odlična stvar
svaka čast![]()
Vjerujem da 99% nas koristi Firefox. Ostali - nemate sreće
Uglavnom, svi znate onaj QuickSearch prozorček gore desno? Onaj koji ovako izgleda, otprilike:
Na OVOJ STRANICI možete klikom na link (dakle 2 sekunde posla) dodati u gorenavedene search engine i vaš voljeni, obožavani i nenadj*** Cafe' Mobil. Kad ga nakon toga odaberege kao search engine (kao što je na gornjoj slici odabran Google), i upišete keyword te opalite Enter, dobit ćete rezultate pretraživanja sa Cafe' Mobil foruma.
Otprilike:
Upisao sam riječ "skin" (vidi se gore desno) i dobio rezultate direktno sa foruma.
Pa ako nekome bude korisno, meni će bit drago![]()
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
odlična stvar
svaka čast![]()
huliganstvo i nasilje se od sada plaća... za sve dodatne informacije kontaktirajte MUP RH..
bravo, ovo će dobro poslužiti.. samo kad bi se moglo još tražiti manje od 4 rijeći..
Manje od 4 slova misliš?
A jbg, to je do foruma... koliko je na forumu limit - ovo samo koristi search engine od foruma, ništa više....
... a ja se već ponadao da ćemo moći koristiti riječi s manje od 4 slova...al ni ovo nije za bacit
...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
da super stvar svaka čast..
em kaj bi ti tražil na tri slovčeka... sex??
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
pa na primjer mp3, v3i v3x , c81, MS m2 512 mb, 1gb i tako dalje
btw uvo valja šteta što sam zakorjeli operaš
Za operu ne treba nikakve dodatke, jednostavno dođite do tražilice i tamo gdje se upisuje pojam kliknite desnom tipkom i odaberite "Izradi tražilicu...".
Tada se otvara prozor gdje možete izmjeniti ime ili dodati prečac (prečac služi da bi se u adress bar mogao upisati traženi pojam, npr ako je prečac "cm" tada je dovoljno u adress bar upisati "cm skin" ili u tražilicu sa strane samo "skin" ako je odabrana ta tražilica)
Ponukan ovim izljevom lisičje pišake (), krečem u akciju.
Evo za operu:
tools/preferences/search
add
name: cafe.mobil.hr
keywords: cafe (nije obavezno)
adress: http://cafe.mobil.hr/search.php
kvačica na POST
querry string: do=process&showposts=0&quicksearch=1&query=%s
kvačica na Use as default search engine
PS: mi imamo i ikonu i ime u tabu
edit: evo dark me prestigo zaaaa...POL VURE![]()
Zadnji uredio V3rt!g(o) : 16-05-2007 u 20:13 Razlog: usporen zbog family guy-a
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
ummm, ne kužim...kaj s tim?
kriva slika![]()
o da, sad si me naljutio
o da, sad sam jako ljut
a ništa, nisam ovo planirao dat prije u javnost, al sad - we won't warrrrr
dakle, upravo izjavljujem da ce za koji dan (max. tjedan ako sve bude po planu) iz mog vlastitog uratka izaci firefox extenzija za, citiram:
dakle, nekih 70-ak posto je gotovo, problem je u tome sto sam sad baziran na ispite, al vjeujem da ce kroz ovaj vikend bit gotovo. nakon sto finaliziram, dajem BlueDevilu na testiranje, i kad on sve isproba, stavljamo je ovdje.voljeni, obožavani i nenadj*** Cafe' Mobil
dakle, who are the men![]()
Zadnji uredio zerobravo : 16-05-2007 u 20:21
Sad volim Operu još i više.![]()
Mali hint:
P: Da li će pretraživati slike forumasha/forumashica po ključnim riječima koristeći komplicirane text-to-picture algoritme koji će vrlo dobro moći odrediti da, npr. kad pod keyword upišeš "cice 3-4" onda nađe samo takve slike?
O: U verziji 1.0 neće - tek od v2.0 i nadalje
Jok, nego će bit vrlo koristan plug-in, da ne velim ekstenzija. Naravno, sve spomenike treba dizat ZB, jer ja sam samo beta-tester, ništa više....
Bookmarks