P1i svakako.ima sve zivo i po svim recenzijama radi se o pravom stroju sa malo mana.odlican ekran,izrada,WLAN,qwerty,3g,kamera...![]()
dakle planiram kupiti jedan uredaj od ova dva pretstavljena. zanima me vase misljenje koi je bolji i koi se vise isplati uzeti :
motorola q9
Kamera: 2.00MP, Infra crvena veza, Bljeskalica, Snimanje videa, E-mail, Java, 3G, GPRS, USB, Bluetooth, Čekanje poziva: 480h, Vrijeme razgovora: 6h, Težina: 134.00g, MMS, MP3, MPEG4, AAC
Sony Ericsson P1i
Mreža: UMTS / GSM 900 / GSM 1800 / GSM 1900
- Ekran: TFT touchscreen, 256K colors
- Memorija: Memory Stick Micro (M2), 512 MB card included , 160 MB - shared memory, 128 MB RAM, 256 MB ROM
- GPRS Class 10 (4+1/3+2 slots), 32 - 48 kbps
- HSCSD: DA
- 3G: Da, 384 kbps
- WLAN: Wi-Fi 802.11b
- Bluetooth: Da, v2.0, A2DP
- Infrared port: Da
- USB: Da, v2.0
- 3.15 MP, 2048x1536 pixels, autofokus, video, flash
- Symbian UIQ 3.0
P1i svakako.ima sve zivo i po svim recenzijama radi se o pravom stroju sa malo mana.odlican ekran,izrada,WLAN,qwerty,3g,kamera...![]()
q9 -> ima Windows Mobile (a to je bolji OS od Symbiana), tanji je, qwerty tipkovnica (ali za razliku od P1 svako slovo ima svoj gumb), jeftinije memo kartice ...
P1 -> ima veći displey u više boja i touch-screen (što je nekim prednost, nekima nedostatak), manji i lakši, više interne memorije, bolja kamera, bolja baterija, 3G, W-lan
Ja bi se odlučio za P1 zbog bolje kamere i baterije, a tu je i W-lan ako zatreba...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Ja bih uzeo p1 prvenstveno zbog wlan-a jer danas raditi smart telefon bez wlana je glupost i jos bi dodao puno bolju kameru na p1...
motorola Q9:
baterija traje tijedan dana barem po recenziji iz casopisa moj moby
P1 je odličan telefon po karakteristikama ali brate djeluje toliko plastično i jeftino uživo za popi**** ona tipkovnica isto djeluje kruta uslijed pritiska i suviše plastična.... ovo je mana, dok ostalo sve pet!
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
P1i je bolji uređaj,po svim karakteristikama!A i motorola nije baš poznata po smart phone-ovima,mislim nemožeš konkurirati sony ericssonu!
Fala Bogu,ča san Istrijan!!
F.C. INTER
kako za koga , meni nikad ni na jednom mobitelu WM nije sjeo , barem min. dvaput na dan sam svaki morao resetirat ( mda vario , mpx 200 i 220 , asus p525 )
moja preporuka je p1 ,sami os je više stabilniji a i vidim da drugi ne vide dosta bitan faktor a to je RAM memorija koja je kod p1 128mb
www.vss.hr http://www.fkit.hr/ www.mdc.hr/tehnicki/
moja tehnikalija: toshiba satelite pro a300-21a, motorola V8 , DSLR Pentak K100d Super.. itd...
Just like the curse, just like the stray...you feed it once and now it stays!
također potvrđujem da je izrada p1 na najvišem mogućem nivou...
Bookmarks