navedeno u naslovu, tj. ne radi media player, može pomoć?????
samo napomena flašnuo sam k610 u w660 i ne radi media player ostalo radi
Zadnji uredio DomagojX : 16-10-2007 u 19:49
walkman radi samo ako pokrenem neki program, ili igricu, i onda ju minimajzam i onda radi walkman, al mene zanima dal postoji neki patch il tak neš da se to sredi tak da radi bez problema, jer kad je uključena aplikacija i walkman baterija se duplo troši
Method 1.
When starting the phone you have about 2-3 seconds where the camera hasn't been loaded. During this time you can start Walkman and keep on using it for as long as you want (provided you don't leave it).
Advantages:
Camera works
Walkman works
Disadvantages:
Walkman can't be minimized at all
Playing music from file browser or ringtone selection doesn't work
Method 2. Thanks increatul
Remove the camdrivers (both camdriver0.dat and camdriver1.dat) from the phone.
This makes the camera appear constantly busy.
Advantages:
Longer battery life
Functions exactly like a W660 (without radio of course)
Disadvantages:
No camera
Method 3. Thanks Rekoil
1. After starting the phone, open the file browser, go to Applications, and start FaceWarp.
2. Hold the back button and click minimize.
3. Start Walkman.
Advantages:
Longer battery life
Functions exactly like a W660 (without radio of course)
Camera works (after ending FaceWarp)
Disadvantages:
Battery life is pwned (assuming you leave FaceWarp running all day, I don't)
Annoying to have to start and stop FaceWarp whenever you want to use camera and vice versa for Walkman.
Ovo su ti 3 metode kako da radi walkman, patchevi ne postoje jos...
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
de sta bzvz pokusavate to radit kad se k610 nemoze flashat ... nemos stavit motor iz bembare u ficu i da ti karoserija izdrzi i sve radi ... kako kul upalis face warp da ti radi walkman :S koji sh** .ili jos bolje obrises drivere od kamere da ti radi walkman a nemas kameru de wtf ?? svaka cast milanche na postu da si reko ono di su cake al ljudi nemojte se zavaravat k610 nije za moddanje ( mislim na mjenjanje softa )
For the hoven lands...
meni baš jebeno izgleda, tu i tam zašteka al dobro radi
Bolje uzeti k550 pa flashovati u w610
Moras da drzis upaljenu aplikaciju da bi walkman radio...
Ili da nemas kameru... Pa znaci onda da i ja drzim w850 sw na mom k800jest da ne radi uopste ali nema veze imam walkman...
ZTE Blade, Gen2, CM7 2.3.5 n148
Zadnji uredio ravilov : 17-10-2007 u 00:35 Razlog: koristi gumb EDIT!
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
je al drzis face warp da bi ti radio walkman... kako je to kull... i bas super radi al ok ak je tebi super...
For the hoven lands...
K770i SYSGFX patch,w850+w880 acoustics mix,flash menus, customized menu.ml, T650 lighteffects with blue leds enabled on keyboard,ELFS
zarada online, provjereni site http://bux.to/?r=allen8
jel mi može ko reć koja je uopće prednost softvera od w660 na k610 naspram njegovom originalnom... šta se dobije?
dobijes walkman player 2.0 koji radi kad ga stelas... znaci n radi normalno ,dobijes flash teme par igrica,track id ..i mobitel sa softom koji je nekompaktibilan
jer nisu doslovno''identicni'' :s al eto ako zelis nista te nekosta... osim punjenja baterije svaki dan ak zelis slusat mjuzu![]()
For the hoven lands...
Bookmarks