jeli ima gdje skinuti kartu hrvatske za routee 66
bilo gdje želiš možeš u other pa od tam instaliraš!
jeli ima gdje skinuti kartu hrvatske za routee 66
Zadnji uredio zayzo : 30-09-2007 u 11:58
neznam jel ovo netko već pokazao ali![]()
http://www.youtube.com/watch?v=RRXXxf053do
kako je to moguće? fakat? il je to neka namještaljka?
Pomoću ovog
Disease and deprivation are stalking our land like... two wild, stalking things
Imam 3 pitanja o N95
1.kako na n95 napravit da ima active flip, tj. da kad nakon zavrsenog poziva spustim poklopac prekine poziv, sto sad nije slucaj.
2.moze li se za n95 nabavit aplikacija kao radar, ili tak nest sl.uglavnom da ga usmjerim u auto,vlak, bus i da mi ocita nj.brzinu.
3.Kako funkcionira citac kodova ? probao sam skenirat sve moguce (kodove); pica, novine, knjige i nist...
Zadnji uredio 1142007 : 01-10-2007 u 15:17
Imam problem kod inst.nekih tema.Pokrenem instalaciju, potvrdim na mobu da želim inst. i onda dobijem poruku : "potvrda istekla".u čem je problem ; u temi ili?
A stvarno je teško pročitati sticky temu:
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=42419
ovo je zadnji put da stavljam link na tu temu...
...HTC Desire->Sensation->One (M7)->Note 3->LG G2-> S6 SM-G920F
Imam problem kod navođenja putem karte : odaberem od-kud do kud idem, kazem "prikazi simulaciju" i nekad mi napise na hrvatskom, a nekad na engleskom.Kako vratiti na HR ?
thx
Bok svima !Ako uzmas prospekt N5500 na pr. tamo pise:upravljanje music playerom dodirom zaslona ha? Sutra ce to kod Nokije biti standard.Nista novog.
Instalirao sam temu "saku" koja ima u sebi saku temu i saku icons temu.Kako te 2 spojit u 1 pa da dobijem saku temu s ikonama
Eo sam da se javim u vezi baterije kod n95.Dobio sam ju prije 2 dana,napunio do kraja i krenuo koristit...ukupno 15 poruka primljenih i poslanih(znaci 30),30 min na netu,gps koristen 5 min sam da vdim kak radi,okinuo sam 20-ak fotki i snimio 3 videa,slusao muziku 1 sat prek slusalica i pustio 2 pjesme prek zuvcnika na najjace i razgovora 5 min mozda nisam siguran,par puta sam otvorio galeriju i pogledao slike mob se ugasio (nekih 7-8 sati) je radio...moja n73 uz ovo koristenje radi 2 dana..
ovo je stvarno rekordno brzo praznjenje.ali ipak je ovo bilo malo ekstremnije koristenje![]()
N95 poslao sam u Mobis na servis prošli tjedan, u srijedu. Stiglo im je u četvrtak.
Danas je subota (ali drugog tjedna), N95 još nije stigla na serviserski stol.
Tako sam bijesan da bih pošao pješke u Zagreb porazgovarati s dečkima iz tog servisa!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ne znam kako imas živaca.ja bi izludio vise i poslao ih u pm.
A, vjerojatno će odlepršati čim se vrati sa servisa.
Tješim se da je možda "testiraju" u njihovom labosu iako bi mi pisalo valjda, Aparat je uzet na servis. Naime već 10 dana stoji "Aparat zaprimljen" i ništa više.
U Mobisu!
izašao je n95 sa draguljima košta 17000 eura.. ajme..fakat previše.... i jadno zgleda...
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
Nakon mojega iskustva s N95, ne znam što da stave, možda Moći nekog sveca, mislim da bi mi bio odbojan...
BTW-mogao si staviti link na Dijamantnu N95.
Jesi mislio na ovo?
U Mobisu!
ono sam čitao u metrou... da to je taj...
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
Imam 2 pitanjca :
1. moze li se za n95 nabavit total ir remote ( i gdje)
2. ubio seam se od trazenja po raznim warez stranicama ali nist.gdje nac crackanu (full verziju) nokia mpasa, ili lic.key
Danas je nakon dva tjedna N95 napokon završila svoj boravak u servisu.
Piše da je "zamijenjen integrirani krug". Što li je sada to?
Također kaže-aparat ponovno programiran i ažuriran. Ionako je bila zadnja verzija softa, pa ne kužim ovo s ponovnim programiranjem.
Integrirani krug je...?![]()
U Mobisu!
Bookmarks