i to jos pise da je vidjen prije par sati..Hm...da nisam pojeo nes krivo![]()
i to jos pise da je vidjen prije par sati..Hm...da nisam pojeo nes krivo![]()
da mu to nije neki natpis banned...
nije sigurno....decko je bannana
vjerojatno si je kao onaj potpis gore stavio banned![]()
mogu voljeti samo onoga koji je po svojim osobinama dovoljno sličan meni da u njemu mogu voljeti sebe
molim vas, neka mi netko ovo objasni, jer tu očito jebe lud zbunjenog. Mislim, sad je Krompirko online i vidim da mjenja svoj profil. Nema statusa Banned.
Molim ovaj put poštensko objašnjenje.
možda se netko igra njegovom sudbinom![]()
U podforumu Upozorenja i kazne nema Krompirka,a niti nikakvo upozorenje ne piše ezano s njim sigurno je stavio banned sam![]()
![]()
![]()
![]()
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Kakvo drsko ponasanje, to je za ban.![]()
![]()
kao prvo, ja sam se ispočetka zajebavao sa tim natpisom i nije se moglo postaviti Banned. Onda sam ja postavio Baned, pa su se opet ljudi bunili. na kraju je to postalo zabranjeno i sad mi recite ko je tu lud!?
ja ti on mi vi oni
Neko je lud, a netko će trpiti posljedice.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Mislim, nisam htio sad bit zlonamjeran ili nešto, ali ako su pravila za sve ista, onda takva moraju biti. Netko se igra.
Ostao sam malo zbunjen kad sam vidio da je Banned, a nema nigdje nikakve obavijesti.
Meni su maknuli user title i zabranili takve i slične. Ok, bunilo je ljude i nisam se žalio. Stavio sa to iz fore. Ali nikad ponovno nisam to napravio i sad vidim da se opet netko pravi lud. e sad, jel je to samo user title ili nešto više, neka vođe provjere.
Ne želim nikome nikakvu kaznu (nedaj Bože), samo želim znati kako se to desilo.
Ban mu nije dodjeljen...vjerojatno je sam postavio natpis Banned u user title jel kao moderator mislim da nema ograničenja sa zvjezdicama...no da bi se to točno utvrdilo potrebno je da se Krompirko sam oglasi.
angels might have been eaten.
oglašavam se...
Sam sam stavio natpis Banned... nisam nigdje vidio da je to zabranjeno, pa ono... fora .... tak mi je i na drugim forumima...
al eto resetiran je user title
Misterij riješen.
Natpis Banned u user titlu onemogučen je članovima a sukladno s time i ostalima koji ga imaju mogučnost postaviti nije dozvoljen bez obzira na status koji imaju.
@GoGs, objašnjenje koje si tražio![]()
angels might have been eaten.
Stvarno nigdje ne piše da je zabranjenoErgo, smije stavit i banned, kaj ne?
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
hvala na objašnjenju
@BD; čini se da sam ja ovdje onda jedini mutav. Meni je skinut user title zbog toga što je darius nasjeo na foru, zatim mi je title promjenjen i na kraju sam pročitao obavjest da se takve stvari ne smiju pisati. Čak mislim da je to Bimbi napisao. Ja sad kopam po forumu ko mulac i ne mogu naći, ali sam 100% uvjeren da je tako.
Ja ne vidim u čemu je problem ako postoji vbulletin opcija da zabrani određene user titlove? Banned nije bilo vbulletinom zabranjeno a da je sad neko pravilo bilo bi riječi o tome...
ja se sjećam samo kad je netko stavio u svoj profil Baned, ali eto tad mi se učinilo da je taj koji je to napravio fora, i prvih par postova je bilo na temu baš fora ak me pamćenje služi...
nisam nigdje vidio obavijest, ah šta ćeš...
i unatoč svemu tome, ja zapravo ni ne vidim kakva je shema u tom user titlu... mislim ono... ja ne gledam tuđe nešt posebno... pa ono... nisam ni vjerovao da će netko moj...
ne.... u kazne sam zadnji put išao da vidim kolika je kazna za oglašavanje izvan oglasnika jer se netko oglašavao, prije toga sam išao kad sam trebao dati nekom liku ban, provjeritit jel prije imao ban...
ne zamaram se time baš previše
Bookmarks