pa vidi da li se moze kako zalemiti il sta???
dok sam skidao glavnu plastiku potrgao sam tipku za palit mob i sad me zanima ima li za to nekakvi patch ili cu morat sve mjenjat
pa vidi da li se moze kako zalemiti il sta???
###1410989180026
nemoze nista,tipka je pukla,a ona je od plastike
Sto je tocno puklo? Kapica tipke (koja je dio maske) ili plastika od mikroprekidaca na maticnoj?
pa očito gumb na matičnoj. probaj negdje nabaviti tako nešto i zalemiti. patcha za to nema.
Sony Ericsson G700 smartphone + 4GB Memory Stick Micro M2
znate ona tipka od plastike je pukla i sad ona kapica propada(ona je dio maske)
probaj onim ljepilom loctite
ono je jako pa nest skemijaj, akoimas garanciju reci da je puklo, eto puklo samo,ako nemas, jbg nova maska ak ne pomogne ljepljenje
nije mi puko gumb nego tipka
popravio sam al,ne skroz sad mi treba nesto npr.olovka,.. da ga upalim
rastavio sam masku izvadio onu glavnu plastiku,tu tipku za palit sam rastavio i sad mi treba druga,mogu to skroz popravit samo mi treba neki stari k750i ili neki drugi SE,to cu lako nabavit
Najbolje bi bilo da si poslikao! Ovako se nekuži šta je na kraju puklo! NHF
ako nisi radio prema tutorijalima na se-nse-u...kani se corava posla
R.I.P Dimebag Darrell Lance Abbott 1966-2004
I was best SE modding freak on cafe.mobil until now.
Bye,bye SE modding......out of here -later.
Također sam i ja naišao na slični problem, međutim, ja sam znao kako rastaviti mob, onaj koja ga prije rastavljao nije znao pa ju je i strgao, uglavnom, pukla je plastika, taj dio je toliko malen, da se jednostavno nemože popraviti, jedino nabaviti novu ispravnu pločicu i zamjeniti ju...to je to..
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
imas toga to ti je klip kak se mob rastavlja i sastavlja, kupi trzalicu za gitaru i s njom rastavljaj mob (nadji sto meksu)
radio sam u mobisu i tamo naucio sve to
ali sam coban za soft i u vezi softa me nikad ne slusaj jer sam radio samo sa org nokia boxom....
ako ces ikada lemiti ...........
povecalo + tanak vrh, najtanji sto mozes kupit ili izbrusi vrh sa turpijom, i obavezno kupi bakrenu tkaninu, sa skupljanje starog lema.....
to su moji savjeti, dalje se snalazi
Bookmarks