Join Today
+ Odgovori na temu
Prikazujem rezultate 1 do 3 od 3
    Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Post Panasonic FZ8-kupljen danas, hvala svima i HELP

Dakle, kupio sam ga danas, 334 euros sa 1GB 133x karticom.
    Mislim da je skoro pa ista cijena tu u Spanjolskoj i kod nas doma.
    Dakle, posto zivim u Spanjolskoj, dolazi i sa ESP uputstvima, e sad se vi pitate, pa kaj onda...nije tak...govorim spanjolski, ali kad niti oni sami sebe puno puta ne razumiju, onda sad znate kak je citati uputstva na spanjolskom.
    Dakle, molim dobru dusu ako postoji negdje link za download knjizice na HR (mada cisto sumnjam). Pretrazivao sam net, ali bezuspjesno. Htio bih mu "izvaditi dusu"

Hvala svima, posebno Bimbiju na lako citljivim i razumnjivim postovima, jer na temelju istih i jos nekoliko recenzija u "moru" modela i proizvodjaca odlucih se za LUMIX 8icu. Ovo je moj prvi korak k mojem novom hobiju, fotografiji.

Nadam se da budem uskoro postal nekakve fotke...hehehe...

Pozdrav svima iz Melille (Sjeverna Afrika-spanjolski teritorij, )

El Toro

ThreeEyedExtraTerrestrial Postignuća:
    SocialVeteranTagger Second Class50000 Experience Points

Datum registracije
    Jan 2005
    Mobitel
    iPhone 4S
    Operater
    T-Com & Tele2
    Godina
    45
    Bodovi
    50.859
    Nivo
    55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Bodovi: 50.859, Nivo: 55
    Ukupna aktivnost: 0%
    Ukupna aktivnost: 0%
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    = Citat = Izvorno postao eltoro Pregledaj post
    Dakle, kupio sam ga danas, 334 euros sa 1GB 133x karticom.
    Mislim da je skoro pa ista cijena tu u Spanjolskoj i kod nas doma.
    Dakle, posto zivim u Spanjolskoj, dolazi i sa ESP uputstvima, e sad se vi pitate, pa kaj onda...nije tak...govorim spanjolski, ali kad niti oni sami sebe puno puta ne razumiju, onda sad znate kak je citati uputstva na spanjolskom.
    Dakle, molim dobru dusu ako postoji negdje link za download knjizice na HR (mada cisto sumnjam). Pretrazivao sam net, ali bezuspjesno. Htio bih mu "izvaditi dusu"

Hvala svima, posebno Bimbiju na lako citljivim i razumnjivim postovima, jer na temelju istih i jos nekoliko recenzija u "moru" modela i proizvodjaca odlucih se za LUMIX 8icu. Ovo je moj prvi korak k mojem novom hobiju, fotografiji.

Nadam se da budem uskoro postal nekakve fotke...hehehe...

Pozdrav svima iz Melille (Sjeverna Afrika-spanjolski teritorij, )

El Toro
    Na zalost iz koje kakvih razloga prilican broj ljudi me pitao za slicne usluge.

Ili se distributeri ponasaju neozbiljno pa zaborave upakirati i uputstva na hrvatskome jeziku, ili veliki dealer - i nabavljaju robu nekim posebnim, samo njima poznatim kanalima mimi generalnih uvoznika bez hrvatskih deklaracija i uputstava...ugl razni razlozi.

Svima ide slican odogovor, pa cu tako morati i tebi.

Uputstva na hrvatskome jeziku za bilo koji model digitalnoga foto aparata, gotovo je nemoguce pronaci. Jedina nada pociva u tome da se obratis generalnome uvozniku za RH ili glavnome servisu koji user manuale znaju imati kako u papirnatome, tako i u digitalnome obliku, pa nekada za odredjenu naknadu a nekada besplatno iste udjele onima koji ih nisu dobili.

Tako najsigurnija varijanta ti je da se mailom obratis na www.panasonic.hr i da prodajes pricu da ti je po narudzbi (od rodjaka, obitelji...) kupljen FZ8 u RH i dostavljen preko prijatelja u ESP, ali kad si ga otvorio gle cuda...nije bilo manuala, pa ih sad molis ako im nije bed posto se desio propust, da ti isti posalju...

" To every man there comes a time in his lifetime, that special moment when he is figuratively tapped on the shoulder and offered the chance to do a very special thing, unique to him and fitted to his talent. What a tragedy if that moment finds him unprepared or unqualified for the work which would be his finest hour."

Svježe registriran Postignuća:
    31 days registered

Datum registracije
    Oct 2007
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Kralju

Idem probati, ali znas kaj je najbolnije???Da na www.panasonic.hr pod kontakte imaju samo ime firme i web adresu...dakle ostaje mi da se obratim Panasonic.es (kao sto se vec i jesam) i nadam se da bude dosao neki odgovor. Oni inace kod registracije produkta daju uslugu skidanja manuala s weba ali na engleskom (mozda se zadovoljim i time, njemackom, portugalskom, francuskom).
    Cisto sumnjam da cu dobiti, ali mislim da to nebi trebali cuvati kao zmija noge, jer proizvod je kupljen pod jednim imenom, a to je PANASONIC, pa ako garancija vrijedi po cijeloj Europi...mislim da je manual samo kap u moru.
    Tebi svejedno hvala i ako se kojim cudom docepam manuala na HR sigurno cu ga negdje postati da si ako kome zatreba "skine".

Ako nekome treba na gore navedenim jezicima, javite pa budemo ga negde "zakelili".

Pozdrav

+ Odgovori na temu

Slične teme

1. Panasonic FZ7 kupljen!
    By smokvo in forum Digitalni Fotoaparati - Novosti # Usporedbe # Savjeti
    Odgovora: 1
    Posljednji post: 13-03-2007, 22:47
  2. Kupljen nov HDD, problemi
    By OuttaControl in forum Stolna računala
    Odgovora: 14
    Posljednji post: 10-04-2006, 22:34
  3. Je li SE K750i kupljen u VIP-u kodiran?
    By Fras84 in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 17
    Posljednji post: 19-10-2005, 17:04
  4. Kako otkodirati cxv70 kupljen u vipu?
    By jojaroker in forum Siemensi X6x i X7x
    Odgovora: 19
    Posljednji post: 08-09-2005, 21:06
  5. Hvala gospodinu VEE
    By zumzara in forum Sony Ericsson
    Odgovora: 2
    Posljednji post: 26-12-2004, 00:39

Bookmarks

Pravila postanja

• Ne možeš stvarati nove teme
  • Ne možeš odgovarati na postove
  • Ne možeš slati privitke