P1i ne moze da otvori .mht fajl?!
Imam Operu Browser v8.60 S60 na Nokia 6630 a otvaranje .mht ide brzo i bez problema!
Na P1i Opera v8.65 dolazi vec instalirana. Pri pokusaju otvaranja bilo kog .mht fajla prijavljuje "Error opening file"!
Ako je ovo stvarno tako - Onda bacam ovaj fon!
I jos nesto - X-plore a ni drugi file manageri nemaju opciju "Open With ..." otvaranja nekog file nekom od instaliranih apps. Ako je to tako, zasto takvo stanje stvari dopusta SE sa svojim file managerom?
(Mozda nesto gresim, zato necu jos uvek reci - prevareni smo i od SE i od Opere.)
ne radi i na m600 sa ugrađenom operom, znači da je do opere.
jesi probao da operom mini?
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
Nisam probao, probacu ali su sanse nikakve .... Ma zasto sam onda kupio P1i ako ne mogu koristiti Opera full koju je SE preinstalirao i sa takvom izjavom mi ponudio fon?!
Sve mi se cini da njegov OS to ne moze da odradi. Ali nadam se da ce neko javiti kako se ipak moze otvoriti mht file.
A evo i lose vesti od admina sa foruma lonelycatgames (tvorca X-plore):
"True, there're NO file associations on UIQ, because on UIQ there's no option to open file with specific application. File can be opened only by default application on these phones."
Pa ako je Opera preinstalirana (koja sigurno moze da otvori svoj mht fajl) zašto ga ne otvara?
Cekam i da se javi neki Guru i razjasni nam sve o tome.
Zadnji uredio Djura : 19-10-2007 u 02:02
Bookmarks