upravo vidio na www.tele2.hr : svi pozivi i usluge za 49 lipa:
- pozivi prema svim mrežama - 49 lipa
- MMS prema drugim mrežama - 49 lipa
- mobilni sadržaji (ring tonovi itd) - 49 lipa
- prijenos podataka - 49 lipa
SMS - 0,29 lipa
MMS unutar Tele2 mreže - 0 kuna
Imaju neke mafijaše na webu....
Ne razumijem sto je Posejdon toliko najavljivao kad ono samo malo drugacija reklamna kampanja. Ali ako cemo o vrsti reklama onda su mi se vise svidjale one "neozbiljne", ove sa otmicom i mafijaskim tipovima mi je previse dark. Mislim da su trebali shvatiti da se hrvati hvataju na leprsave i vesele reklame (makar po onome sto t-mobile i VIP nude).
to je skoro isto ko nokauttarifa
...FORCA FIUME...
nice.... ali i tomato je spustio cjene... ne kazem da se to moze usporedivati... ali eto.
To što se oni drže provjerene formule k'o pijan plota, ne znači da Hrvati vole takve reklame. Prema tome bi se dalo zaključiti da su Hrvati debilan narod, obzirom da je svaka druga reklama tipa "wc sanitar", "ariel" i reklame sličnog karaktera. A VIP i T-Mobile mogu imati najskuplje i najbolje reklame na svijetu (a nemaju), ali svejedno neću pasti pod kampanju u kojoj mi pokušavaju prodati skoro pa maglu za masne pare.
Uostalom, ne znam kaj se pak sada očekivalo obzirom da teško da mogu biti povoljniji i jeftiniji. Jedino što se može u budućnosti očekivati jest neka tarifa sa pozivima za 0 kuna prema svim mrežama, uz obaveznu naknadu za poziv.
@frish-KI
Slazem se da ne mogu nista revolucionarno ponuditi, zato sam se i obratio Posejdon-u jer je isao sa najavom "a da tek vidite sto ce jesenas ponuditi", ili eto mozda sam samo ja previse ocekivao :-)
Sto se tice reklama nisam neki sociolog niti marketinski radnik da mogu saznati zasto kod nas dosta njih se drzi one "kad bi Tele2 imao ozbiljnije reklame a ne ovako kao za tinejdjere...".
Samo sam primjetio da je npr. VIP kad je prije par mjeseci poceo sa radom u Srbiji koristio identicne reklame kao kod nas (cak je i logo isti) i dosta ljudi je kod njih hvalilo te reklame kao nesto pozitivno, pa po tome zakljucujem da narodi u tranzicijskim zemljama i dalje zude za nekom zemljom gdje su svi mladi, lijepi, dobro obuceni, jedinstveni,... ,nastavi niz sa rijecima iz VIPovih reklama ;-)
ovo je definitivno bomba!!!
0.49 na sve i svasta!
mislim da cu rec t-mobile bye bye....
i usput kupit E65,napokon
btw.... kaj ljudi mislite oce li vip ili t-mobile,odgovorit takvoj konkurenciji,imaju oni dobrih strana....ali s ovom tarifom nekom korisniku koji trosi do nekih 200 kn tele2 je najpovoljnija opcija!
neznam,nisam posvecival puno pozornosti tele2-u....
dok nisu poboljsali ponudu uredaja
bas si racunam..definitivno se prebacujem...
49 lp MMS je strasna stvar i o tome VIP i T-mobile mogu samo sanjati.
nije ovo lose,ali uvijek ce biti onih koji ce prigovarati i to uglavnom oni kojima nikad nista ne valja.
ponuda je fenomenalna samo šteta šta je paker od 25 kb 0,49 znači 100 kb je 2 kn al opet stvarno malo s obzirom na druge ( 3 puta manje)
ja broj prebacujem na tele2 sigurno
ništa tako novo ali opet svaka čast na prijenosu podataka za 49lp što je napokon prihvatljivo za razliku od 3 ili 6kn što drži vip i mms prema svim mrežama je 45lp koliko me dođe poruka na vipu (dođe me i više)...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
ponuda je dobra.. pogotva mms i podaktnovni sadržaj![]()
MMS je super,4 puta jeftinije. A razgovori i poruke su ionako bili jeftini pa mi nije neko iznenađenje. Već sam poskidao par igara po 0.49 kn![]()
kako se ta tarifa aktivira?? imam knockout.
Pa, to je knockout, samo malo izmijenjena.
Ova knock out tarifa mi "malo" cudna, sve to lijepo izgleda za 0,49kn prema svim mrezama, al svi uvijek zaborave za onu naknadu za uspostavu poziva.....
Evo C/P sa stranice:
Korisnik može razgovarati prema svim mrežama u Hrvatkoj za samo 0,49 kn/minuti (uz naknadu za uspostavu poziva 0,25kn/pozivu). Cijena SMS poruke je 0,29 kn/poruci, a MMS poruke 0,49 kn/poruci.
Malo sam racunao, jer planiram prelaz sa t-mobile na Tele2, za sad sam misljenja da ugasim t-mobile broj (ako se ne mogu vratit sa pretplate na bonove) i da uzmem novi broj u teletu na pretplatu......
Evo moje racunice:
Znaci iskoristio sam podatke iz racuna iz pretplate na flex 60 u T-mobu, nakon toga sam minute i sms-ove pomnozio sa cijenama u tele2 tarifama...
Da je tele2 jeftiniji od T-moba svi znaju, no zanimljivo mi je ovo izmedju tarifa u tele2![]()
Što vi misilite o tome?
ocigledno je da imas najvise razgovora unutar mreze za koje se u kikiriki tarifi ne placa naknada za uspostavu pa je stoga i povoljnije za tebe da budes na kikiriki tarifi.
Bookmarks