Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 14 od 14

Hybrid View

Banned Postignuća:
    Veteran31 days registered5000 Experience Points

Datum registracije
    Oct 2006
    Mobitel
    Sony Xperia Z Ultra
    Operater
    Tmobile
    Bodovi
    8.839
    Nivo
    22
    Bodovi: 8.839, Nivo: 22
    Bodovi: 8.839, Nivo: 22
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao ravilov Pregledaj post
    Patch se zove "Ignore closed latch", i postan je vec vise puta tu na forumu. Potrazi malo.
    Takodjer ima vec i tutoriala i/ili linkova na upute kako staviti patch sa Farom ili sa GSlide.
    Da ti mogu dat THX ili tako nešto odma bi ti dao, ako ne nadjem i ako se ne snadjem mogu li pitat ovde? Hvala

EDIT:
    Evo opet mene, našao sam u search- puno linkova i pokusao sam od prije da sa programom XS i ne ide nikako ali se sjećam da sam davno bio sa FAR managerom uspio instalirat nove ikone i to sasvim jednostavno pa vas molim sve dobre ljude da mi netko u jedan rapid share link stavi:

- FAR MANAGER (imam verziju 1.70)
    - GFlash (ili ti ga da utvrdim svoj CID)
    - najbolji driver za kameru je zuza2007
    - TE ovaj ZIP file koji sadrzi sve potrebno za flashanje u W800
    - Te Ignore closed latch

Dakle ljudi nije da molim jer mi se ne da tražit i mučit se već su svi filovi na raznim forumima ili trebaju 20 postova i nekoliko mjeseci na forumu ili su filovi jednostavno istekli (speedy share, rapid share...)

Molim nekoga da mi napravi ovo!

EDIT2:
    Ne mora nitko sam sam sve sredio!
    Može li netko reć kako se instalira najnovijim driver za kameru i može li ga uplodat barem taj komadic????????

EDIT3:

Dakle ovo je kruna svega, ne smijem da pišem ni u vlastitom topicku i sad moram sve da zbijam tako da bude jedna kupusina. Al ok kad je tako pravilo (barem se nadam) onda ce i da ostane ovako za ubuduce, samo me zanima:

- Je li malen server
    - Je li ovo uobičajeno ili to samo za mene jer sam već bio na meti da spamam
    - Čudi me kako naokolo nema puno ovih EDIT već ljudi normalno pišu
    - Barem sam član na 4 foruma na kojima imam preko 2000 postova nevezanih za tehnologiju i nikad nigdje nisam naletio na ovako nešto...

Poštujem ali se i čudim!
    Zadnji uredio supertovar : 24-10-2007 u 01:53

mod_se Postignuća:
    SocialVeteran25000 Experience PointsOverdrive
    Nagrade:
    Discussion Ender

Datum registracije
    Dec 2004
    Bodovi
    36.153
    Nivo
    46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Bodovi: 36.153, Nivo: 46
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao supertovar Pregledaj post
    Dakle ovo je kruna svega, ne smijem da pišem ni u vlastitom topicku i sad moram sve da zbijam tako da bude jedna kupusina. Al ok kad je tako pravilo (barem se nadam) onda ce i da ostane ovako za ubuduce, samo me zanima:

- Je li malen server
    - Je li ovo uobičajeno ili to samo za mene jer sam već bio na meti da spamam
    - Čudi me kako naokolo nema puno ovih EDIT već ljudi normalno pišu
    - Barem sam član na 4 foruma na kojima imam preko 2000 postova nevezanih za tehnologiju i nikad nigdje nisam naletio na ovako nešto...

Poštujem ali se i čudim!
    Odgovorit cu ti ovdje iako je offtopic.

Stvar je u tome da se vise vlastitih postova zaredom smatra "nabijanjem postova" i/ili spamanjem.
    Naime, na ovom forumu stjeces dodatna prava sa odredjenim brojem postova (sve je objasnjeno ovdje), no postanje samo u svrhu postizanja tih prava se ne tolerira.
    Osim toga, ovako je (barem meni) preglednije, pogotovo ako se jasno oznaci da je post dopunjen, npr sa EDIT: ili sl.
    Takodjer, sa povecanjem broja postova povecava se i broj stranica teme, a ljudima se uglavnom ne da pregledavati cijelu temu ako ona ima 30-40 stranica (pa onda otvaraju novu istu takvu, ali to je vec druga prica).

Dakle, AFAIK ovo nije bas stogo u pravilima (da jest, nepostivanje toga bilo bi i sluzbeno sankcionirano, a ne samo kao neformalno upozorenje), ali je recimo preporuceno ponasanje ovdje na forumu.
    Nepostivanje (zasad) povlaci samo to da moderator rucno merge-a slijedne postove od istog korisnika.

BTW nema nikakve veze tko je otvorio temu. Ista pravila vrijede za sve teme i sve clanove, ako je tema "tvoja" (ti si je otvorio) ne znaci da u njoj sad vrijede "tvoja" pravila.
    To mozda moze proci u chataonici, ali ne u tematskim podforumima.

Ovo naravno nije nista osobno, nema veze s tobom nego vrijedi za sve. Nemoj se sad osjecati prozvanim.
    Ako te tjesi, ima i gorih spamera.
    Zadnji uredio ravilov : 01-11-2007 u 18:33

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. K750@W800, vise ne radi kamera
    By Dejan86g in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 8
    Posljednji post: 14-07-2009, 22:55
  2. K750@W800: kamera se pali sama od sebe
    By Biker boy in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 4
    Posljednji post: 09-07-2007, 11:06