Ja mislim da je to glupost, koliko puta samo slucajno znam stisnut tipku i ode mi na wap...... i tak ode 5kn, bezveze
Da, potpuno je besplatno!
Da, besplatno je, ali cu to dobro platiti!
Zelim ostati suzdrzan, ne koristim tu uslugu.
Novi izgled Vodafone live! portala koji je do sad bio besplatan VIP opravdava sa cijenom od 50 lipa po spajanju. Ali je i dalje "besplatno" surfanje portalom.
Znaci ako ja rcimo surfam portalom, i u jednom trenutku se odspojim, pa se opet spojim iz nekog razloga... ode kuna...
Inace vec jedno duze vrijeme imam osjecaj da ja i VIP imamo drukcije poimanje besplatnog...![]()
Zanima me da li smatrate da je i dalje, kako na sluzbenim stranicama pise, besplatno ili je ipak preskupo...
http://www.vipnet.hr/cw/show?idc=8723070&idnews=297733Vodafone live! mobilni portal
Od 17. listopada 2007 svi Vip korisnici moći će uživati u novim funkcionalnostima i izgledu Vodafone live! mobilnog portala.
Početkom primjene novih funkcionalnosti korisnicima će se prilikom spajanja na mobilni portal naplatiti jednokratna pristupna naknada u iznosu od 0,5 kn (PDV uključen) po spajanju na portal bez obzira na vrijeme provedeno na portalu ili broj posjećenih stranica.
Surfanje Vodafone live! mobilnim portalom tako i dalje ostaje potpuno besplatno isto kao i podatkovni promet za spremanje kupljenih sadržaja u mobilne telefone.
"Problem upravljanja kvalitetom ne proizlazi iz onoga što ljudi ne znaju, već iz onoga što misle da znaju."
Philip B. Crosby
Darujte krv! Gdje? Pitanja i odgovori.
Ja mislim da je to glupost, koliko puta samo slucajno znam stisnut tipku i ode mi na wap...... i tak ode 5kn, bezveze
Behind Every Bitch Is A Man That Made Her That Way
Jako besplatno! Uzeli mi 0,54 lipe "surfanje"! Cim danas vidim nesto besplatno , bjezim dalje sto me noge vise nose!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Za tih 50 lipa bi trebalo biti barem nesto na tome je... portalu! Nema nis, isto ko prije sam su pozadinu izmjenili! Cigani, nije dosta to sto naplacuju po minuti!!??
BORO
mislim da su se z... i to gadno jer ne nude niš tamo pa zbog čega bi to trebalo onda da se plača a za skidanje na stranici i da ne govorim..katastrofa..samo da tele2 pokrene nešto slično i odo ja na njih j... vip banda lopovska!!
mislim da oni od takvih ko ti ne zive. Nije im valjda u interesu imat portal za ekipu koja se baca po podu za 50 lipa a bez veze bi pregledavali sto ima. Onaj kome treba portal taj ce ga koristiti i tako ce malo rasteretiti GPRS promet.
dobar grah daleko se čuje
nista nije besplatno pa tako nije ni ovo....kradu nas na sve strane i di znamo i di neznamo....za ovo su nas bar obavjestili....
----------Sony Ericsson----------
pa stavi se u njihovu poziciju. Njima je primarna djelatnost ponuditi neku uslugu od koje ce zaraditi sto je vise moguce. Znaci zarada je na prvom mjestu.
Da sam ja na njihovom mjestu zivo bi me bolilo sto misle oni kojima je problem tih 50 lipa i cijelo vrijeme cackaju po tom VFL portalu bez da ista kupe i trose mjesecno manje od 100 kn.
Meni je to u redu.
Ne mogu se s tobom složiti, jer bi to značilo svojevrsnu diskriminaciju korisnika VIPneta. Njima je "svaki korisnik važan", pa fakat ne kužim ovaj potez.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
gdje ti vidis ovdje diskriminaciju?
Mislim Moby, lupiš li ga. O kakvoj crnoj diskriminaciji pišeš? Zato jer su naplatili surfanje GPRS-om pola kune, a ne to isto ti dali za džabe. Isto tako bih ja trebao kukati što mi za svaki "besplatan" poziv unutar mreže uzmu 25 lipa naknade.
Pa, ta podjela na "one koji troše do 100 kuna mjesečno" i one koji troše više. Kakve veze bi to trebalo imati?
Svi smo jednaki. Ili nismo?
Evo, ja u svojoj blizini ne poznajem nijednog čovjeka koji troši više od 200, 300 kuna na mjesec na VIPu, a u tisućama vjerojatno plaćaju oni koji su u nekom biznisu pa im tvrtka plaća.
Friš, komentirao sam post od Nereda. Za VIP neću ništa kazati! U vrijeme kad u Tele2 možeš za 49 lipa pričati 1 minutu, kod VIPa platiš samo to što ti se otvori VL. Bezveze.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
zaštita im i nije najjača
skinete operu i http://live.vip.hr/ i surfate bez plaćanja 50 lipa
al zaništa ovo jer nemože se skidat ništa
pristup nije dozvoljen korisnik nepoznat
stvarno nekuzim neke.Taj vodofon mi je bil fora kad sam imala nokiu i skidala svega i svacega,znala sam za foru besplatne melodije.Danas mi uopce to nije stavka,jer si stavim mjuzu koju hocu,slike i tak da mi netreba.Sve prosurfam na kompu.I kaj ak mi uzmu 0,50 lipa ma mislim ,neki bi se bunili i da je 10lipa.
LOL...osobno nemam blage što im je ovo trebalo
Bezze totalno. Smećad jedna![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
tih 0,50kn bi bilo savim uredu kada bi sadržaji poput vijesti onda bili besplatni a ne da se naplačuju 30lp ili koliko već. a i općenito sadržaj na vip portalu je u banani, nemaju ništa. do sad sam išao tam da provjerim stanje računa (pretplata, koliko sam potrošio) da nemoram stalno slat smsove i tu i tamo pogledat mail ali sada više nema teorije da trošim 50lp na takvu bezvezariju od portala....
a i ništa nije besplatno to je uvijek tako bilo i tako će biti
Početna stranica Vl ima 13kb,a vipnet je u svom sustavu definirao da se 0,50 kn naplacuje za promet veći od 20 kb...tako da...
Svaka čast,među rijetkim ljudima na ovom forumu koji koristi svoj mozak,vidi se da čovjek pozna tehniku,procedure i osnove ekonomije i menađerskog razmišljanja![]()
Haha,svaka častBtw,na početnoj stranici se mogu čitat vijesti (tj ona jedna vijest koju tamo stave,kad se uđe baš tamo pod vijesti onda se ne može),tj ne naplaćuje se ništa,barem meni
EDIT: evo sad mi je uzelo 3-4 kn... Mislim da vip to naplaćuje kad pređete 100kb ili koliko je već obračunska jedinica kada surfate s operom mini...
Zadnji uredio Sniper : 22-10-2007 u 17:38
EDIT: evo sad mi je uzelo 3-4 kn... Mislim da vip to naplaćuje kad pređete 100kb ili koliko je već obračunska jedinica kada surfate s operom mini...[/QUOTE]
Pa normalno da če ti naplatiti surfanje Operom, 100kb 5 kuna.
PREDATOR
Ne naplaćuje ti zato što prilikom pristupa sa klasičnim browserom, vfl proxy identificira te kao korisnika Vipneta i jer browser automatski koristi vfl proxy za pristup. U slučaju Opere Mobile ili Mini se koristi vlastiti proxy ispred već postojećeg proxy servera i zato u Operi softver ne može koristiti opciju besplatnog surfanja.
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
da a kakve su to sad gluposti od kada su promjenili izgled kada ideš na besplatno gledanje RTL traži mi ponovnu konfiguraciju i svoj broj da im pošaljem koji se ne može nikako poslati.Dok nisu promjenili i počeli naplačivati 0.50lipa sve je uredno radilo jel to tko probao sada da li mu radi???
meni rade sva tri programa
ne kužim šta se je promjenilo???
Bookmarks