morat ćeš rastaviti. sigurno je unutra nešto. kako je dospjelo, nemam pojma. možda je defekt na samom ekranu.
Imam jednu F3 kod sebe koja ima ne ekranu malu piknjicu(vidi sliku), izgleda kao od flomastera izgleda ali je baš na ekranu a ne izvana, kako je nastala neznam, samo me zanima dali je moguće rještit, pokušao sam čistiti ali nejde. kada je kran bijele boje ona je crna a kada je ekran crn ona je bijela.
EDIT: zaboravio u paintu zaokružiti tu piknjicu, na vrhu ekrana u sredini.
- Red-Gsm.net -
morat ćeš rastaviti. sigurno je unutra nešto. kako je dospjelo, nemam pojma. možda je defekt na samom ekranu.
Mislim da je to od udarca,a ako je,onda nema pomoci... Jedino mijenjati display...
ne ne. ne srljati pred rudo. nek ga on prvo rastavi pa vidi. Možda je stvarno neki vrag ispod displaya. Nisi nam rekao, dali mobitel, tj ekran normalno radi kad je upaljen? nema mrtvih pixela i takve stvari? Neki defekt. Ako se lomi slika na tom djelu, onda je ili napuknuće ili serijska greška.
EDIT: skužio sam. Defekt ekrana sigurno. Odbaci soluciju rastavljanja mobitela ako imaš garanciju. Jedino će ti garancija pomoći.
Ako nemaš, ili ga koristi takvog, ili promjena displaya, koja nije jeftina. U stvari, promjena nije skupa, ali display je.![]()
IDENTIČAN PROBLEM SA MOJOM F3.....
isto
pootpuno...
moram je nosit u tele2 da zamjene
reci, jesi i ti ko ja kupio u Osijeku kao i ja u tele 2?
@ GoGs: Nisam reko da je to od udarca,vec da mislim da je,i sto ide dalje ako je... Naravno,i defekt displaya je moguc,samo treba utvrdit...
Rastavljao sam ga i baš je na ekranu.
Kupio u Požegi u tomatu, imam garanciju ali neispunjenuima li tu pomoći, jer je hr garancija a mob nemože biti straiji od 1 godine
- Red-Gsm.net -
Ja prosto ne vjerujem, otišao sam u Tele2, prvo mi nisu htjeli dat mob drugi jer sam kasno reagirao no na kraju su mi dali i sad na tom novom isto sranje, e ima da idem svaki put, svaki put dok ne budem dobio full ispravnu
Bookmarks