINK
Cijena 4000 kn za gotovinu... Moglo je bit i gore
Baš me zanima tko će ga imat prvi na ovom forumu![]()
prva stvar,previše love,druga stvar pokušao sam upravljat mobom prek se stranice i nije niš posebno unutra osim tih 5 mpx,w950 i 500-600 kuna više se sigurno više isplati s relativno dobrom kamerom 8 giga touchscreen i ostalim pizdarijama
onaj ko uzima mob iskljucivo zbog kamere i glazbe,uzet ce k850 iako je jos preskup.
W960 je ipak za zahtjevnije,ali je shodno tome i skuplji izbor.![]()
cao ljudiuzeo sam k850i juce i zivo me zanima, posto od sinoc to trazim i nikako da nadjem... ova zelena linija oko telefona da li ona svijetli i gdje se *ebeno svijetlo pali?
![]()
uputstva frende,uputstva...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
nema frendu procitao sam kompletno uputstvo...
Pa posto sam veliki fan sony ericssona imam samo rijeci hvale o modelu k850i cijena mu i nije toliko strasna 450€. tipke i navigator su malo cudni ali to je tako kod novih modela dok malo ne priviknes prste na njega. telefon se previse prlja tj. ostaju otisci prsta na njemu ali to je apsolutno zanemarivo. u kompletu dodje cd, punjac, usb kabal, slusalice, mnogo papira itd...izbornik je jako slican modelu k800 nisam primjetio neke znatne razlike. sad najbolje 5 megapixela, cybershot, 16x zoom, BestPic... LUDILO! ispunio je sva moja ocekivanja samo sam malo u bedu zbog ove linije mislio sam da svijetli
![]()
![]()
Zadnji uredio ravilov : 24-10-2007 u 13:13 Razlog: koristi gumb EDIT!
daj jos malo dojmova.kakva je kamera u mraku,zatvorenom...?jel skripi kuciste?
Kuciste ne skripiod nekog je cudnog gloss ispoliranog materijala, a kameru nisam probao u mraku uslikacu nesto veceras pa cu postaviti ovdje na forum. sve u svemu telefon ima cistu peticu bar za sada. zaboravio sam u prethodnom postu reci da uz uredjaj dolazi i M2 kartica od 512MB
Brzo će se i kod nas spustiti cjena, biti će 400 a do kraja godine i 350 eura.
PREDATOR
Da hoće, ali na crnjaka.U dućanima će on još neko vrijeme držati cijenu kao što su i K800i i K810i držali cijenu.
Ja sam svoj K800i u dućanu prije godinu dana platila 3400,00kn a sada je K810i 2600,00 kn u tom istom dućanu.
Znači da je za godinu dana cijena pala samo za 100€. I to je nedavno cijena pala (unazad 3 mjeseca).
![]()
"Expirience is what you get when you don't get what you want!" (Randy Pausch)
ma ova pretjerasno visoka cijena uskoro ce pasti na neku prihvatljivu razinu
.recimo sa 4100kn u trgovini na nekih 3200 kn do kraja godine.
to bi bilo idiliččno ali sumnjam...3 i pol soma će bit minimalno ispod usmnjam da će ić do kraja godine-.--oni ga predstavljaju kao top model
Evo ja sam zvao jednog tipa iz oglasnika koji prodaje K850,cijena 450 eura,ali ih je sve prodao već...
Btw,gledajući malo po youtubeu reviewe od K850,zamjetio sam jednu (meni) zanimljivu stvar. Kada se pregledavaju slike i kada ih se zumira,to sve ide glatko,a ne kao na primjerice K800,gdje ide prvo 1,2x pa 1.5x pa 2x zoom... Na K850 samo stisnete dokle hoćete da vam zumira i onda pustite,ako kužite šta hoću rećTo mi se čini i puno ljepše a i praktičnije budući da ja često prepisujem tuđe bilježnice preko moba (slikam pa kasnije prepisujem,da ne gnjavim ljude sa posuđivanjem bilježnica)
![]()
da al mene živcira nikakca inovacija osim tog media blabla umjesto file menađera dakle i specs vezanihg za foto,prednje one tri navi tipke su mi zbunjene,iako je mob i dalje sam vrh to potpisujem bolji od n95 zasigurno
premalo je to inovacija i osim povecanja piksela i novog dizajna,nema prevelikih novosti.![]()
znam da ce neki sad reci da ima i HSDPA i QVGA video,ali ni to nista nije posebno.![]()
ostaje cinjenica da se zasad(do pojave KU990 i G800) radi ipak o najboljem kamera telefonu u Evropi.![]()
Mislim da je novost kod se k850 mjenjanje svjetala na tipkovnici tj. ritma a to ovisi o brzini kojom pises jos jedna novost je automatsko rotiranje ekrana ali to je po meni bez veze ali ipak je i to novost...
U usporedbi sa K800i ima dosat promjena.
Rotiranje slike na ekranu, jaca baterija, nema đojstik, mobitel sa zadnje strane izgleda perfektno, video u odlicnoj kvaliteti, i zgleda mi dosta manji od K800i i čvrsći.
Meni barem dosta za novi model k-a serije.
Razmišljam se da uzmem K850i ili N95(bateriju od N95 8GB)
video u odličnoj kvaliteti?320x240 15fps je tebi odlično?
meni se i dalje čino da će k850i biti udarni SE model...očekujem optički zoom i bar vga video u 15fps...
Bookmarks