Pa..greška u exe file-u.Možda niste skinuli s iste stranice ili nešto...
Ovako, skinio sam jedan program s neta, extractiram .rar i kad kliknem da pokrenem program, pojavi mi se poruka: "Windows cannot access the specified device, path or file. You may not have the appropriate permissions to access the item."
Isti problem s tim programom ima jedan moj prijatelj, dok drugom radi bez problema. U čemu je stvar???
Na kompu imam samo jednog usera, tak da u tom ne može bit problem.
Pa..greška u exe file-u.Možda niste skinuli s iste stranice ili nešto...
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
Evo ovako. Ja imam isti problem i s .exe fajlovima i s .rar/.zip. Nijedno mi ne želi otvoriti u jednom Useru dok u drugom User acc. radi perfektno, kao da se ne radi o istom laptopu.
Pokušaj kreirati drugi User account, tako su i meni savjetovali. Ili ponovo instalirati Windowse, što mi ne pada na pamet.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Idi na: tools - folder options - view - zadnja kvačica 'use simple file sharing' - isključi je.
Odi desni klik na exe file - security - odaberi svoj account i dodijeli mu full ovlasti.
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
koji program akose smije znati, možda nam bude lakše ti pomoći...
...plug it in my soul, I'm a renegade riot gettin' out of control, I'm a keepin' it alive, and continue to be, flying like an eagle to my destiny...
Ej, ekipa. Ja sam otkrio što mi je blokiralo .exe fajlove, također i .zip te .jar.
Glupi Trillian! Otkad sam ga deinstalirao, sve radi kak ti vurica!
Pokušaj pronaći program koji ti "vuće" da bi mogao raditi problem. Mene je Trillian u zadnje vrijeme uvelike zavlačio. Isključivao se, tražio nekakve update, a onda Access denied i sl.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
čuo sam od kolega ima jedan virus koji blokira exe fajlove ako ne radi ovo što su ti oni rekli aktiviraj antivirus da skenira racunalo
Bookmarks