po tvome sam skuzio da volis muziku i touch screen...
a kameru imas na k750
onda si uzmi w950
taman tolko love imas, ima ti 4gb interne, velik tscreen, jedino zamjerka nema kamere, ali dizajn to nadmasuje...
razmisli o njemu
Naime pratim ovaj forum posebno SE sekciju i sad sam došao do dana kad sam prodao moju ljubav P910i, sad sam ostao na K750i, pred istekom sam preplate u VIP-u, imam oko 2000kn, sad sam čitao dobri 3-4 sata na netu o SE modelima.
U igri su:
- P1 (moj san, cijena mi je 2991kn ako produžim ugovor, nemam toliko love još)
- M600i ( 12 mjeseci 1291.00 kn produženje )
- P990i (mi se čini prestar ipak je 2004 mob, dok je 2006 ovaj iznad)
A uz cijelu priču sam skontao što koristim, itd itd...dakle trebam veliki ekran, trebam mob koji podržava memoriju barem 4GB da mogu nakrkat muzike i sad sam u banani, odnosno vrtim se u krug, strah me da ne uzmem recimo neki od ovih pa da se zahebem odnosno da dam previše love a da nakon malo vremena dobijem bananu i moram opet čekat 1 godinu da dobijem novi mob jeftino a s obzirom da cuvam telefone volio bi uzet kvalitetno i naravno sa toch TFT jer mi je priraslo srcu.
Da budem iskren ciljam na M600i, kameru imam u k750 tako da mi nije banana a i dobar aparat imam
Molim da me savjetujete sto bi vi uradili na mom mjestu i zašto? Prijedloge itd itd...
P.S. Nisam provjerio cijenu ovih uredjaja na crno je li skuplje jeftinije od ovog sto ja dobijam u VIP-a?
Pozdrav!
po tvome sam skuzio da volis muziku i touch screen...
a kameru imas na k750
onda si uzmi w950
taman tolko love imas, ima ti 4gb interne, velik tscreen, jedino zamjerka nema kamere, ali dizajn to nadmasuje...
razmisli o njemu
Gledao sam već! Samo sam toliko bio iscrpljen kad sma ovo pisao da sam zaboravio, nije muzika presudna doduše dobro si skužio što volim uglavnom, čini mi se da je w950 isto star aparat, ja sam više za ovu novu vrst tipkovnica qwertz (malo da se mučim dok naučim ali valjda je kasnije revolucija)...
E i uzeo bi ga mozda da ga imam u VIP-u, ovamo imam nov aparat za male relativno pare sa 2god garancije??!!!
Uglavnom dobro si savjetovao!
nije sigurno 2004 , već 2005 i to 4 kvartal --> http://www.gsmarena.com/sony_ericsson_p990-1318.php --> a na gsm areni su ga testirali u kolovozu prošle godine ...
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Aha ipak su februar 2006 M600i i W950i nisam znao sorry! Uglavnom nisam nikad uživo ni vidio ovaj w950 zato mi je teško govorit a i ne znam di da nadjem novi za tu lovu? (1300kn cca)
pa uzmi p990 , to je još uvjek napredan mob , soft su poboljšali , ide do 4gb kartica , wlan , kamera solidna ( mislim ista kao i na k750) , baterija ok .. imaš i qwerty tipkovnicu i obićnu alfanumerićku .. moja preporuka
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Ma i tu sam se mislio, a opet sam nekako u banani jer ga je teško nać na crno novog, a volio bi da ima tu usr....u garanciju...
Ma sigurno da je mob puno bolji od P910i, pa se još nećkam oko dizajna i dimenzija, a plus je definitivno Wlan i Kamera...uf sad mi je još gore...
Sad se neka neko javi tko će da pohvali M600i pa sam totalno u banani...![]()
evo ja ću , imao sam i njega ... sa prvim softom bili su katastrofa , al kad su to sredili onda je bi za čistu 4 .... po meni još bolja tipkovnica ( normalno kad se navikneš , ne dulje od tri dana ) , da ima wlan bio bi mi ispred p990 ..
što se tiće p990 ima ih u oglasniku , mislim novih
ma uzmi si p990 , ipak wlan nije za odbacit , a ni kamera ...
pa onda potpisuj ugovor i kupuj P1 i neces pozaliti.
tako je , uštedi još jedan mjesec il posudi i kupi si onda p1 , i miran si
hm...mislim da ću to da uradim, a kako vidim na mobilnom svetu minimalno 1 godinu neće imat nasljednika P1, tako da nije mobitel star kad ga kupim, ma on mi je ionako najprisniji, a sad sam zvao Zagreb i neke švercere daju neku garanciju sa nekim privatnim dućanom i još dođe 3000kn i 1 godinu, definitivno se ne isplati uzimat kod njih ovaj mobitel.
Ali je W950 1600kn, vidio sam da ima isti soft kao i M600i Symbian (OS v9.1, UIQ 3.0) jedino je ta tipkovnica mi anonimus, ne znam kakva je i kakva je rezolucija fotki, kad nesto treba pregledat, a lako slikam sa k750...
Kakva je u biti razlika izmedju W950 i M600, osim 4GB Memorije, FM radija, Tastature???
Mislim razlike na ekran, rezoluciju, itd'??? Eto samo da još to razrješimo i dilema je gotova![]()
što se tiće tih "garancija" u oglasniku nemoj na to past , to su ti u biti garancije na soft i takve stvari ... ništa šta ne možeš i od doma napravit ...
Aha zato je on meni odma skrenuo temu kad sam pitao za garanciju, ma nema šanse da uzmem mob te cijene a da ne dobijem garanciju, da je to nekih 1000kn možda bi i bio lud, ali preko nema sile...ma uzimam ja u VIP-a, sad da vidim financijsku situaciju i stavim na vagu, jebe me sto mi je taj M600 jeftin, a fali mu samo radio, ono što bi najviše ja koristio, a ne znam ni kakav zvuk reproducira, a P1 mi je skup, ne mogu prdnut i stisnut, jebe mu miša...
Ali 1291kn nije puno za M600i koji mi se čini kvalitetan dosta, ma možda ipak sad njega potegnem jer imam drugu pretplatu od matere pa ako skupim opet neku lovu ili mu padne cijena kupim P1 ipak mi je 3000kn previše dat za mob a ja najviše volim da imam:
- Sliku prek ekrana kad me netko zove (može li netko reć može li slika da bude velika kao na P910i?)
- Solidan zvuk Mp3 tonova
- Baterija da mi drži
- Da podržava kartice
- Da imam dobar ekran za pregledavanje slika i videa
Kad stavim sve na vagu ne isplati mi se davat silne pare samo zbgo kamere i wifi, koji cu ionako slabo da koristim kad imam ADSL di god se okrenem, tako da....
Ako imate još volje da mi odgovorite na sve ovo i idem da kupim M600i? Hvala vam puno!
Pricas gluposti.
Jedan dio tih garancija su garancije privatnih servisa i to je dosta sivo podrucje. Drugi dio su punopravne garancije zastupnika ostvarive u svim ovlastenim servisima. Uredjaji kupljeni u vipu, t-mobile, teletu, raznim trgovinama, na ovaj ili onaj nacin kompenzirani itd itd...
Uz malo trazenja moze se lijepo ustediti i uz "punokrvnu" garanciju, pa samo onaj koga pare svrbe kupuje svaki mobitel u trgovini po prenapuhanoj cijeni....
Ubio bih sve u ovoj prostoriji za kap piva! - Homer Simpson
dečko prvenstveno sam mislio na te od privatnih servisa ... netrebaš mi ti da zakljućim ak je kupljen oreko oglasnika i ako ima raćun i normalno ovjerenu garanciju da znam da je prava ... čovjek je rekao na crno biseru pa i stim sam shvatio da misli na privatnike , te kad se misli na crno znaći da se nije platio porez ... kupljeni u vipu , t-mobile nisu na crno
Nemojte se svađat, samo mi odgovorite na pitanje?! I mislim da je Vatrogasac logikom stvari dobro zaključio jer sve što nema PDV i carinu, nema legalne papire odnosno ne bi ih trebalo imat, možda ti dileri imaju ugovor sa nekim privatnim firmamama pa se oni medjusobno krpaju ali to nije sigurno ona vrst garancije koju daju VIP, SIMPA, TELE itd...
Molim još jednom da mi netko odgovori na pitanje gore....oko vizualnih detalja...
m600i je odličan mob za tu lovu...ali već za nekih 1400-1500kn se nađe novi,sa urednom garancijom ektromagica,0h,zapakiran,bez ikakve muljaže
+a pretplatu iskoristi za 6234npr recimo..bzv ti je iskorištavati pretplatu zbog 200kn razlike,a i ovaj uređaj preko oglasnika kaj kupiš radi na sve kartice i ima se-soft...po meni puno bolja solucija...
inače je m600i jedan od najkompaktinijih mobova koje sam imao..odlična izrada,odličan soft,baterija na nivou 2 dana uz prčkanje,zvuk mp3-ja preko sluški zadovoljavajući,ekran veliki i dobar kontrast boja,tipkovnica kad se navikneš,odlična..uglavnom ako preboliš kameru,vrhunski mob za malu lovu...svakako prije taj nego p1 kad gledamo dobivenu uloženo...ako imaš još koje pitanje pitaj..
meni je m600 i nije nesto...
ali samo moje misljenje...
neda mi se objasnjavat ali ja bi prije w950 (walkman,4gige,ljepsi)
ali ako ti se tako svidja m600, kupi ga!
hmm ja bi na tvom mjesecu pricekala malo i uzela P1,ja nisam mogla cekati inace bi ga i ja uzela.Al meni je i ovaj M600i dobar.
Kupljen M600i za 900kn, imao sam 2 popusta i da ne duljim, oduševljen sam!!! Mobitel je ono što sam uvijek trebao veliki ekran, touch koji reagira instanto (a još nisam skinuo foliju :-) ), prčkam po njemu 3 sata baterija se nije makla, slike milina pregledavat, jedino me strah ove tipkovnice izgledam kao baba koja je dobila telefon, hehehe...
Jesam za 900kn prošao dobro? Imam još jednu mogućnost da uzmem mob na preplatu pa ako mi pukne uzet cu P1 ali kažem ne trebam kameru, Wifi, a ovaj mi doslovno je isti kao on jer sam testirao oba!!! Tako za sad vučem ručnu i čekam drugu priliku, idem sad da ga krcam materijalom.
- Koliko košta recimo 1GB i 2GB za njega ova malena memorija?
- Ima li za njega neka torbica ili slično da se uzme? (koja lova)
Super je u mraku heheheh!!!
E i da naglasim vidio sam u drugom dućanu W950 i nikako mi se ne dopada ona crna pepel boja izgleda mi plastika kao da je neko držao na suncu...
Ma M600i rules!!!
čestitam na kupnji ..... dobar je m600i , ak ti ne treba wlan i kamera onda je ovo za tu cjenu "bagatela"..
Bookmarks