neznan kolko tamo kosta,ali u mtk je mislim oko 250kn
znaci nemaju..... uf sad mi je lakse.... je li moze mi jos neko samo reci koliko kosta display za K750i... u Hrvatskoj nije bitno koji grad... ZG.... Pula Rijeka ako neko ima odatle pa da mi javi....
###1410989180026
neznan kolko tamo kosta,ali u mtk je mislim oko 250kn
dobro sad sam smiren.... ipak cu ja mob dat na servis kao pod garancijom i onda lijepo prodat....
@ravilov i ja sam se toga odmah sjetio SEUS....
ali nisam bio siguran
###1410989180026
Gdje ima onaj patch za zakljucavanje mob sa "VOLUME -" tipkom za w300
ovo su svi patchevi koje sam našao za w300+gfx ikone pa se igraj malo
a tog patcha nema kojeg ti tražiš
http://rapidshare.com/files/63265505...1_MOD_PACK.rar
Mi6 Black
Nije to ta firmware verzija sto meni treba. meni treba R9A036
ja bih htio samo uklonit onu ikonu iz meni koja je u svakom meniu, tj. onu zemaljski kuglicu koja je link na web pristup i postoji u svakom meniu...
udjem u pictures folder na vrhu je, u themes folder na vrhu je, u games opet je tu... ful me zivcira i samo bi nju htio maknut...
kako to najbezbolnije izvest na k750i
hvala
To se inace zove SE Web Links, a procedura za uklanjanje je ovdje (pogledaj dolje, podnaslov "Delete SE Web links in user folders").
Delete SE Web links in user folders
Sony Ericsson or your operator install links at the top of every folder in your phone's file system to websites with their content. These are pretty useless to most of us, and serve only to clutter up access to our files. The links are stored in two locations within the file system.
Firstly, as xml files in folders within /tpa/preset/system/custmenu. For example the folder GAMES_HOOK_1 might contain an xml file pointing to the operator's game download page, as well as an image used as the icon.
Secondly, the links are cached in the files cust_menu_data.dat and cust_menu_done_unpacking.dat that sit in /tpa/preset/system/custmenu.
To get rid of an operator link, you need to delete the folder in custmenu for the relevant link, then delete the files cust_menu_data.dat and cust_menu_done_unpacking.dat.
kojim programom to da izvedem ?
to je to, probam pa javim jesam sta uspio![]()
hvala
Zadnji uredio jehudijel : 25-10-2007 u 11:35
Nisam nikad radio sa K750, ali cini mi se da bi ti bilo najlakse to sa Farom napraviti.
ok, nabavio far + SE flash plugin samo jos moram sznat CID broj svog K750i... kako to ?
To je opet najlakse tako da ga spojis na XS++, on ce ti onda ispisati sve podatke o mobu, ukljucujuci i CID.
Ides u service menu i tu nadjes configuration. Na dnu ti pise koji je CID.
Npr, za cid49 pisace C49
kako spojit mob sa xs++ ? ugasim mob, drzim c i ukopcam ga u komp, kliknem start ali nista, javlja: Error: Cannot open phone communication port![]()
Jesu ti dobro instalirani USB Flash driveri?
jesu! desni klik inf. fajl na install i gotovo !
Probaj stisnuti CONNECT u XS++ i tek onda ukopcati mob u komp (pritom drzeci tipku "C" na mobu).
nevjerujem da to pise... nije da nevjerujem nego nema sansi da se to tamo nalazi...
###1410989180026
Slažem se... Prije će bit da se ToDie4 htio malo našalit![]()
- advanced_range_of_brightness_adjustment
za sta sluzi ovaj patch???
###1410989180026
To ti je da kad staviš osvjetljenje displaya na najmanje da ti se ugasi i svjetlo tipkovnice
Ima li neko, ili zna gdje mogu skinut soft za w800 R1L002 tnx
ZubøCяew
Bookmarks