Ne pada mi ništa na pamet osim USB ladice za HDD. Nisi napisao koja ti je matična točno pa ne mogu vidjeti što ti matična točno ima. Zar nema jedan IDE konektor, na koje spajaš DVD/CD-RW, mislim da bi trebala imati?!
imam jedan mali problemčić stari komp mi je vrisnuo pa sam bio prisiljen kupit novi i ovdje je problem sada imam matičnu koja podržava SATA2 diskove a na starom hardu imam jako puno muzike a stari disk je ATA sad jel se nekak strari hard da spojit na novu matičnu? matična je gigabite P3
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Ne pada mi ništa na pamet osim USB ladice za HDD. Nisi napisao koja ti je matična točno pa ne mogu vidjeti što ti matična točno ima. Zar nema jedan IDE konektor, na koje spajaš DVD/CD-RW, mislim da bi trebala imati?!
Clarke's Third Law:
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."
matična je ova:http://serbia.giga-byte.com/products...1-ds3l_10.html
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Matična ti ima IDE konektor, znači da se taj "normalni" hard treba normalno moći spojiti.
P.S. Pod "normalni" hard sam mislio na stari HDD.![]()
Clarke's Third Law:
"Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic."
makni jumper sa diska, spoji ga sa IDE kabelom na ploču, i morao bi ga očitati. jedini je problem kad digne windowse dal će ti ga htjet otvorit, ili će nudit opciju da ga mora formatirat.
...kao što je rečeno - spoji ga na ata konektor na matičnoj i trebalo bi radit...ako je WD disk u pitanju skloni jumper i te nakon paljenja računala odi u bios te prebaci da ti boota s diska gdje su ti novi windowsi, a oni ga automatski trebaju prepoznat (i u pravilu ne bi trebali tražiti formatiranje)...
...i samo mi reci koji su ti windowsi gore (na novom kompu) ....
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Da nebi trebalo biti problema, a i svaka ploca danas ima jos uvjek barem jedan PATA konektor (barem za opticke uredjaje - makar su i oni poceli polako na sata prelazit)
eto radi mi stari hdd samo sam ga spojio i radi ko beba...
A KAJ SAD TI GLEDAS�
Bookmarks