Da ti mogu dat THX ili tako nešto odma bi ti dao, ako ne nadjem i ako se ne snadjem mogu li pitat ovde? Hvala
EDIT:
Evo opet mene, našao sam u search- puno linkova i pokusao sam od prije da sa programom XS i ne ide nikako ali se sjećam da sam davno bio sa FAR managerom uspio instalirat nove ikone i to sasvim jednostavno pa vas molim sve dobre ljude da mi netko u jedan rapid share link stavi:
- FAR MANAGER (imam verziju 1.70)
- GFlash (ili ti ga da utvrdim svoj CID)
- najbolji driver za kameru je zuza2007
- TE ovaj ZIP file koji sadrzi sve potrebno za flashanje u W800
- Te Ignore closed latch
Dakle ljudi nije da molim jer mi se ne da tražit i mučit se već su svi filovi na raznim forumima ili trebaju 20 postova i nekoliko mjeseci na forumu ili su filovi jednostavno istekli (speedy share, rapid share...)
Molim nekoga da mi napravi ovo!
EDIT2:
Ne mora nitko sam sam sve sredio!
Može li netko reć kako se instalira najnovijim driver za kameru i može li ga uplodat barem taj komadic????????
EDIT3:
Dakle ovo je kruna svega, ne smijem da pišem ni u vlastitom topicku i sad moram sve da zbijam tako da bude jedna kupusina. Al ok kad je tako pravilo (barem se nadam) onda ce i da ostane ovako za ubuduce, samo me zanima:
- Je li malen server
- Je li ovo uobičajeno ili to samo za mene jer sam već bio na meti da spamam
- Čudi me kako naokolo nema puno ovih EDIT već ljudi normalno pišu
- Barem sam član na 4 foruma na kojima imam preko 2000 postova nevezanih za tehnologiju i nikad nigdje nisam naletio na ovako nešto...
Poštujem ali se i čudim!![]()

Odgovori uz citat

Bookmarks