na lapu ide dobro, na kompu se ruši čim uđe u meni. ne da mi se sprobavat, obriso![]()
When shit turns to gold, the poor will be born without ass
neznam zašto, meni nikako da dođe bolja grafika.. stavio sam sve detalje na 5/5, 800×600 (windowed mode) i niti malo ne šteka.. ali opet sve mutno.
screen percentage na 100%
texture i world na 3/5
jedina tak sam uspel dič rezu na 1280x800
zgleda bolesno![]()
hmmm.... ja sam malo danas halao... uglavnom, single player je zanimljiv ko bjeli zid... ali online je loodnica
malo sam se igrao, i ocito ima igraca vec gore (kad se sjetim ut2k4 demo na rankingu nije bio ni jedan profic, ja sam bio najbolji)...
kaj se grafike tice stavio sam detalje na full i rezu na 1280x800 i malo je mutna slika.. neznam u cemu je bed, konfa je cisto dovoljna za to... morat cu jos malo procackat da vidim zakaj...
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Ja je neki dan instaliro na konfi svojoj: 2.4 ghz single core, 1 gb rama ddr, grafa ati radeon 9600XT i to stoji da je minimum a ja imam problem taj.. dok igram malo i to na low detaljima i rezoluciji od 800x600 (nekad i na 640x480) on meni javi neku VPU Recover gresku i nakon toga moram ko restartovat racunar al igra mi se cini ludilo. Meni je predobar UT2K4 ali ovaj mogu tek zamislit.
Živi kao da ti je svaki dan posljednji
mhh...nakon par sati igranja, maknuo. Je to sve lijepo, načićkano, al igra nema "mojo". Osim engine-a, koji po meni na tom "crtiću" ne dolazi do izražaja, sve već viđeno.
uvijek mi je vise pasao quake engine, ovaj ut e. je uvijek bio nekako mracan,hladan i slabo osvjetljen,a i osvjetljenje mu je nerealno..kad bi se usporedio oblivion ili crysis.
zame ut1 je klasik, a ove novije verzije imaju dosadne i prevelike mape.
Slažem se s ovim zadnjim
UT3 Engine je jako dobar, ali ne zaboravi da se u enginu ne gledaju samo teksture. Engine je po mom mišljenju najprije fizika i netcode. Teksture se rade prema žanru igre i normalno da jedan RS Vegas neće imati fensi šmensi flek ili RL nego vjerno dočarane uniforme sa decentnim prslucima od kelvara. Osvjetljenje je isto priča za sebe i prema svemu što sam vidio ovih 2-3 godine, napravili su ***en posao.
Fizika i netcode je ono što se u UT-u tražilo svih ovih godina. Netcode je napredovao kao i brzina interneta zadnjih godina, ali fizika je po mom mišljenju podbacila. UT99 je imao (za mene ima i danas) najbolju fiziku koju sam imao prilike isprobati u zadnjih 7 godina. Igrao sam i Quake 3 i štošta drugo, al ništa me nije odvratilo od dobrog starog UT-a. Fiziku su malo zeznuli u UT2 enginu tako da UT04 nisam nikad ozbiljnije igrao. Igra je takva da većina igrača ne traži nikakav eye-candy, nego agility i movement.
Zadnja stvar: optimiziranost, a nju mnoge igre ne nude niti u dodatnoj opremi. Kako god, samo nek je kruha i igaraJesam spomenuo negdje UT? Nisam off..?
![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
@xlr potpisujem
..bas sam razmisljao, u proteklih 5 god, sve igrice imaju ''savrsenu grafiku'', no i dan danas ostao je isti problem - problem osvjetljenja - svijetlo i sjene. mnogi se varaju kad vide detaljne teksture(izgleda im realnije) -no, to je zapravo opticka varka, da bi neki objekt izgledao realno-onako kako zapravo ljudsko oko vidi, nisu potrebne visokorezolutne teksture, vec treba napraviti dobru imitaciju svijetlosti i sjene - ''clever light'' ..
koliko vidim po slikama iz UT3, grafika je tamna, a na oruzju se vidi nekakva 'virtualna svijetlost koja ga obasjava.
npr. pogledajte ovu sliku -http://uploadcentar.com/img5/view.ph...3untitled5.jpg
ako je plafon osvijetljen, zasto nije ni puska odozdola barem malo osvijetljena?
po odsjaju optike, vidi se da je vrijeme tmurno ili je mozda zalazak sunca, no plafon je i dalje neobicno 'napamet osvijetljen.
ispred ovog 'igraca' nalazi se neobican prostor popunjen plavim obojanim 'zrakom'-kao olfo neka magla- a u stvari trebala bi biti crno-sive boje ili ti tamnije.itd..
eto, opisao sam vam te propuste koji mi smetaju, ne volim kad je osvijetljenje napamet stavljeno. iskreno, sto s vizualne docaranosti UT3ce, vise sam ocekivao.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
molio bi malu pomoč ako netko zna rjesit problem
-nabavio igru da probam kako radi na novom kompu tj.da isprobam graficku i moram priznat da sam osto u soku koliko dobro je napravljena a da ne govorim da sam prezadovoljan sa grafickom,nakon pola sata sam bio vampir hodajuci,no pustimo to,sav sretan sto sam napokon doceko da ju probam doslo je do problema,instalacija i cijela igra je na njemačkom,jeli se to kako dada rjesit,mislim znam ja njemački ali mi je draže igrat na engleskom sucelju jer ovdje govore tako smjesan njemački da se nasmijem do suza (tako su lose napravili cijeli prijevod tj.uzeli njemačke glasove)
***There isn’t a perfect smartphone out there. There’s always something for anyone to love or hate.***
naletio i ja na njemačku verziju
"ih habe die kugel!!!!" "flakmeister"
Ugl, langpack je ugrađen u instalaciju, tak da moraš nanovo vadit cijelu igru na engleskom....
Jučer malo švrljao po forumima, rulja je počela radit mutatore! Obavezno skinuti "Gibalicius" mutator, nasljednik odličnog "more gore" iz prvog UT-a. Krvi do koljena!![]()
Bookmarks