...ako je moguće znati - do koliko novaca bi uzimao...
Ovako istice mi 18-mjesecna pretlata(tarifa 48), i ne znam koji mobitel mi je najisplativije uzeti? http://www.tele2.hr/hrv/index.asp?p=...&sp=produzenje ne planiram ih zadrzati...hvala
Zadnji uredio Qwasy6 : 06-10-2007 u 11:49
Pretty women make us wanna BUY beer. Ugly women make us wanna DRINK beer.
...ako je moguće znati - do koliko novaca bi uzimao...
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 06-10-2007 u 10:44
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
pa recimo da to nije problem, bitno je da ga mogu lagano prodati, neznam koji je po tom pitanju najisplativiji, npr. c81 mogu za 1kn uzeti, a prodati ga za oko 350kn, znaci zarada 349kn... gledam tako nesto slicno mozda, jedan bi si mob zadrzao drugi bi prodao(imam 2 pretplate), pa ako isto moze savjet koji mob zadrzati?htio sam s500, ali me strah da kad ga kupim da ce tipkovnica eksploditari
samsung j600 je 355kn,a mozes ga prodati za nekih 800kn.
pa najbolje ti je da stavis u oglas da prodajes jedan mob iz tele2 ponude i dogovoris se s nekim....tako znas da ces ga prodati ides na sigurno....
----------Sony Ericsson----------
mislim da je najbolje da curi kupis pradu bit ce zadovoljna...![]()
najbolje je il uzet c81 za kunu i utopit nekih 350-400kn ipak je nov ful oprema i to...il ak imas vise casha za manipulirat uzet s500 ili 6300, oba nova bi isla oko 1000kn cini mi se, dok s druge strane sebi bi rađe uzeo 6300 nego s500, makar vise volim s.e. , 6300 je tanji i izgledaju mi podjednako dobro(cak 6300 ljepse) al 6300 se doima robusnije, cvrsce a ne strepit i govorit svima nemoj jako pisat poruku da mi ne sjebes mob..opcenito monoblok je dojam cvrstine nad kliznima... sad ne znam u praksi za baterije, ali i e50 mnogi hvale,cvrst i simbian za 70kn vise..
bio nekad oglas...
ne znam bas za e50, ne svida mi se bas, morat cu ga ici u zivo pogledati, uglavnom, ovih dana cu stavit ponudu u oglasnik, mozda prodam oba, pa si kupim k750i, taj mi je nekako najdrazi, baterija 4 dana, cak i vise, kamera 2mpx i af i "blic", sve to za 500-tinjak kuna, mislim da ne moze bolje, nije mi zao kad mi padne...
Bookmarks