A koliko im je ogranicenje?Ja takvih problema nisam nikad imao sa flatom..
evo jedan mali podatak,kad uzmete kod iskon ili u t-com flat rate zapravo i nije flat rate jer imaju ograničenje,kad pređete određenu količinu skinutih podataka,više nećete moći skidati a ni upladati....ako ne vjerujete nazovite pa pitajte...tako da za mene to nije flat rate.....a recimo u AMISU sa njihovim pakketima mozete terabajte i terabajte skinuti i neće vas ni upozoriti da ste previše skinuli..![]()
A koliko im je ogranicenje?Ja takvih problema nisam nikad imao sa flatom..
e pa onda malo skidate,imaju ograničenje,nazovi pa pitaj
Definiraj sta tebi znaci malo,ja sam ovaj mjesec prek optime skinuo preko 70GB i dalje ide..Do sada nikad nisam cuo da je neko "prekoracio" flat..
ograničenje na t-comu je bilo prije 300 GB mjesečno, ali mislim da su ga podigli na 350 GB.
Ja iskreno ne vjeruejm,neznam da li ću ikada moći dosegnuti brojku od 350 GB mjesečeno, ali to je apsurd totalni..
T-Mobile Iphone 4 4.3 Beta
To nije ograničenje. To se zove fair usage princip. Ako malo razmisliš nitko normalan ne treba za osobne potrebe 300GB prometa mjesečno. Da se i skidaju filmovi u DVD DL kvaliteti to je 36 filmova, a ako uzmemo DivX (koji je i najčešći) to je 428 filmova mjesečno. O mp3 i sličnim stvarima da i ne govorim. Možemo i igre i programe ubrojiti u tih 300 ili 350 GB opet ćemo doći do brojke za koju znamo da nikom normalnom nije potrebna u mjesec dana.
Imam flat i doma i na poslu i nisam se ni približio na 100 GB mjesečno, tako da ovo i nije ograničenje nego obuzdavanje onih koji sami nemaju ni malo mjere.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Pa ako sada napravis 200GB sa 1Mbit-nom brzinom, sa 2 Mbit-a bi mogao 400GB skinuti!!!![]()
ja sam skidao non stop preko maxadsl-a kroz 7 mjesec i sa 1mbit/s skinuo 200gb.
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ma sve to stoji sto vi kazete ali ak je neograniceno,neg onda to bude doslovno jer ima nekih koji skidaju i vise od 300 gb ak npr. imaju jako brzu vezu...
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Horsepower is the force determined by how fast u hit the wall.
Torque is the force determined by how far u push the wall when u hit it.....
Ma skroz ste me krivo shvatili,ja se u potpunosti slzaem s vama oko skidanja,imao sam 2 mjeseca flat i polovicu drugog mjeseca nisam imao sta skidat.Ja samo hocu rec da t-com treba naglasit da flat rate ima ogranicenje na 350 gb a ne sutiti o tome..![]()
decki da se ne svadjate najvise sam skinio 286 gigabayta nitko mi nije reko nista
tak da...a sad 350 neznam nisam usppio jos
2007-05 40,93 GB
2007-06 81,51 GB
2007-07 247,24 GB
2007-08 355,36 GB
2007-09 243,41 GB
2007-10 77,28 GB
ipak jesam presao 350 giga
Zadnji uredio Inovator : 09-10-2007 u 22:37
Covjek, kako bi dobio nesto, zauzvrat mora dati nesto jednake vrijednosti", olitiga "ne dobijes nesto za nista".
...meni samo nije jasno - što toliko skidaš i gdje to sve spremaš...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
Nije točno da T-com taji taj podatak. Taj se podatak mogao čuti od Tatjane Holjevac u njenom intervjuu BUG-u.
Prema tome, već dugo je poznat.
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
09/2007
(338.38 GB) - primljeno
(62.31 GB) - poslano
(400.68 GB) - ukupno
I sve radilo cijeli mjesec bez problema...
Ja imam optimin flat i znam da postoji ta fair usage stavka, ali nikad nisam presao 10 gb prometa u mj dana pa me bas i ne dira. Ne kuzim kaj vi skidate po 300 gb/mj, a jos manje kamo sve to spremate?!![]()
To je njihovo pravo, oni kojima smeta nisu citali ugovor prije nego su ga potpisali na 2 godine![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
ako je flat, odnosno neograniceno, onda je neograniceno...
kao prvo, ja imam optimin paket od 15gb, prije par dana sam dosla na 14gb i sad vise nista ne smijem skidati...da imam flat, ispod 100gb mjesecno sigurno ne bi bilo prometa...
zato smatram da nije fer oglasavati da je nesto neograniceno, ako je ograniceno...ali, buduci je ovo nasa pravna drzava hrvatska, nista ne funkcionira onako kako bi zapravo trebalo funkcionirati, a ljudi su se vec trebali naviknuti na to...
Toše hajde da napravimo zvjezdano nebo...budi najsjajnija zvijezda na njemu a ja ću biti tvoj odsjaj u jezeru suza!
R.I.P.-16.10.2007.
Bookmarks