Minuta 47lp, stvarno lose! I to ako sve iskoristis!
T-Mobile ponudio 0kn/min unutar Hrvatske prema svim mrežama
Mjesečna naknada 700,00 kn
Pozivi unutar HR 0kn/min
SMS poruka 0,39 kn
MMS poruka 1,98 kn
GPRS Freesurf 3,00 kn za 100 kB
http://www.t-mobile.hr/2/20-10-06-00-00.asp
Dobra stvar: NEMA uspostave poziva
Relativno loša stvar, ograničenje je 1500 min mjesečno
Glupa stvar: 700 kn pretplate bez SMSa
Primjetite naziv TOTAL i cijenu od 700 kn (hint: jedan naš telekom operator ima isti takav paket pod istom cijenom i isto tako nudi 6 mjeseci popusta na mj. naknadu)
50 % popusta na mj. naknadu tijekom 6/9 mjeseci (novi ugovor/produženje)
Ajde, tko bi rekao da će biti prvi Vip sa svojim za poslovnjake, pa sad T-Mobile za privatne i poslovnjake.![]()
Beginnings come at random, but endings always have a reason.
Minuta 47lp, stvarno lose! I to ako sve iskoristis!
Sve skupa previše.
Tko laže, taj i krade,
tko krade još je u Vladi ne u Remetincu.
Sve je dobro dok ne tuku !
Ne želim biti bezobrazan ili ispasti bezosjećajan, ali oni stvarno nisu normalni.
ne kuzim ovu ponudu.pa to je bolesno!!
ako je vec naknada 700kn,onda je trebalo biti neograniceno,a ne 1500min.
nevjerovatno...ali dok god ima ljudi koji to puše,t-mobile je perfektno pametan..
A nakon 1500 min. ove cijene:
Nakon što potrošite 1500 minuta uključenih u mjesečnu naknadu, pozivi prema brojevima iz T-Mobile HR mreže naplatit će se 0,80 kn/min, a iz ostalih hrvatskih mobilnih i fiksnih mreža 1,30 kn/min. O iskorištenju 1500 minuta bit ćete obaviješteni SMS porukom.
Pa stvarno covijek se pita kolika bi morala biti pretplata da ne bude neograniceno?!?
Sa Knock-outom se za 700kn prica 1428min. :-) (nisam uracunao uspostavu poziva, ali to je recimo cijena SMSova koje ce se i na TOTALU poslati/naplatiti)
Kada se na Knock-out tarifi i prijeđe 1500 minuta pozivi su i dalje 0,49 kn prema svim mrežama a ne 0,80 kn i 1,30 kn.
A da ne govorim da na Knock-out tarifi platite samo ono šta potrošita dok ovdje(teoretski)ne mora biti niti jedan poziv a doma uredno dodje račun na 700 kn + 12,5 kn za čisti hrvatski zrak!!!
Oglasi su i dalje zabranjeni na forumu.
bezobrazno preskupo
meni je ovo pomalo smiješno
To oni jos mogu ovdje kod nas prodavati,stvarno zalosno sa kakvom ponudom izlaze na trziste,a jos tragicnije ce biti sto ce ljudi to koristiti i pricati
kako imaju sa svim mrezama besplatno![]()
![]()
Za popust od 10$ pri kupnji na Banggood posaljite mi svoj e-mail na PM!
sramota, koma živa !
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
điz ja nemogu vjerovat da t-mobile ima obraza izaci s ovom ponudom u javnost....
pa ovo je stvarno kretenski,ali je jos smijesnije sto ce biti takvih koji ce si uzeti tu tarifu.![]()
![]()
700kn placas i jos dodatno SMS-ove,MMS-ove,i GPRS i jos ogranicenje na 1500min.![]()
Papci.
Šta u Austriji tek nudi t-mobile:
http://t-mobile.at/privat/tarifangeb...ife/index.html
75 Eura, s ograničenjem na 1000 minuta unutar mreže, 1000 u fiksnu, 100 SMSa i 2000 u ostalim mrežama... s odvojenim računanjem. Kasnije ,20 centi za sve pozive.
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
Ta ponuda je totalni promašaj, no najviše me čudi to što ljudi još uvijek masovno ne prelaze na Tele2. Ja sam odavno prešao i mogu reći da sam super zadovoljan. Računi su mi se više nego prepolovili, a s kvalitetom nemam uopće problema. Jedino mi tu i tamo služba za korisnike ne daje najtočnije/najpotpunije informacije. Sve ostalo je O.K.
bolje se isplati onda u vipu ono 4za nulu... tamo das 400kn imas sve besplatno (I poruke). isto je ograniceno minutama ali u vipu imate 1500, u fiksnoj 500 prema ostalim mobilnim 400 i 500 poruka....
----------Sony Ericsson----------
...jednom rječju - krađa...joj, joj, samo pelješe već siromašne građane, i onda još uture ovakvu bezveznoću: ...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Samo što je tamo fiksna i ostale mreže od 19-07 i vikendom.
Sve u svemu, i jedni i drugi izgleda misle da su Hrvati čuli za nekakvo flat telefoniranje na Zapadu, ali da nemaju pojma što je to, pa sad prodaju maglu.
P.S. Ovo je u biti kako funkcionira pretplata (tj. plan) u Americi i Engleskoj: platiš X i dobiješ toliko "minuta"
T10 -> T28 -> T630 -> x700 -> K800 ->E63 ->HTC Desire -> K800 (zamjena :) -> JiayuG3 ->S4 ->S6 -> Huawei Mate 8 -> Note 8 -> Xiaomi Mi11
U SADu se uvijek naplaćuju i dolazni i odlazni pozivi. Kad zovem frenda u SAD preko skypa, skidaju mu se "minute" bez obzira ko zove. Američki telekomi smislili su foru kako da duplo naplate svaki poziv a t-mobile se brzo prilagodio![]()
ma da dal bude nekaj t com zabadavacijena micanja uspostave poziva je 700 kuna
![]()
Prvi put vidim, a ne mogu vjerovati.
Ali ne brinite, naci ce se stoke sitnog zuba koja ce progutati ovo.
Jedino tragikomicnije od ovoga je ona VIP-ova reklama u kojoj druge proglasavaju skupima.
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
Bookmarks