naveo si link za koji treba registraciju. O kojem je "progu" riječ?
Što se tiče erom-a s naslova, dostupan je na svim stranicama s kojih se vadi firmware, patchevi itd.. (npr. sek750i.pl)
trebao bi ovaj prog ak neko ima
http://www.gsmfreeboard.com/forum/at...8&d=1158921951
Zadnji uredio DomagojX : 18-10-2007 u 18:27
naveo si link za koji treba registraciju. O kojem je "progu" riječ?
Što se tiče erom-a s naslova, dostupan je na svim stranicama s kojih se vadi firmware, patchevi itd.. (npr. sek750i.pl)
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
http://i176.photobucket.com/albums/w...own-to-red.jpg
nemojte mi slati linkove za setool lite, ovo je isti neki setoll al malo napredniji
i dal mi može neko objasnit kak se stavlja erom, a da ne preko fara
Zadnji uredio ravilov : 19-10-2007 u 13:51
a koliko ja znam samo Setoll
i FAR... ali nisam siguran
###1410989180026
ide prek setoola al ne prek setoollight
AFAIK puni setool se moze skinuti samo crackan, a navodno nijedan crackani setool ne radi bas dobro, cak ti moze i sje*ati nesto na mobu. Tako sam cuo.
Puni setool BTW dodje i sa hardverskim dijelom, koji naravno ne mozes nigdje skinuti.
BTW ne mozes samo tako promijeniti o cemu se prica u temi (prvi post), jer onda naslov i sadrzaj teme ne odgovaraju, pa cijela tema nema smisla. Ovaj put cu prepraviti naslov, ali drugi put za novu raspravu otvori novu temu.
Zadnji uredio ravilov : 19-10-2007 u 14:04
setool radi preko smart kartice, kao i većina takvih standalone alata...
crackana verzija je stara par godina i ima cripled flashloadere, namjerno postavljene od strane autora.
pa dal onda postoji neki program recimo ko gflash koji mjenja erome(al on samo cid36 mijenja), ak neko zna nek javi, ja sam skinul neki setoll koji navodno to može mijenjati ko onaj na slici kaj je skroz gore, al kad otvorim prog piše protection card error
pa jasno, jer nemaš smart card za njega... zato ga i ne možeš otvoriti, smart card je njemu HW zaštita
aha, znači niš od toga..
jer mi može neko pojasniti kaj je cruiser, jer je to neki kabel il program, pročital sam da on može mjenjati erome
Zadnji uredio ravilov : 20-10-2007 u 23:05 Razlog: koristi gumb EDIT!
hvala.....
@DomagojX,
Ajde pocni koristiti gumb EDIT umjesto da otvaras stalno nove postove.
Osim toga, prvo si poceo sa EROM-om, pa presao na full verziju SEtool-a, a sad pricas o Cruizeru. Molim te drzi se vlastite teme.
Bookmarks