a znaci cid 52 se ne moze flashat nicim ?? i di pise ono dolje na naljepnici kad je mob proizveden tj koji tjedan koji mj?
To znači da uređaj nije zaključan na mrežu,možeš ga koristiti sa svim mogućim SIM karticama.
A za update bi preporučio SEUS program,za K610 zadnja verzija za koju znam je R1KG001.
I telefon će ti se preko SEUS nadograditi na CID52 verziju.
U njega nemožeš ubaciti nikakav Walkman firmware jer ne postoji toliko sličan model.
a znaci cid 52 se ne moze flashat nicim ?? i di pise ono dolje na naljepnici kad je mob proizveden tj koji tjedan koji mj?
For the hoven lands...
Pozdrav svima !!
Za pocetak zelim reci da sam ja novi ode i da mi je prijatelj preporucio ovaj forum kao najbolji za rijesavanja svih problema sta se tice mobilnih uređaja!
Zeli bi vam napomenit da se ne ljutite na mene ako vec postoji ova temaali ja sam trazio i stvarno ne mogu naci
!
Evo ovako imam problem sa k610i trebam ga otkodirati ili otkljucati da moze radit na sve mreze u RH(tele 2,vip,t-mobile,tomato) ako je to moguce a ako ne bar da radi na VIP i SIMPU
Ja sam vam inace pocetniksto se tice toga tako da bih volio ako mi itko moze pomoci da mi se javi a ako ne nema veze hvala sve jedno
PREMJESTENO U VEC POSTOJECU TEMU
Zadnji uredio imaticx : 09-10-2007 u 15:04
Znaci pusiona mi jenema odkodiravanja ovako preko nekog koda ili ?
I usput sto je to cid pa taj neki broj?
I ima li ko da to radi u Splitu ili Zadru?
ja otključao jedan K610i preko www.kulankendi.com servera i to s DCU-60 (a imam i servisni).
platiš log oko 50kn, i opleti po uputama
najbolje školjke su srednjoškoljke
http://pics.livejournal.com/blblblblx/pic/000r554e
Bookmarks