Ja tražim već 10-ak minuta po svim particijama i nemam taj file. Imam instaliran plugin sa linka
Sviđala mi se stvar, pa sam ga malo preuredio da paše na ovaj forum. Meni je, konkretno, jako koristan jer rijetko idem na onad "Advanced" kod postanja, nego u 99% slučajeva koristim quick-reply. A u advanced odem kad hoću uvalit neki smajli a ne znam mu BBCode na pamet.
Ukratko:
1. Skinuti originalni plugin ovdje
2. Instalirati isti
3. Otići preko Windows Explorera u folder gdje je profil, naći folder gdje se ekstenzija instalirala i zamijeniti JAR file sa ovim u attachmentu.
Tips:
1. attachirani file NE TREBA otpakiravat, treba mu samo maknuti ono ".RAR" sa kraja. Dakle, rename iz BBCODE.JAR.RAR u BBCODE.JAR
2. gdje je profil? Ili tražiti objašnjenje na netu, ili otići u c:\documents and settings\ i tamo opaliti F3 (search) i onda tražiti file BBCODE.JAR. Kad ga se nađe, napraviti backup-kopiju istoga, i onda ga pregaziti ovim attachiranim.
Stvar se manifestira preko right-click menija kad se pozicionira u frame za pisanje posta...
BRG!
P.S.
Ako bude ispravljanja bugova, dodat ću to u ovaj post. Vidjet će se po "last edit" datumu kad je to bilo
EDIT1: Ponovo uploadan file, ispravljen mali bug (smileynije radio kako treba)
EDIT2: Ponovo uploadan file, ispravljen mali bug #2 (smileyse uopće nije pokazivao)
EDIT3: Ninije radio kako treba (pa jel' išta radi?)
Zadnji uredio BlueDevil : 20-03-2005 u 22:47 Razlog: Re-upload filea
Bolje cica u ruci nego Frankfurt na Majni
File je u hidden/system folderu, treba uključit da pretražuje i hidden/system fileove. Evo gdje je kod mene to zakopano:
C:\Documents and Settings\markoz\Application Data\Mozilla\Firefox\Profiles\dpmkkm57.Default User\extensions\{AE37D527-6604-461c-8102-975CF8053A2F}\chrome
Dakle, Doc & settings, pa onda profil (svaki user ima svoj profil, moj je MARKOZ), pa onda Application Data (on je hidden/system) pa dalje ide logikom (Mozilla, Firefox, Profiles), pa jedini koji postoji (default FF profil, u mom slučaju), pa Extensions. I onda ih ima podosta unutra, sao vim divljim imenima, ali ja sam ih prikazao po datumu kreiranja, i pošto mi je BBCODE bio zadnji instalirani, našao sam ga. I unutra ima folder CHROME, i u njemu dotični file.
BTW, možda trebaš ponovo skinuti ovaj RAR, jer sam ga updateao - vidi komentar gore kad točno.
Opet ispravih jedan bug, u 15:09 20-03-2005.
a kako instalirati originalni plugin? neće mi ga preko ff-a ni početi skidati, a preko opere i IE-a ga skine al niš nemrem s njim...
I'm not really a gynecologist, but I'll take a look.
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
![]()
e sad radi, zakon!
"...Moroni kojima je najveći intelektualni domet turbo folk poezija i koji imaju sve B-sides, raritets, remixes i unrealesed tracks od Ceca, Goca i Droca u svojim Grand Cheerokijima, Porscheima, Masseratijima i ostalim indikatorima malog kurca. Da ih pitaš tko je Lennon, ne bi znali odgovorit ni uz Jocker 'zovi cijelo društvo'..." Metastaze
Prvv verziju sam stavio, ali mislim da ću još pričekati sa updateovima dok ne dođe verzija 1.0![]()
Sad sam sve pregledao i mislim da sve radi. Tj. svi smileyi, ostalo je i prije radilo...
...k vragu,ne mogu sklonit onaj .RAR ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
kako ne? prvo u 'folder opcijama' označi nek se vide 'known ekstenzije' i onda samo rename tako da makneš taj .rar
...riješeno,hvala...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Opet ispravih jedan bug, u 21:47 20-03-2005.
o kakvim se bugovima radilo?
Piše gore u prvom postu, pod EDIT.
Uglavnom, ispalo mi je na 3 smajlija jedan dio onog koda između dvotočki pa se nije upisivao pravi :code: nego netočan.
Ništa strašno, actually, samo ta tri smileya nisu radili.
Cool stvarcica!! Stavljam u listu favourites ext.
Svaka cast![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Jel to možda razlog zašto nemogu stavljat smajliće,tj. nemam ih uopće sa strane
Imas na desnom kliku u postor za pisanje opciju za smajlije
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Bookmarks