Po meni losa ideja. Nemora bit da se mobitel pokvari zbog mehanickog ostecenja, sta ako jednostavno crkne sam od sebe? A i drugo, kad mi mob dosadi i zamjenim ga onda mi nema smisla nakon par tjedana vratit se na isti taj.
Evo maknuli su moj post sa prodaje i zamjene i rekli da stavim ovdje. Dakle:
Imam jednu ideju..
Pošto smo svi ovdje relativno ludi za mobitelima i ja imam uvijek svoj drugi mobitel za zamjene za neki drugi, koristim ga 2-4 tjedna i ide dalje. Idemo se nać nekolicina nas iz istih gradova na kavi i zamjenit mobitele, na par tjedana koliko se već dogovorimo i kad nam dosadi za ta recimo 3 tjedan ponovo ga vratimo. Jasno problem je ako ga dotična strana ošteti, ali zato treba pazit na njega...
Naravno radi fer zamjena mobiteli bi trebali barem biti u slučnom rangu.
Recimo ako netko ponudi nokiu E61 ne može mu ovaj drugi dat siemensa A65, nego recimo E70 i tako.
Evo ja sam iz Opatije i mogu se lako dogovorit sa ljudima iz Rijeke i okolice na kavi i zamijenimo se. Ja nudim svoj M600i
Ako je ideja loša, kažite svoje strane zašto ne bi i tako... Ovo je za sad prijedlog.
zašto da se svađam kada sam u pravu?
Po meni losa ideja. Nemora bit da se mobitel pokvari zbog mehanickog ostecenja, sta ako jednostavno crkne sam od sebe? A i drugo, kad mi mob dosadi i zamjenim ga onda mi nema smisla nakon par tjedana vratit se na isti taj.
lol 0 bodova...svoj mob ne bi nikad nikome posudio...a ti svoje sam posuđuj dok se ne opečeš....
★★★★★
Takav princip moze funkcionirati jedino medju prijateljima kojima stvarno mozes dati svoj mob u ruke drukcije nema sanse..
I kaj bi sa kontaktima, slikama, snimkama i ostalim koje imaš na mobu? Svaki puta kada ga mijenjaš sve prebacuješ i brišeš? Kome bi se to dalo?
Mislim da bi ideja uspjela u krugu nekolicine prijatelja koji se dobro poznaju pa si onako, fore radi, razmjene mobove. Al ovo je previše, makar se mjenjali za neki krš..
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Ja stvarno često mjenjam mobove, tako da kontakte držim uvijek na sim-u, a slike na kompjuteru.
Zato sam mislio da se nađe nekolicina iz istog grada na kavi i popriča, nisam mislio da se šalje poštom, ali da su mbiteli slične vrijednosti dakle da je rizik manji. Jer ja bi npr. htio isprobat Vario, E61i i N90 ili komunikatora starog.
A tek nakon tjedan dana proučavanja bi vidio koje su mu mane i prednosti.
Npr. već dugo sam htio m600i i kad sam ga konačno nabavio nakon par tjedana korištenja vidim da ima grozne mane koje mi smetaju. A vidim da ima i puno ljudi koji bi ga htjeli isprobat.
Prvi mobitel nokiu E70 ne bi mjenjao nikada, samo ovaj drugi koji mi je često u opticaju.
zašto da se svađam kada sam u pravu?
neznam, po meni nije to dobra ideja.. s obzirom na to kakvih ljudi ima
IF YOU CAN DREAM IT, YOU CAN DO IT..... LIFE IS LIKE A BOX OF CHOCOLATE ....
Ok s nekim frendom/icom, ali s nepoznatim osobama?! Nije ni higijenski ni pametno, a zamisli da ta osoba npr nekom prijeti prek tvog moba i onda policija dodje tebi po IMEI-u? Ne kazem da je to vjerojatno, ali svega ima![]()
It's better to regret a mistake made, than to regret never taking the opportunity...
gle,meni bi to bilo zakon is ve to,al ak mob rikne sam od sebe onda sam ja kriv,a to vise nije fora nekom platit popravak kuzis???
INACE i ja volim mjenjat mobove,za ideju,al nazalost zbog osjetljivosti uredjaja je to dosta rizicno...nazalost
![]()
Nokia-5110.3310.3510.6070.6230.6260.6230i.6280.8910.8310 ..Motorola-v3.v3i.k1..LG-ke800..Samsung-s5230.d600.e900.u600.u900.i900 Omnia..HTC-Wilidfire..Ericsson-a1018s.t29s.. SonyEricsson-t310.v610.s500.k750.j300..BlackBerry-8310 Curve..Siemens-S65
Ma svašta, ovo je ko mjenjaj svoju ženu !
Jednostavno neke stvari se ne posuđuju i ne daju tako lako.
Možda sam staromodan ali svoje stvari smatram svojima i nikada nebi dao nekome ako nemam 100% sigurnost u tu osobu što znaći samo uža rodbina i jako dobri prijatelji.
Kako ne želim da brinem o tuđim stvarima i izgovaram se za ono "što se baš dogodilo kada je bilo kod mene" ili je posljedica toga jednostavno imam drugih briga u životu!
IMHO
mislim da je losa ideja.Slazem se s vukijem.A mobaci ko mobaci.Ti kao poznavalac mobaca,sve mozes skuzit uz jednu kavu.Sistemi su slicni ,sve ostalo su nijanse.Mislim svakaj se ljudi sjete.![]()
Ma ja svoj mob nedam nikom jer ja ga pazim ko lud,nema crtice na njemu a ima 8 mjeseci,nebih se mjenjo ni sa frendovima jer takve se stvari nedaju....bar u mom slucaju...![]()
Lijepo skupis ekipu,odete na kavu,i par sati medusobno razmjenjujete mobove (naravno za stolom) i cackate,cackate,cackate...do besvjesti... Kad u birtiji ostavite parsto kuna,vratite jedan drugome mob,i odete cu hauze... Zivjeli su duuugo i sretno... Valjda je poanta toga da malo cackate po mobovima,jer ako ti sluzi za poziv i poruku,onda cijela šema nema smisla...
jednom sam ja to bio predlozio i zavrsilo je isto tako...
a kaj da ti kazem, da si iz ZG ja bi se mjenjo![]()
One fine day in the middle of the night, Two dead men got up to fight, Back to back they faced each other, Drew their swords and shot each other...
Bookmarks