Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji
Prikazujem rezultate 1 do 25 od 28
    Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Dec 2006
    Operater
    tele2
    Bodovi
    12.418
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.418, Nivo: 26
    Bodovi: 12.418, Nivo: 26
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Novosti Iz Tele2

Tele2 želi povećati broj korisnika na milijun
    Govoreći o planovima generalni direktor Tele2 Johan Granlund naglasio je da će se i ubuduće 'fokusirati' na 'zaštitu korisnika od previsokih cijena' nudeći im niže cijene od konkurencije
    U dvije godine rada na hrvatskom tržištu operater mobilne telefonije Tele2 stekao je pola milijuna korisnika, čime su u toj tvrtki zadovoljni, a iduće godine cilj im je broj korisnika povećati na milijun uz ponudu novih, povoljnijih usluga. Kazali su to na današnjoj konferenciji za novinare čelni ljudi Tele2 povodom ovotjednog obilježavanja dvije godine rada tog operatera u Hrvatskoj. Govoreći o planovima generalni direktor Tele2 Johan Granlund naglasio je da će se i ubuduće 'fokusirati' na 'zaštitu korisnika od previsokih cijena' nudeći im niže cijene od konkurencije, što je i njihov glavni cilj poslovanja. Ni on, kao niti danas prisutan potpredsjednik švedske matične kompanije Tele2 AB Johnny Svedberg nisu željeli ništa reći o prihodima tvrtke u Hrvatskoj, kazavši samo da se oni objavljuju u sklopu kvartalnih financijskih pokazatelja švedskog Tele2 AB. Svedberg je naglasio i da u Hrvatskoj vide veliki potencijal zbog čega je Tele2 AB nedavno (početkom ovog mjeseca) svoj vlasnički udjel u hrvatskom Tele2 povećao s 51 na 93 posto. Na današnjoj konferenciji Tele2 je predstavio i svoju novu ponudu s jednom cijenom za glasovne i podatkovne usluge (od 0,49 kuna), za koju su čelni ljudi tog operatera kazali da je jedinstvena i najpovoljnija na hrvatskom tržištu.

Hardcore forumaš
    Datum registracije
    Jul 2007
    Mobitel
    HTC Wildfire, SE P1i
    Operater
    VIP, bonbon
    Godina
    35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    za godinu dana je ostvariva ta brojka od milijun korisnika jer trenutno velik dio ljudi spriječava pretplatnički ugovor sa vipom ili t-comom da pređu na tele 2 koji je definitivno najeftiniji. takva situacija je recimo kod mene a vjerujem da ovdje ima još mnogo takvih.
    a ako nastave s ovakvim ponudama i cijenama bes problema dolaze do milijun korisnika...

Faca Cafe Mobil foruma Postignuća:
    Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Bodovi: 143.430, Nivo: 91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pa ne vjerujem bas da ce VIP i T-mobile gledati sa strane kako im tele2 krade korisnike.
    sigurno da ce i oni sniziti cijene kad to bude potrebno.vjerujem ipak da ce telci dosegnuti za koju godinu milijun korisnika.

Super-forumaš
    Datum registracije
    Jan 2006
    Mobitel
    LG G2
    Operater
    TELE2 Smart bon
    Godina
    41
    Bodovi
    18.708
    Nivo
    33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Bodovi: 18.708, Nivo: 33
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao Vepar Pregledaj post
    pa ne vjerujem bas da ce VIP i T-mobile gledati sa strane kako im tele2 krade korisnike.
    sigurno da ce i oni sniziti cijene kad to bude potrebno.vjerujem ipak da ce telci dosegnuti za koju godinu milijun korisnika.
    Do sada se baš i nisu iskazali. Trenutni cjenik su samo malo promjenili dok sastrane gomilaju tarifne opcije i akcije ograničenog trajanja.

Veteran50000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Aug 2005
    Mobitel
    S10E, Find X3 Neo
    Operater
    HT,bonbon
    Bodovi
    143.430
    Nivo
    91
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    zelim reci da Tele2 ima ambiciozne planove,ali ova konkurencija je opasna.ipak smo mi Hrvati pomalo sjebani jer ponudis im jeftinije telefon , neke besplatne usluge, potpisu ugovor na 2 godine i to je to.a upravo ce VIP i T-mobile takvim akcijama pokusati zadrzati korisnike.

Hardcore forumaš Postignuća:

Datum registracije
    Aug 2005
    Bodovi
    13.485
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Bodovi: 13.485, Nivo: 27
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Prije svega moraju popraviti kvalitetu svojih usluga; pokrivenost, SZK ... nije sve u cijeni, ima nešto i u kvaliteti (inače bi svi vozili Dacie Logan )
    Nije ovo za mene ...

Datum registracije
    Oct 2004
    Mobitel
    Nokia N80
    Operater
    VIPme
    Godina
    43
    Bodovi
    20.858
    Nivo
    35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Bodovi: 20.858, Nivo: 35
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tocno.... malo mi njihova mreza steka..... tomato je puno stabilniji, a znam i zasto.

Veteran5000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Nokia(kikiriki model)
    Operater
    tele 2,VIP vpn
    Bodovi
    6.309
    Nivo
    18
    Bodovi: 6.309, Nivo: 18
    Ukupna aktivnost: 15,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao khideg Pregledaj post
    tocno.... malo mi njihova mreza steka..... tomato je puno stabilniji, a znam i zasto.
    samo me zanima tko još ima Tomato(ako je nekada i imao)???
    Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    P990i
    Operater
    TELE2 for life
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja ocito imam srece jer meni nikad tele 2 nist ne steka

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Nokia(kikiriki model)
    Operater
    tele 2,VIP vpn
    Bodovi
    6.309
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Po prvi puta Tele 2 ima akciju koja je vremenski ograničena(0,49 kn MMS ringtonovi...).To do sada Tele 2 nije imao....

Forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    May 2007
    Mobitel
    P990i
    Operater
    TELE2 for life
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    imat ce i vise od miljuna korisnika

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone, 8800 SapphireArte
    Operater
    VIP + T-Mobile
    Godina
    40
    Bodovi
    14.343
    Nivo
    28
    Bodovi: 14.343, Nivo: 28
    Bodovi: 14.343, Nivo: 28
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    meni tele2 nikako nije sjeo... vip mi je najbolja mreza i s kombiniranjem opcija raznih ja sam si opako skresao troskove
    IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT
    ..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Bodovi: 56.072, Nivo: 57
    Ukupna aktivnost: 6,0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tomislav10 Pregledaj post
    Prije svega moraju popraviti kvalitetu svojih usluga; pokrivenost, SZK ... nije sve u cijeni, ima nešto i u kvaliteti (inače bi svi vozili Dacie Logan )
    hm...ja ostajem vjerna vipu iz razloga sto mi NIKAD ne steka...isli smo nedavno u austriju, frendica je imala t-mobile, sused tele2 a ja vip...i ja sam jedina imala signala cijelim putem i nije bilo problema sa uspostavljanjem poziva...frendica vecinu vremena nije imala mreze,a susjed je imao problema sa spajanjem na mrezu...
    a kad smo se vracali, i presli u hrvatsku, on je pokusao nazvati doma, imao je signala, ali nikako nije mogao uspostaviti poziv...tako da je na kraju nazvao s mog mobitela...

sta mi vrijedi da je tele2 jeftiniji, ako me ne sluzi onda kada mi treba...

takoder, decko ima vip i tele2 broj, i kada ga zovem na tele2, stalno prekida...prvo smo mislili da je do mobitela, ali kad stavi vip unutra sve funkcionira...tako da...ne znam koliko mi to vrijedi sto je jeftiniji jer me ljudi s njega nis ne cuju i stalno prekida...

a na vipu sam iz razloga sto ima vip frends, koji je za pretpplatnike besplatan...racuni su mi do 120kn i to mi je posve dovoljno...
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Nokia(kikiriki model)
    Operater
    tele 2,VIP vpn
    Bodovi
    6.309
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao McLaren Pregledaj post
    meni tele2 nikako nije sjeo... vip mi je najbolja mreza i s kombiniranjem opcija raznih ja sam si opako skresao troskove
    ajde da si je neko i na vipu skresao troškove....

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Nokia(kikiriki model)
    Operater
    tele 2,VIP vpn
    Bodovi
    6.309
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao tutlek Pregledaj post
    hm...ja ostajem vjerna vipu iz razloga sto mi NIKAD ne steka...isli smo nedavno u austriju, frendica je imala t-mobile, sused tele2 a ja vip...i ja sam jedina imala signala cijelim putem i nije bilo problema sa uspostavljanjem poziva...frendica vecinu vremena nije imala mreze,a susjed je imao problema sa spajanjem na mrezu...
    a kad smo se vracali, i presli u hrvatsku, on je pokusao nazvati doma, imao je signala, ali nikako nije mogao uspostaviti poziv...tako da je na kraju nazvao s mog mobitela...

sta mi vrijedi da je tele2 jeftiniji, ako me ne sluzi onda kada mi treba...

takoder, decko ima vip i tele2 broj, i kada ga zovem na tele2, stalno prekida...prvo smo mislili da je do mobitela, ali kad stavi vip unutra sve funkcionira...tako da...ne znam koliko mi to vrijedi sto je jeftiniji jer me ljudi s njega nis ne cuju i stalno prekida...

a na vipu sam iz razloga sto ima vip frends, koji je za pretpplatnike besplatan...racuni su mi do 120kn i to mi je posve dovoljno...
    Signal u Austriji ne ovisi o signalu naše mreže već njihove,tak da je svejedno jel imaš vip ili neku drugu mrežu.A šta se tiče Tele 2 kada se dodje iz roaminga potrebno ga je ugasiti i ponovno upaliti.Ništa drugo...

Datum registracije
    Dec 2005
    Mobitel
    iPhone 5S
    Operater
    Vip
    Godina
    43
    Bodovi
    12.087
    Nivo
    26
    Bodovi: 12.087, Nivo: 26
    Bodovi: 12.087, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ja imam već 1.5g tele2 i nikad nikakvih problema, nedavno sam se prebacil na nokaut tarifu i nemožete vjerovat kako je jeftino kad imaš dva telefona jedan t-mobile drugi tele pa da vidiš kako manji računi stižu na teletu za podjednake dužine razgovora, ja u tarifi 150 na cronetu imam prema drugim mrežama 2.30kn/min a na teletu u tarifi nokaut50 0.49kn/min. ****** razlika je dan i noć kad ljudi to skuže svi će se prebacit
    ...FORCA FIUME...

Datum registracije
    Oct 2005
    Mobitel
    Xiaomi Mi 4i, Nexus 5
    Operater
    HT
    Godina
    42
    Bodovi
    11.683
    Nivo
    25
    Bodovi: 11.683, Nivo: 25
    Bodovi: 11.683, Nivo: 25
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao M A R I N Pregledaj post
    ja imam već 1.5g tele2 i nikad nikakvih problema, nedavno sam se prebacil na nokaut tarifu i nemožete vjerovat kako je jeftino kad imaš dva telefona jedan t-mobile drugi tele pa da vidiš kako manji računi stižu na teletu za podjednake dužine razgovora, ja u tarifi 150 na cronetu imam prema drugim mrežama 2.30kn/min a na teletu u tarifi nokaut50 0.49kn/min. ****** razlika je dan i noć kad ljudi to skuže svi će se prebacit
    potpisujem,zato sam ja podnio zahtjev za prijenos broja i t-mobile-a u tele2

3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    5800 XM & BB 8520
    Operater
    Vip.me & T-brothers
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hm...ja ostajem vjerna vipu iz razloga sto mi NIKAD ne steka...isli smo nedavno u austriju, frendica je imala t-mobile, sused tele2 a ja vip...i ja sam jedina imala signala cijelim putem i nije bilo problema sa uspostavljanjem poziva...frendica vecinu vremena nije imala mreze,a susjed je imao problema sa spajanjem na mrezu......

A jel ti znas da kad si u roamingu onda bi svi trebali imati isti signal ako koristite istu mrezu? Sad ako se on nije mogao spojiti to je druga stvar, ali home network nema veze sa signalom u stranoj drzavi!
    ...also known as El'AnDrA...

Veteran50000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2005
    Mobitel
    HTC Evo 3d, Samsung u900
    Operater
    097, 092
    Godina
    41
    Bodovi
    56.072
    Nivo
    57
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da, to je ok...ali kada smo se vratili u hrvatsku, on nikako nije mogao uspostaviti poziv doma...nije uopce davalo nikakav zvuka...tisina, i onda bi islo tu-tu-tu, ili bi pisalo "greska na mrezi"...a pisalo mu je tele2...
    a kad smo prelazili granicu, meni se je s vipa automatski prebacilo na si mobil, pa na one (ili koju vec...nije bitno...)...a njemu nikako, iako je prebaceno na automatski...morao je rucno prebacivati a ponekad se uopce nije htjelo...frendica je imala problema samo u sloveniji...
    ne znam koliko domaca mreza ima veze sa mrezom u inozemstvu, ali po mom iskustvu, ima jako puno...jer eto, sve tri mreze i jedino moja radi...tako da... ne kazem ja da je tele los ili nesto, ali svakako im signal jos nikako ne valja...jer kada smo u centru zagreba, i zovem decka na mob, ponekad uopce nije dostupan...a ako je, onda jako prekida...i pol tog ga ne cujem...
    jedno vrijeme sam i ja koristila tele, ali kada sam otisla u bratislavu i nisam imala ni signala ni nis, odustala sam...
    istina je da su nesto jeftiniji, to je istina...pogotovo ako ne mozes uspostaviti poziv...tada su najjeftiniji...
    Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
    R.I.P.-16.10.2007.

Datum registracije
    Apr 2007
    Mobitel
    Nokia(kikiriki model)
    Operater
    tele 2,VIP vpn
    Bodovi
    6.309
    Nivo
    18
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    da, to je ok...ali kada smo se vratili u hrvatsku, on nikako nije mogao uspostaviti poziv doma...nije uopce davalo nikakav zvuka...tisina, i onda bi islo tu-tu-tu, ili bi pisalo "greska na mrezi"...a pisalo mu je tele2...
    a kad smo prelazili granicu, meni se je s vipa automatski prebacilo na si mobil, pa na one (ili koju vec...nije bitno...)...a njemu nikako, iako je prebaceno na automatski...morao je rucno prebacivati a ponekad se uopce nije htjelo...frendica je imala problema samo u sloveniji...
    ne znam koliko domaca mreza ima veze sa mrezom u inozemstvu, ali po mom iskustvu, ima jako puno...jer eto, sve tri mreze i jedino moja radi...tako da... ne kazem ja da je tele los ili nesto, ali svakako im signal jos nikako ne valja...jer kada smo u centru zagreba, i zovem decka na mob, ponekad uopce nije dostupan...a ako je, onda jako prekida...i pol tog ga ne cujem...
    jedno vrijeme sam i ja koristila tele, ali kada sam otisla u bratislavu i nisam imala ni signala ni nis, odustala sam...
    istina je da su nesto jeftiniji, to je istina...pogotovo ako ne mozes uspostaviti poziv...tada su najjeftiniji...

Daj nam objasni kako domaća mreža ima veze sa mrežom u inozemstvu...
    Rekao sam da je trebao samo ugasiti i upaliti mob!Kada ulaziš u roaming moraš ukucati jedinicu zajedno sa PIN-om.
    U Zagrebu nigdje nisam imao problema sa Tele 2 mrežom.

Forumaš Postignuća:
    Veteran1000 Experience Points

Datum registracije
    Mar 2007
    Mobitel
    6233, V3
    Operater
    TELE2, t-mobile
    Bodovi
    4.369
    Nivo
    15
    Bodovi: 4.369, Nivo: 15
    Bodovi: 4.369, Nivo: 15
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ja sam isao u Austriju i nisam imao nikakvih problema s tele2 signalom...
    A iskreno mob tamo nisam ni koristio jer mi nije trebao, poslao sam 2-3 poruke i imao jedan poziv, tak da nemogu bas reci da sam testirao signal gore, al problema definitivno nisam imao.

Meni je najbolje kad navecer listam malo oglansik, pa zivkam, ne gledam uopće dal zovem 095 il 098 i 091, pa tako malo češće i malo više, i dođe mi račun manji od 150 kn
    Prije sam imao i vip i simpu i po 100kn mjesecno na svakom (a fakat sam razgovarao puno manje nego sad, pazio sam kolko mi poziv traje) za isto ovo sto sad na teletu napravim za manje od 150 (kikiriki tarifa)...tak da..tele2 rulz! (da ne spominjem teglenje 2 mobitela)
    Većina frendova mi je prešla na 095, a oni koji su ostali na simpi/vipu zivkaju me pa poklope da ja njih nazovem jer je njima skupo!!!! U zadnje vrijeme ih više ne zovem nazad jer mi to fakat ide na živce.

A od kad je mms besplatan stižu mi računi od 100 kn (a punim mob svaku večer i svaki dan praznim inbox i sent jer popunim memoriju i ispraznim bateriju, pa vi racunajte kolko mms-am)

Vip i simpu sam bacio kad je tele uveo mms.

Pravi forumaš Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Feb 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao horatio Pregledaj post
    Ja sam isao u Austriju i nisam imao nikakvih problema s tele2 signalom...
    A iskreno mob tamo nisam ni koristio jer mi nije trebao, poslao sam 2-3 poruke i imao jedan poziv, tak da nemogu bas reci da sam testirao signal gore, al problema definitivno nisam imao.

Meni je najbolje kad navecer listam malo oglansik, pa zivkam, ne gledam uopće dal zovem 095 il 098 i 091, pa tako malo češće i malo više, i dođe mi račun manji od 150 kn
    Prije sam imao i vip i simpu i po 100kn mjesecno na svakom (a fakat sam razgovarao puno manje nego sad, pazio sam kolko mi poziv traje) za isto ovo sto sad na teletu napravim za manje od 150 (kikiriki tarifa)...tak da..tele2 rulz! (da ne spominjem teglenje 2 mobitela)
    Većina frendova mi je prešla na 095, a oni koji su ostali na simpi/vipu zivkaju me pa poklope da ja njih nazovem jer je njima skupo!!!! U zadnje vrijeme ih više ne zovem nazad jer mi to fakat ide na živce.

A od kad je mms besplatan stižu mi računi od 100 kn (a punim mob svaku večer i svaki dan praznim inbox i sent jer popunim memoriju i ispraznim bateriju, pa vi racunajte kolko mms-am)

Vip i simpu sam bacio kad je tele uveo mms.

Ja sam na Teletu već duže vrijeme i nemam nikakvih problema s kvalitetom. Dapače, ne primjećujem nikakvu razliku u odnosu na VIP na kojem sam bio od 1999. godine. Uzeo sam Knock-Out tarifu i super sam zadovoljan jer su mi se računu prepolovili. Bio sam u Sloveniji i austriji nedavno i nisam imao problema s mrežom, sve je šljakalo.
    I meni već poar frendova ide na živce, stalno mi kukaju kako im je VIP preskup, a fakat su inenrtni i nikako da pređu na Tele2. No, sada kada su shvatili da mogu za 0,49 kn i razgovarati i slati MMS-ove i skidati content vjerojatno prelaze. btw. ja sam do sada već skinuo 20-ak ring tonova i 5 igrica, sve to me koštalo samo 12,25 kuna, a toliko bi u VIPu platio jedan ring ton. Nevjerojatno!

3 months registered

Datum registracije
    Dec 2002
    Mobitel
    5800 XM & BB 8520
    Operater
    Vip.me & T-brothers
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne znam koliko domaca mreza ima veze sa mrezom u inozemstvu, ali po mom iskustvu, ima jako puno...jer eto, sve tri mreze i jedino moja radi...tako da... ...
    Tvoja mreža je i njihova mreža kad ste u roamingu. Daj skuži to, pa nije ti Vip signal u SLO ili AT. A najbolje od svega je to što naši operatori imaju potpisane ugovore sa svima u AT i SLO tako da nemože biti da si ti imala signala a oni nisu jer njihov operator nema potpisan ugovor. Jedino što je moguće je da se T-Mobile odmah prebacio na MOBITEL dok se Vip automatski prebacio na SI-mobil, hm za tele2 ne znam na sto se automatski prebacuje. Nadam se da je sad bar malo jasnije.
    ...also known as El'AnDrA...

Veteran10000 Experience PointsOverdrive

Datum registracije
    Nov 2005
    Mobitel
    Huawei Mate 10 Pro,
    Operater
    091, 095,
    Bodovi
    22.106
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.106, Nivo: 36
    Bodovi: 22.106, Nivo: 36
    Ukupna aktivnost: 99,2%
    Ukupna aktivnost: 99,2%
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao M A R I N Pregledaj post
    I ja sam imao tarifu 150 na t-mobileu i nikad mi nisu stizali računi manji od 250 kn, s time da sam 091 zvao sa vip broja. Od kada sam se prebacio na knock out tarifu pričam bez da pazim na dužinu poziva, zovem sve mreže i račun je uvujek izmedu 150-160 kuna. Stvarno sam zadovoljan. Još da uvedu neku podatkovnu tarifu kao wnw ili data broadband otkantao bi i vip kojeg koristim samo radi te podatkovne tarife.
    PREDATOR

31 days registeredVeteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Apr 2006
    Mobitel
    Xiaomi Redmi Note 8 Pro
    Operater
    099
    Godina
    51
    Bodovi
    14.543
    Nivo
    29
    Bodovi: 14.543, Nivo: 29
    Bodovi: 14.543, Nivo: 29
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao predator Pregledaj post
    I ja sam imao tarifu 150 na t-mobileu i nikad mi nisu stizali računi manji od 250 kn, s time da sam 091 zvao sa vip broja. Od kada sam se prebacio na knock out tarifu pričam bez da pazim na dužinu poziva, zovem sve mreže i račun je uvujek izmedu 150-160 kuna. Stvarno sam zadovoljan. Još da uvedu neku podatkovnu tarifu kao wnw ili data broadband otkantao bi i vip kojeg koristim samo radi te podatkovne tarife.
    Potpisujem ovo! Ja bio na tarifi 60 i nikad racun ispod 100 120 kn. Na Tele2 sve ok, samo da mogu i mail super bi bilo!
    U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!

+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjiPosljednji

Slične teme

1. Vip novosti od 01.09.
    By Scitec in forum A1
    Odgovora: 101
    Posljednji post: 18-07-2008, 02:10
  2. Tele2 novosti
    By Igor_zgb in forum Tele 2
    Odgovora: 280
    Posljednji post: 05-05-2007, 17:09
  3. Novosti iz T-mobilea