Dajte useri N95 recite mi dali taj leteci stroji ima Touchscreen ili je to samo kopija CIFT firme koja jedina N95 ima Touchscreen. Danas mi je musterija bila u firmi i izvadi N95 ja waoo smijem malo i pitam ga a Touchscreen a on mene gleda kod sam sa neba pao.
Sad dali to cudo ima touchscreen ili ne jer samo kopija N95 ima touchscreen...
Ma to znam da ova druga nije za nase trziste, imao sam je u ruci, skoro je sve imala osim sta nije imala GPS. Stime da je kopija imala touchscreen hmmm.. fakat strasno za povjerovat. No na nekim Youtube spotovima je prikazana N95 sa touchscreen folijom itd. pa radi kao touchscreen, na koju semu to radi. Znam da finci planiraju u sljedecim Symbian S60 software sa touchscreen interface-om.
vijest od servisera touchscreen se prvi kvari...i ta tehnologija je daleko od savršene... i mobovi bez touchscreena duže traju...
..od moje sestre muž vlasnik je koa-mobitela..pa....
Zadnji uredio Ico : 05-10-2007 u 22:13 Razlog: spojeni postovi, postoji EDIT ako se nešto zaboravi reć...
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
nešto sam čitao ovdje jel sad možda postoji bolja baterija za n95 ako se nevaram to je bl-5f mislio sam da su s 8gb verzije jednake vrste baterije ali jok ova je 6f.mene zanima isključivo orginal nokiina jaca baterija ako netko zna di je ima i po kojoj cijeni neka javi hvala i pozz
★★★★★
e 2dana meni dura s time da još stalno prčkam po njoj..ima preko e-baya za naruciti od 1200mAh sad neznam koliko mi je to pametni stavljati u takav uređaj...
★★★★★
Pa, onda ne možeš ni tražiti nešto ekstra. Dva dana je i prosjek za gotovo sve Symbian Nokije. Budi sretan s time. Kuku lele kad je ono batka držala 24 sata uz oprezno rukovanje, a svi se sjećamo i reviewa od Apoca, kojem je N95 držala nekih 14 sati s prvom inačicom softa.
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
ajde dobro...tako sam i očekivao nekako da je to normalno...al reko možda ima negdje...jača...orginal....al nije bed...48h dura...možda ona se ni napuni do kraja jer "kao"kad je gotova zacvili i dalje ne prima napon...
★★★★★
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
S novim softom 20.0.015 baterija traje do 3 dana normalnog korištenja
Nove BL-6F baterije mogu u N95 classic ali samo ako koristis crystal case.
http://mynokiablog.com/2007/09/28/no...-its-possible/
To sam ceko da se pojavi.
Brze se trose zbog fizickog kontakta sa njima (no i to ovisi o tipu i kvaliteti TS sloja odnosno folije), no TS ekrani su za to i napravljeni i proizvodaci to ocekuju pa je trajanje podjednako onome obicnih ekrana na mobitelima. TS sloj ce se morati mjenjati nakon nekoliko godina upotrebe, no ekran ce ostati u dobrom stanju ako je korisnik normalna osoba. Slucajevi kada ekran odlazi cisto zbog vremena su rijetki. Tko jos ima PDA / smartphone vise od 6 godina?
Osim sto su za to prilagodeni, navike korisnika su takoder uracunate u faktor koristenja ekrana. TS ekrani su cesce ugaseni od obicnih, a dosta toga ovisi i o korisniku, dobrom power managmentu i slicno.
Jos detalja?
Choose life. Choose a job. Choose a career. Choose a family. Choose a fucking big television, choose washing machines, cars, compact disc players, and electrical tin openers.
www.gadgethive.com
e, sad sam shvatio što je pjesnik htio reći - brže se troši (odnosno haba) samo završni sloj takvih ekrana![]()
Jel ima za kupit crystal case u ZG i kolka je cijena opcenito?
Pitam za Nokiu N95
Bookmarks