Join Today
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2
Prikazujem rezultate 26 do 29 od 29
    Hardcore forumaš Postignuća:
    Veteran250 Experience Points10000 Experience Points

Datum registracije
    Aug 2006
    Mobitel
    MT11i
    Operater
    BHmobile
    Godina
    35
    Bodovi
    13.540
    Nivo
    27
    Bodovi: 13.540, Nivo: 27
    Bodovi: 13.540, Nivo: 27
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Testirao mi drug nesto na interfonima, glumio majstora. Rekao ljudima puhnite molim u zicu da provjerimo ispravnost interfona. Svi su se uglavnom stanari naljutili i psovali, a jedna zena rece: Uredu, sacekajte i puhne ali u slusalicu. Ja mislim da se to neko salio i u ovom slucaju. (mislim na naslov teme)

Pravi forumaš
    Datum registracije
    May 2006
    Mobitel
    Neka nokia
    Operater
    Tele2
    Godina
    40
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao azzaman77 Pregledaj post
    odnosi se na post prije (to: slide):
    nego cudno mi je malo to da su ljudi stvarno toliko "coravi" i da ne vide sto popisuju, ipak na svakom tom papiru se vidi optimin logo..
    a i da vas nisu pitali, sto se to tocno mijenja s time i koliko ce im i sta biti jeftinije,, ne znam bas..
    To je bilo cini mi se krajem '04, niko nije imao pojma o nicemu, a i naveo sam da se na taj (laganjem i varanjem) nacin pristupa starijim i neinformiranim ljudima, ne mozes nekome od 20-30 godina to progurat.
    Ugovori su se sklapali na 3 mjeseca, mi smo dobivali jednokratne provizije po ugovoru bez obzira na zadovoljstvo korisnika. To smo radili 2-3 mj svakodnevno i zaradili prosjecnu godisnju hr placu pa ti vidi dal se isplati.
    Ne radim to vec duugo pa nemam pojma kak ide danas. Inace i ja sam zadovoljni korisnik OT-a.
    It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...

Forumaš sa iskustvom Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    May 2005
    Mobitel
    HTC Wildfire
    Operater
    VIP,T-Com
    Godina
    51
    Bodovi
    11.973
    Nivo
    26
    Bodovi: 11.973, Nivo: 26
    Bodovi: 11.973, Nivo: 26
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Mojem starom su izlagali o povoljnijim cijenama u Optimi gotovo sat vremena. Kada je rekao da ne želi prelaziti na Optimu rekli su OK, samo nam ovdje potpišite da možemo dokazati da smo sa vama obavili razgovor. Potpis vas ništa ne obvezuje. Naravno idući račun je došao od Optime.
    Meni su pokušavali prodat foru, ali nije im prošlo. Pričaju o 30% nižim cijenama, a kada ih tražiš da ti pokažu cjenik zbune se i ne znaju šta bi rekli.

Super-forumaš Postignuća:
    Veteran10000 Experience Points

Datum registracije
    Nov 2004
    Mobitel
    S6 edge
    Operater
    V)(P
    Godina
    38
    Bodovi
    22.149
    Nivo
    36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Bodovi: 22.149, Nivo: 36
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao HelloMoto Pregledaj post
    Mojem starom su izlagali o povoljnijim cijenama u Optimi gotovo sat vremena. Kada je rekao da ne želi prelaziti na Optimu rekli su OK, samo nam ovdje potpišite da možemo dokazati da smo sa vama obavili razgovor. Potpis vas ništa ne obvezuje. Naravno idući račun je došao od Optime.
    Meni su pokušavali prodat foru, ali nije im prošlo. Pričaju o 30% nižim cijenama, a kada ih tražiš da ti pokažu cjenik zbune se i ne znaju šta bi rekli.
    Ja brijem da bi moj stari puko, i otišo tam tražit ih!!!
    Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
    Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....

+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 2 PrvaPrva 1 2

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke
  • Ne možeš mijenjati svoje postove