Ja sam primjetio da recimo za neki malo jači start kod nekog suca dobiješ žuti,dok bi kod nekog drugog za to dobio crveni... Ali ovo za "navlačenje" na stranu kompa ili playera nisam primjetio...
Znam da sad izlazi PES 08, al me nešto kopka, kad se ide igrat sam jedna utakmica može se birati koji će sudac sudit. prijatelj me uvjerava da imaju različite kriterije, te da jedan kod dvojbenih odluka uvijek sudi za igrača, a ne za kompjuter. zanima me što ostali misle o tome, jesu negdje nešt čuli, iskustva...
Ja sam primjetio da recimo za neki malo jači start kod nekog suca dobiješ žuti,dok bi kod nekog drugog za to dobio crveni... Ali ovo za "navlačenje" na stranu kompa ili playera nisam primjetio...
hehe...istina je,neki su suci stroži,recimo,onaj kazuki ito...kako već,djeli same crvene
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
da to i je istina...Daj kinez ima ostri kriterij ja uvjek imam 3 crvena
LOL... to nisam uopće znao.. tj. nisam o tome uopće razmišljao![]()
Nekuzim zasto se nepise o ovom u temi o pesu 6,sad za svaku sitnicu u pesu treba otvarat temu..stvarno glupo.
zato što sam ja htio otvorit temu.
![]()
Jeli iko od vas dobio 5 crvenih...utakmica bude gotova i 3:0 za njih...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Bookmarks