Na starijim modelima je bio problem kad si izbriso iz moba melodiju koja se koristila pa te nije puštau detalje imenika i zvona, rješavalo se brsanjem melody .db fileova, sad već p2ktools imaju "fix mlelody db."
Ali mislim da na v3x to nije problem.
Izvinjavam se odmah na pocetku moderatoru, bilo je vec reci o tome, ali i pored svih pretraga nisam pronasao.
Problem je stvarno banalan, ali je ipak problem.
Naime kada hocu da editujem iz imenika neki kontakt, Edit Contact, Select, telefon "izleti", odnosno vratime na pocetak.
Jednom sam to odavno radio na V3, ali iskreno govoreci sada zaboravio.
Pa ako ima ko da pomogne, podseti, bicu zahvalan.
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Na starijim modelima je bio problem kad si izbriso iz moba melodiju koja se koristila pa te nije puštau detalje imenika i zvona, rješavalo se brsanjem melody .db fileova, sad već p2ktools imaju "fix mlelody db."
Ali mislim da na v3x to nije problem.
Probao sa P2KTools 0.8.6 da postavim All Silent, ali nikako nisam mogao, posle pokretanja programa da ucitam postavke.
Pokusao sa verzijom 3..., i tamo ucitao postavke iz telefona, kada sve postavim na All Silent i SET, program prijavi da ne podrzava to postavljanje.
Onda sam uradio novi kontakt i ubacio u imenik, nakon toga sam mogao normalno da udjem i menjam sva postavljanja ali samo za taj novi, za sve ostale ne dozvoljava.
Najverovatnije, kao sto GoGs kaze da je bug u flex_u, pa cu probati da izbrisem ceo imenik i naknadno da ubacim bekapiran isti, valjda ce uspeti.
Pa uspelo je. Sve izbrisao i sa MPTools_om povratio sve, i sada mogu se svi kontakti editovati.
Pouka, sve sto mozete bekapovati sa telefona uvek uradite, Marfi nikada ne spava.
Tako da i ovo moze![]()
Zadnji uredio tomican : 08-10-2007 u 21:57
Čovek reče da je pas njegov najbolji prijatelj, pas na to ništa ne odgovori
Athlon2600+ hd 2x120gb ss2 pcmcia tv tornado lan 100mb usb nikad dosta, Intel 2.6 mali, stvarno mali;V300 S35 V3 V3x
Bookmarks