Prodao sam Nokiju N95. Ne bih o cijeni.
Trenutno ostadoh na "bijednoj" N6080, otključanoj s T-Mobilea, ali jako dobroj kad je prijem i kvaliteta signala u pitanju.
Uz nju, još kao pomoćni mob imam Samsung X-160, također otkodiran.
Sve skupa-na bijelo, moja trenutna "garda" ne iznosi preko 100 eura.
Što biste mi preporučili za sljedeći mob?Ej, nemojte ono tipa-imaš love kad si kupio N95 (BTW-kupljena je na rate, koje još imam otplačivati
).
Mislim se, E70 pošto mi je ostala memo kartica od stare E70 sa svim postavkama e maila, svim porukama, fotkama...
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
E61 ili E70; kako si i napisao...
Razmisli o ovoj 6120 classic.. Ja vec razmisljam o njoj za drugi telefon pored e61.
Ne znam, 6120 mi je odbojna NHF.
Mob mora imati "ono nešto". Npr. E70 je bila baš po mjeri - vraški rijedak mob.
Vidim po oglasnicima da je slično i s E61 te E61i.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Pričekaj 6500 Slide...to ti je moj prijedlog za mobitel koji ima "ono nešto"
A drugi bi ti bio E65![]()
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
nikako 6120c,prije 6233 nego taj..
na tvom mjestu bi e61i gledao,n93 možda-ima ih već za tu lovu..
zaš ne 6233 dok ti neš ne doleti kaj baš hočeš...jer nemoj bzv pljunuti 2k kuna sam da kupiš mob...
tak ja imam 6233(po 15 puta valjda) čekam+danas joj je 5 dan bez punjenja...
k800 ne bi zbog loše tipkovnice,joysticka koji ode kad-tad,poklopca kamere,loš video itd...previše minusa..jedino je fotkanje stavrno ok...ali ti nisi rekao za kaj ti mob treba---fotka,video,wi-fi,symbian?
tema je prebačena u odgovarajuči forum, ispravljen naslov i molio bi da se ovakve stvari od iskusnih članova više ne ponavljaju. Forum i služi za raspravu i za ovakve teme zadnje je mjesto chataonica.
hvala na razumijevanju.
6500 slide, dok malo padne cijena ili k800 su po meni pravi izbori.
6500 je atraktivna sa metalnim kucistem,3,2 kamerom sa AF-om i odlicnim S40 suceljem.
K800 je nesto stariji model,ali nije za potcijeniti.kamera je jos uvijek jedna od najboljih+robusna izrada.
A sta mob treba imat jer vidim da su u kombinaciji i symbiani i dummy telefoni...ja bi od symbiana na tvom mjestu plgledao n73 ili e61 ovisno o potrebama a od dummya 6233 ili k800...
6500 po meni izgleda skroz obicno te def. nema ''ono nesto''.
ja bih s tom lovom uzeo polovnu ili na crnu nokiu n93i, koji si i ja mislim piknut cim se skupi lova.
znam jednog lika mladi je, ide u pomorsku skolu, cuo sam da je planira prodavat pa ak te zanima nabavim ti njegov broj.
e70 je po meni takoder odlican i takoder sam razmisljao uzet nejga, ali na tvom jestu bilo bi mi malo glupo vracat se na isti. :S
Siemens c35i>Nokia 5210>Siemens MC60>Samsung E300>SE F500>SE K750i>SE Z530i>MDA VARIO>SE K800i> SE W900i>SE K550i>SE K770i>MDA VARIO again...
mozda cak u600 ako ti je do fashion mobitela..Ako ne taj onda uzmi 6300...
Ili pricekaj nokiu 6500slide ako jos nije izasla
Bookmarks