Nažalost, mislim da je otišao flat kabel. Jesi li vidio jeli gdje puknut?
E imam jedan problem s maminom motorolom... Kad ga pokusam upaliti, zasvijetli tipkovnica, ali displayi se ni ne pokusavaju upaliti... Jel otisao flat kabal ili sta drugo??? Moze neka pomoc... Rastavio sam mob u dijelove i ponovno sastavio i nisam nista dobio time.......
Nasao sam slican problem, al neznam jel to to....
http://cafe.mobil.hr/showthread.php?t=45741
"...I kad nemas nista, imas oci za plakanje..."
Nažalost, mislim da je otišao flat kabel. Jesi li vidio jeli gdje puknut?
CARpeDiem*
rijetko kad se vidi da je flat napuknut, mikroskopska degradacija je dovoljna za kvar
Jos jedno pitanje.... Meni mob reagira jedino na tipku za prekid poziva, na ostale ne... kad stisnem tu tipku, upalim kao mob i zasvjetli tipkovnica, ali displayi se ne pale, a kad sam ga ka upalio, mob reagira samo na tu tipku prekida, niti na jednu drugu....
Jel to sigurno flat, da znam... da ne bude da kupim i onda da je na kraju otislo nesto deseto...
Jesi ju probao upalit u flash modu? Tek tolko da vidis dal bi na to reagirao display...
a kako se upali u flash modu???
*# i tipka za paljenje (crvena). Sve odjednom stisni!
ok... thx... sad cu to napraviti....
evo sad se upalio, ali ne prepoznaje karticu (pise stalno umetnite sim) i na ekranima nema svjetla, nego samo onak nekak se jadno vidi....
evo sad pise kao "Ne mogu puniti", a punjac nije ukljucen, i ne reagira niti na jednu tipku, samo na otvaranje i zatvaranje, tad se kao pokaze na unutarnjem displayu to da ne moze puniti, a to se vidi i na vanjskom kad se zatvori...
Zadnji uredio _Maniac_ : 06-10-2007 u 13:20
Promjeni flat. To je za pocetak najjeftinije,a mislim da ce ti pomoc!
A sta bude kad ga upalis u flash modu? Za pocetak je najjeftinije tj besplatno promjenit softver, a mozda to rjesi problem.
u flash modu pokaze mi isto bez svjetla na displayu samo na kratko i odmah izadje....
mislim da je najbolje da ga prvo flasha... možda se soft jednostavno spojebal...
|\/|0T0r0La
ajde onda tko zna flashat, nek mi objasni ili da neki link s detaljnim uputama jer motorolu nisam nikad flashao, samo sam na onim starima ubaciovao slike i melodije preko p2k, al to je to...
E da... i baterija je onak pri kraju, ali ako stavim punjac, dobijem poruku "Ne mogu puniti" i onda ne mogu nista napraviti, ni ugasiti mob....
Pokušaj očistiti kontakte baterije i moba,
ma sve sam ocistio i cijeli mob sam rastavio i cetkicom procistio, al nisam nista dobio time.... sve je isto.....
Tada prvo probaj flešat a sljedeće je flat.
Da li si možda mjenjajo bateriju, ja sam kupio jednom zamjensku i izbacilo mi je (ne mogu puniti).
a imam neku bateriju "motorola br50" to je neka kineska...
a pokusat cu sudnit od nekog bateriju, pa da probam hoce sta raditi, onda cu flashati i ak ni to ne proradi, idem mijenjati flat kabel....
hvala na pomoci...
jos vam se javim ak negdje zapnem![]()
To je do softwarea... ja sam promijenio punooo softwarea i rijesavao te probleme... nije flat drugacije bi se ponasao da je flat....
Bookmarks