Pojasni,jer stvarno!!!ideš do raba i napraviš rekonstrukciju njega i još čega već znam!
Evo dragi forumaši u ovom threadu ću vam potanko objasnit kako me je (ime obrisano) prevario za 5000 kuna i prisilio da započnem totalnu rasprodaju od nokie n73 koja je već na oglasniku , preko hi-fi sustava , dvd-a , televizora pa sve do PC računala .......
danas se to desilo treba mi malo da se skuliram pa ću vam objasnit kako naoko iskusan forumaš može bit ansamaren ............
Zadnji uredio Sljaka : 06-10-2007 u 17:11
TORRENTE,EL BRAZO TONTO DE LA LEY
Pojasni,jer stvarno!!!ideš do raba i napraviš rekonstrukciju njega i još čega već znam!
Fala Bogu,ča san Istrijan!!
F.C. INTER
Čovječe daj reci što je bilo!!
CARpeDiem*
PRIČA : Dakle ovako ..... Moj frend iz Đakova radio je na Rabu ovoga ljeta i upoznao dotičnog. Družili su se cca jedno 4 mjeseca svakodnevno , izlazili cugali i slično...
Pošto se obrisano bavi i prodajom telefona usput su po vrlo popularnim cijenama prodali 2-3 komada, na frendove oči, i to bez ikakvih problema.
Prijatelj je zatim poslao 2 komada u Zg isto bez beda ..... uredno poslano plaćeno svi sretni i zadovoljni ....
I pošto je ovaj tjedan moj frend išao za Đakovo , obrisano je mom frendu kao zalog prijateljstva novopečenog ponudio da ovaj nama ekipi seljačinama na selo u Đakovo ponese par telefona po super extra cijenama , samo za njega , jer bože moj neće se vidjeti do Nove Godine pa da ga počasti .
Frend me nazove , objasni sićuejšn i ja i 2 frenda iz Đakova odlučimo uzet 3 telefona za cca 5000 kuna. Jedini je problem bio što se tako za veću cifru ne može poslat telefone nego mu treba lova da ih nabavi i ja i moja 2 suseljana naivno mom frendu pošaljemo pare unaprijed na tekući . Frend također naruči 3 telefona , za sebe , djevojku mu i brata i svu lovu dade obrisano
obrisano je pohrlio po aparate da stigne dok moj pajdo bude spreman za put za Dj ali nažalost nije stigao, naime brat mu je navodno doživio saobraćajku, ali eto on će ih poslat poštom o svom trošku uz isprike što eto male komplikacije su nastale a Bože moj.
Pajdo je stigao u Dj nekidan bez telefona ali i bez briga jer će obrisano poslat poštom jel .......
Tu smo mi postali sumnjičavi , nije ti svejedno kad se komplikacije dese a 5k kuna je u igri.
No obrisano da bi nas riješio briga odluči ,(ovo mi je naj tragikomičniji dio), nama novac uplatiti na tekući račun (znači vratiti ga nazad) i onda poslati mobitele HP expresom , pa bismo mi iste podigli u Đakovu i platili ih tim , nama vraćenim novcem.
No sve nevolje svijeta su se u tih 2 dana sručile na obrisano ; kritično stanje brata , puknuće gume na motoru u vožnji , pad servera u banci u Rijeci , kvar na računalu , kriva uplata njegove majke (!!!!) na tekući račun .... o svemu tome sam ja bio uredno obaviještavan kroz desetke poruka i poziva.
Situacija je kulminirala njegovom konačnom uplatom na tekući račun i konačnim slanjem aparata na moju adresu jučer u kasno popodne.FINAL. U 2 sata popodne danas je postalo jasno da od svega toga neće biti ništa , pošto su i bankovni i poštanski sandučić ostali prazni.....
Na naš uragan bijesa i poziva je odgovorio da se strpimo , da će sve bit u redu , da će lova doć , da će mobiteli doć ..... no potvrde naravno nije mogao poslati na mail niti na faks zbog misterioznog kvara na trajektu koji ga priječi da dodje doma i to pošalje ..... Više se ne javlja .....
EPILOG :
1)Prvoodgovorni frend (sezonac na Rabu preko ljeta) će najvjerojatnije dolje u nedelju po novac no sumnjam da će obrisano biti tako lagano naći ovih dana ..... sutra će pokušat skupit lovu (svih 5 soma kuna) i vratiti nama trojici no za fizikalca to i neće bit lagan pothvat ......
2)Ja, koji sam drugi po odgovornosti, si nemogu dopustit da ovisim o njemu , jer sam ja uključio ostatak ekipe (inače svoje bliske prijatelje),tako da krećem u masovnu rasprodaju da bi namirio ovu dvojicu nedužnih (inače su braća da napomenem) , moja mi savjest to nalaže, a i oni su veći dio od 5 soma kuna uložili.
3)Preostala dvojica , frendova cura i buraz samo pizde ........ i čekaju da dodje jedna prava sms poruka ali forumaši moji dragi , obrisano nam je ovih dana oduzeo ljepe poruke.
ZAKLJUČAK : ****** izvucite sami ....
Zadnji uredio Sljaka : 06-10-2007 u 17:16
jebena priča....jako dugačka nisam toliko ni lektire pročitao u ove 3god srednje!!
ništa buraz po denia treba ići ..nema druge ili mu pobrati sve iz kuće nešto vrjednjije... i neka vam vrati lovu ili stvari sebi ostavite i po prodajte!
★★★★★
fino ga prijavi muriji, ili skupi par dobrih ljudi koji ce poci do raba i izvuci te pare na silu
Obiteljska situacija mi ne dopušta da zasad napuštam blizinu Đakova na par dana a i iskreno sumnjam da bi to upalilo..... s godinama izgubiš vjeru u kung-fu rješavanje problema (skoro koliko u pravnost naše države heh) ...
djakovo...krshni momci...beng beng laki luk
“I quit, I give up, nothing's good enough for anybody else, it seems...When I'm all alone it's the best way to be. When I'm by myself nobody else can say goodbye. Everything is temporary anyway.”
E, frende, prepoznajem se i ja u sličnoj priči. Nisam ostao bez 5 somova, ali slično se ponio jedan forumaš s foruma. Marin, sjećate ga se?
Ovo sam se i ja pitao. Kuda trgovati s nekim tko se obrisano preziva? Ali, dobro, što je, tu je.
Kažeš, ti ne možeš iz Đakova. Može li se buraz zaletiti do Raba? Ipak je to jedan od manjih otoka, nemoguće da će negdje obrisano pobjeći.
BTW-jel bio regan na ovome forumu?
Zadnji uredio Sljaka : 06-10-2007 u 17:18
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
Jbg,žao mi je radi iwek-a,5k kn je stvarno solidna lova,ali ne bih želio da se ovaj thread pretvori u generaliziranje kako su svi Šiptari krimosi. Poznajem ih par i dao bih ruku u vatru da njima ovakvo nešto ne bi palo na pamet ni pod razno
Sve je jasno ali zašto Ti rasprodaješ sva svoja dobra da bi svojim kolegama nadoknadio novac kada su oni svjesno kao i ti ušli u rizik te trgovine tako da su sve znali kao i ti!
Mislim da pravi prijatelji nebi dozvolili da ti namiruješ dugovanje drugoga prodajući svoje osobne stvari!!!
EDIT: dobrovoljno i svjesno su pristali i nitko im nije zavrtao ruku zašto bi ti ispaštao još više pored svoje muke???
Znam da se tak u zg-u rjesavalo da uz odredjenu proviziju das takav dug momcima koji se time bave,i rijesen problem! neces dobit svih 5k kn ali za razliku od hrv. pravosudja pravda ce biti zadovoljena, a i vjerovatno tom doticnom vise nikad nece past na pamet da tako nesto ponovi.
Zao mi je sto ti se to dogodilo!
ja mislim da mu nije dao ni pravo ime,ni adresu ni nist,i da mu niste prve zrtve,i da je sad pitaj Boga di..
meni to nije jasno,a niti bi se u takve podvige upustala.Donesi mobac pa cu ti dat lovu.A ne ti odmah pa par komada i lova unaprijed.Ma danas se nevjeruje nikom.I frend za koga mislis da je super ,taj cas se preokrene.Zao mi je sto si to morao saznat na takav nacin.A mozda ipak dogodi se cudo...![]()
molim da se ODMAH obrišu SVI postovi koji se tiču ljudi albanske nacionalnosti i govore ružno o istima .... ajde moderatori da vidim koliko ste brzi ...... moji dobri prijatelji su albanci i pun mi je kufer malograđanštine , buržujstva i predrasuda. Dečko je imenovan samo zato da se zna o kome je riječ ,da se zove Hrvoje Pavelić - Hrvatinić - Paraga opet bi naveo ime .... dali je član foruma neznam , kontaktirao sam ga na u priči opisan način .....
BTW 1 : tv i dvd prodani , a za njoku sam dobio par ponuda od soma kuna tu na oglasniku ...... pirane su među namaaaa .......
Edit : hvala iznenađen sam brzinom ....![]()
Zadnji uredio iwek : 06-10-2007 u 13:18
Vidim da su se neki raspisali, pa iste te (a i ostale koji tako misle) molim da se suzdrže vrijeđanja na nacionalnoj osnovi! Prvo i zadnje upozorenje!
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Na ovom svijetu je 6 osoba kojima bih dao novac bez pitanja da me to zatraze. Od toga troje cine mama, tata i sestra. Dobro, sestra trazi svaki dan al to se ne brojiVjera u ljude je nazalost postala luksuz.
Bravo! 100% se slazem. Pametan si, brzo ces zaraditi 5000 kn. Svaka skola se placa.![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
iwek je naučio na svojoj koži ono što bismo trebali svi već znati.
Ne vjeruj nekome koga ne poznaš!
iwek, na žalost pomoći ti nema, zeznio si se i gotovo. Slična stvar se dogodila i meni, samo što sam ja spušio 1500kn.
Dakle neka ovaj thread ostane kao podsjetnik i malo upozorenje oko budućuh "trgovina"...ne samo da se ljudima napomene da ne ulaze u rizične razmjene već da ne uključuju svoje bliske prijatelje i rodbinu u nešto što nisu 100% provjerili, jer očito posljedice mogu biti znatno veće od spušenih para.
iwek, nadam se da ćeš ubuduće pametnije. Ja znam da ne uzimam ništa što nije na ruke da odmah vidim i da nema račun i po potrebi garanciju.
Dovoljna mi je bila jedna škola što sam kupio ukradenu robu i posao sa policijom samo zato što sam vjerovao članu ovoga foruma.
inace cini mi se da sam vidio obrisano na forumu ak se ne varam.... nego put pod noge i na rab.. tako bi ja napravio, 5soma je vec solidna lova da se ide po nju i lomi ruke... sad ovisi za sta si ti voljan ucinit...i naravno ak bi vec isao do tamo, uzeo bi proviziju benzin + kamate
Zadnji uredio Sljaka : 06-10-2007 u 17:20
bio nekad oglas...
Ovako, obrisati ću sva imena.
Ako si ti bio naivan, pa nasjeo to ne znači da možeš ovako javno nekoga prozivati. Koliko god imali loše mišljenje o našoj pravnoj državi ovo nije mjesto da se nekog optužuje i osuđuje, a da se taj istovremeno nema prilike braniti.
Priča neka ostane, kao opomena drugima, ali imena ne mogu ostati.
Pravdu ćeš, ipak, morati negdje drugdje potražiti.
Ujedno upozoravam i druge da se ubuduće klone takvih tema, jer nigdje ne piše da i ta priča nije izmišljena kako bi se netko "oblatio" zbog nekih nama nepoznatih razloga. Netko je i sam gore zaključio da danas nikome ne treba vjerovati. Pa kad je tako, ne vidim razlog zašto bi vjerovao u ovu priču bez ijednog dokaza.
![]()
In vino veritas !
Omnia mea mecum porto !
Alea iacta est !
Bookmarks