ja sam slala dvd u ameriku i u dansku u onoj futranoj koverti,avionski nije bilo nikakvog beda.![]()
Se može to slat poštom preko granice? Htio bi neke stvari poslat frendu u Mađarsku, a ne znam rade li naši carinici ili poštanski agenti kakve frke oko toga?
Radi se i o nekom, khm, khm... kopirajted materijalu![]()
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
ja sam slala dvd u ameriku i u dansku u onoj futranoj koverti,avionski nije bilo nikakvog beda.![]()
ja sam u nizozemsku nedavno slao i sve je bilo ok![]()
slao sam u Sloveniju dosta puta i nema problema i to na uobicajen nacin.
A misliš da će otvarati paket i provjeravati materijal na njemu?Gdje bi došli? Takav ih piratluk ne zabrinjava.
Za BiH pojma nemam, mada mi je i to kretenluk. Ja sam slao spržene medije u SAD i naravno da nikoga nije zanimalo što je unutra i što šaljem.
Vjerojatno samo traže novac u pošiljkama, i ja sumnjam da ih zanima jel ta Vista krekirana ili nešto treće..
Sad sam se sjetio i sestrinog slučaja, ona je isto slala pismo sa nekom handmade ogrlicom (ništa vrijedno, obična bižuterija i plastika). Sve je doma upakirala i na pošti su joj tražili da otvori. Sve je bilo u selotejpu pa su na kraju odustali od provjere.. To izgleda vrijedi samo za BiH tako da..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
ma najbolje je nezatvorit pismo ili paket tak da vidi onak ovlas kaj je nutra i ona ga zaljepi i bok.Bezbrige ,nebu isla citat naslove![]()
Hehe
Hvala. Ma zapravo se radi o SF seriji Babilon 5 koju moj mađaronski frend želi pogledat, a malo je starije generacije pa je jednostavnije poslati poštom nego davati poduke iz flat ratea, torrenta i peer guardiana
Hvala na odgovorima![]()
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Bookmarks