Ja bi bez razmisljanja uzeo 7390...evo i razlog samsungov softvare je 100 godina iza nokijinog i to je najveci razlog..jedino sto me vuce na stranu u600 je citac worda i ostalih dokumenata a ako mozes bez toga onda nokija..
dobijem ih za istu cijenu u teletu na produzenje ugovora...
citala sam po internetu rewieve oba mobitela i vidjela da za u600 ima dosta prigovora...od toga da se guli, pa do toga da puca ekran (???) dok za nokiu nisam nasla ni jedan prigovor (jedino sto mi glomazno izgleda - ali nisam ga nikad uzivo vidjela!!!)...
do sad sam imala dosta nokia i bila sam uvijek super zadovoljna s njima...
tako da molim osobna iskustva i preporuke...
koji kupiti....
Zadnji uredio piba : 25-10-2007 u 10:07
Ja bi bez razmisljanja uzeo 7390...evo i razlog samsungov softvare je 100 godina iza nokijinog i to je najveci razlog..jedino sto me vuce na stranu u600 je citac worda i ostalih dokumenata a ako mozes bez toga onda nokija..
na strani U600 su dimenzije (osim širine) i težina te preglednik office dokumenata, te malo više interne memroije (ali to i nije toliko bitno pošto su kartice za oba mobitela iste i dosta jeftine), a i baterija je neznatno bolja...
S drugu stranu 7390 ima po meni dosta bolji soft (jednostavniji za korištenje), ima kameru za video pozive, infra-crveno, i osobno mi djeluje bolje napravljeno...
ja bi se odlučio za 7390...![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
ja bi uzeo u600 jer je to samsung...i mos se forsat s njim do smrti dok ce ta nokia uvijek izgledat....ma nije ni blizu u600...da ja imam para...uzeo bi u600 bez dileme...
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
ja bi uzeo U600 jer je to recimo neki fashion mob ima ga mamina prijateljica i nemam ja a bogme ni ona nešto za prigovoriti.meni se svidja zbod toga koliko je debeo odnsno tana i zbog toga kaj je slide i im a dobru kameru ma da taj word hm..neznam...netreba...uglavnom ja bi uzeo U600 tu nokiu ne bih uzeo zato kaj mi se općenito ne svidja prijeklop i po slikama mi se cini jako debelo dosta teško ako uspoređujemot a dva modela....
usporedba
★★★★★
aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sad sam zbunjena...
a sta je s onim svim losim stvarima koje ljudi govore...
to da se u600 guli, da je jako osjetljiv(puca ekran) i sl..
mislim, ja sam pazljiva sa svojim mobitelima..al opet ono..ne zelim da mi jednom slucajno padne i ode u k*****...
Preporuđujem 7390, meni def puno bolji fon od U600, u rozo-bež boji mi je uživo puno ljepši od crnog, imo sam ga kratko vrijeme na korištenju i rađe bi odabrao nokiicu. Soft na nokii mi je puno draži i bolje mi leži od samsungovog.
Nokia 7390 nije jako debela i velika,na slikama izgleda puno veca i deblja
i meni je puno bolja i soft je super
KISI KISI
ja sam imala 7390 i totalno bezveze mob. uzasno iritantno je prljanje ekrana uzaaas, jedino sta je ok je kamera, a mob je sam po sebi dosta spor....i veliki je i glomazan .........u600 definitivno
Inače ne volim samsunge zbog softa i kvarova(ja sam ih imo na svakom samsungu do sada osim ovoga) kupio sam ga zbog izgleda, baš mi je fensi. Na duže vrijeme sam siguran da češ biti puno sretnija s nokiom, ja sam bio super zadovoljan 7390 dok sam ju imao na korištenju a nemrem si je kupiti jer je baš onako pravi ženski mob. Eto meni samsung dok je zatvoren tj u početnom položaju se klima i to dosta, još jedan -
Bookmarks