pa cemu nervoza??
imas raznoraznih Voipa ili probaj na www.caritas.hr
ima vas cudnih stvarno. Da naplacuju 3 lipe minutu naslo bi se ekipe koja bi vikala kako je to skupo.
pa cemu nervoza??
imas raznoraznih Voipa ili probaj na www.caritas.hr
ima vas cudnih stvarno. Da naplacuju 3 lipe minutu naslo bi se ekipe koja bi vikala kako je to skupo.
dobar grah daleko se čuje
...iskreno - to je sasvim ok cijena...pa ljudi - vi bi sve zabadava, jer koliko vidim dosta vas nije koristilo voip...osobno koristim, uz ovaj, lowratevoip za kojeg dajem 10€, doduše ne svaki mjesec, ali...
...sad možemo pljuvat i pričat nebuloze, a ne zna se nit se može nagađat kolika će biti cijena jer se ne znaju sve ključne informacije...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
potpuno se slažem ne može se samo očekivati nešto free treba ponekad i platiti koji kredit da bi se pričalo a šta se tiče cijene možda če biti u granicama normale svakako če morati iči ispod standardnih cijena na tržištu pošto je to voip a kod nas masa ljudi još i ne zna šta je to a kamo da ga koristi ili če ga koristiti naravno ako ima komp i ako ga zna upaliti itd..
stavila sam cijenu od 50kn, ali znam da nece biti ni priblizno ta...a pogotovo ta cinjenica da puno ljudi ne zna sto je voip,daje im mogucnost da nabiju cijene...jer se nema tko buniti...no dobro, barem su dali nesto za besplatno![]()
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
pa mislim da si u krivu jer masa ljudi koristivoip preko raznih drugih vanjskih operatera pa ako oni to misle da proradi i kod nas trebaju se malo skockati i sa cjenama inače neka ni ne pokušavaju to pokretati zabadava im je jer i Skype mi je sasvim dobar!!!
a kad smo več i kod spajanja ja sad probao i ne radi ha ha dugo im je to čudo trajalo ...
Meni ne stižu SMS-ovi poslani na Tele2 mrežu. Probao s 6 mobova,0 bodova. A ništa,barem imam još nekih 150 minuta![]()
Radi li zadnja dva dana Vip voip, ja ga jucer instalirao i stalno mi javlja:
'sorry, the service is temporarily unavailable. Please try again later'
danas radi...
...meni nikako da se spoji...
očito da nešto testiraju pa malo radi pa ne radi...
Da li je svima sama aplikacija spora? Npr kada hoću unijeti broj preko tipkovnice ja ga normalno brzo unesem, ali sama aplikacija kod svakog broja stoji 1-2 sekunde! Ista stvar je kada hoću unijeti broj kroz sami program!
da to je tako...
Da li bi se sa VIP VoIPom mogao koristiti neki Skype telefon, kao naprimjer ovaj:
http://www.dlink.com/products/?pid=466
ili
http://www.consumer.philips.com/cons...r+VOIP0801B-10
Ovaj D-Linkov je u biti adapter s kojim se mogu koristiti klasični DECT telefoni
pa mi je još interesantnije rješenje.
općenito da li "Skype" telefoni funkcioniraju iskljucivo sa Skypeom ili mogu
raditi i sa drugim Voip aplikacijama?
Još uvijek nema informacija o mogućnosti rada pod Linuxom?
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
mislim da im se ne isplati raditi (narucivati) aplikaciju za Linux korisnike. Mislim da ih je premalo.
dobar grah daleko se čuje
jel to kome danas radi meni neče??
da osvjezim temu malo
ja danas skinuo, sms uredno radi kad saljem na vip, kada saljem na tele2 nece...
pozivi rade kada zovem bilo koju mrezu
* 0 poziva prema fiksnim mrežama, u ukupnom trajanju 0:00 minuta
* 6 poziva prema mobilnim mrežama, u ukupnom trajanju 5:44 minuta
* 9 poslanih SMS poruka prema mobilnim mrežama.
i evo ovo ima...
![]()
di to piše koliko si potrošio???
Ajde da ozivim ovaj thread, sigurno ima netko tko se kuzi u VoIP pa je prokuzio postavke za Vip Over IP... Ima li?
Ne trebaju raditi nikakvu aplikaciju za Linux. Vec postoje besplatne aplikacije koje Linux korisnici moglu slobodno koristiti samo je problem u tome sto Vip, sto je po meni bezobrazno i monopolisticki, a u najmanju ruku diskiminacijski prema njihovim korisnicima koji ne koriste Windows (dakle i Mac korisnicima) (i sto se nadam da nece jos dugo), ne zeli prepustiti detaljne specifikacije potrebne za spajanje sa drugim VoIP, odnosno SIP klijentima.
Mozda mi netko zeli pokusati objasniti, pa da shvatim Vip-ovu stranu, sto to Vip gubi ako nam da te informacije? Priliku da nam serviraju onaj oglas u "njihovoj" aplikaciji koji se moze jednostavno sakriti?
Zadnji uredio dom : 26-02-2008 u 03:42 Razlog: Ajme meni, pojelo mi post, jel to zato sto sam koristio hrvatske znakove?
Na kraju krajeva, koriste otvoreni protokol (SIP), a firma ciji su program brandirali daje besplatnu verziju svog SIP klijenta (i za Linux!) pa stvarno ne vidim u cemu je problem.
Koji je datum prestanka free razgovora i jel se konacno zna cijene razgovora...Da li je vezan sa ovom fiksnom tarifom bez pretplate pa kad su to izbacili jer se mogu nadati i usluge voip-a.![]()
ocito da nema vise sad sam provjerio i piše da nije moguce...
...a i ja sam jučer pokušavao uspostaviti vezu iako imam free minute ali - ništa, izbacivalo je ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Bookmarks