imam ja takav problem na 6234, ali ne za vrijeme razgovora nego dok je mobitel u sanju miravanja. čuje se pucketanje i zujanje i to dosta tiho. pokušao sam smanjit glasnoću ali opet isto. zanima me dali bi novi soft to riješio, moj je v5.10
Pozdrav svima!
Nabavio sam N 6233. Vrhunski mobitel za mene. Jedino što me malo živcira je pucketanje u slušalici za vrijeme razgovora. Jel' ima netko sličan problem, odnosno savjet kako to riješiti. ...ili je to stvar hardwerske prirode pa treba na servis?!![]()
imam ja takav problem na 6234, ali ne za vrijeme razgovora nego dok je mobitel u sanju miravanja. čuje se pucketanje i zujanje i to dosta tiho. pokušao sam smanjit glasnoću ali opet isto. zanima me dali bi novi soft to riješio, moj je v5.10
cek, na mobitel slus. kad se prica il predpostavljam da mislis handsfree slusalice koje su dosle s njim jel?
bio nekad oglas...
ak si uzeo polovni mobitel nista cudno... zna otici zvucnik tj malo membrana jeb...
N 6233 je kupljen novi u Simpi prije dva dana. Da, čuje se kao da je menbrana sjebana.. No, ponekad je OK. Npr. od 5 poziva dva su totalno OK, na dva se čuje tek toliko, dok se na jednom čuje jako...
Verzija softa je 5.10. Baš ću probati napraviti nadogradnju. Pa vam javim što se dogodilo.
Zadnji uredio mlaky : 08-10-2007 u 09:14
Evo, obećao sam da ću javiti kako je prošla nadogradnja firmware-a... Stavio sam 5.43...
I sad sve radi perfektno! Nema pucketanja!
Sve u svemu - najbolji mob koji sam imao do sad.
Ja imam 6233 i soft 5.10 ali nema nikakvog pucketanja u slušalici a od prvog dana je pojačan na 10 jer radim u dosta bučnom okruženju.![]()
Bookmarks