ni mene neiđe download, čim se otvrori browser piše done
Je l' problem da mi neko posalje program na email, posto ja nikako ne mogu da ga skinem. savic.86@gmail.com
Unaprijed HVALA
ni mene neiđe download, čim se otvrori browser piše done
Forum trenutno ima neke probleme tehničke prirode pa nikakva operacija sa privicima nije moguća.
Evo link za skidanje,nema čekanja i ostalih gluposti
http://www.speedyshare.com/673340647.html
legendo dali mogu mobitel kada spojim na bluetooth sa kompjuterom vidit poruke i pozive koji su izbrisani ili za to trebam kabel ili je nemoguće
legendo moli bi da mi objasniš,skinuo sam program,ali di moram upisat kodove
Imaš Motorolu V3 koliko sam skužio,onda ovako: Uzmeš mobitel,otklopiš ga i utipkaš kod koji te zanima.
Nemora se ulaziti u nikakav posebni izbornik ili sl. nego ih unosiš kao i neki broj koji želiš nazvati a nije ti u imeniku (npr. sa reklame za neku trgovinu ili neki oglas).
pokušao sam ali neće,kad upišm *#59#ok piše mi brzo biranje-prazno,a one druge sa x neznam upisati
Ja na ovom programu ne vidim firmu benq siemens koju da stisnem objasniš??
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
znači stisnem siemens ok
Design creates culture. Culture shapes values. Values determine the future.Robert L. Peters
da, zanimljiv je naslov, ali za sony ericssone nije bas...za ove druge, ima dosta toga...
ZubøCяew
ma imo sam ja taj program...nije loš,ali ne sadržava većinu kodova za određene mobitele
Yes, I am a criminal. My crime is that of curiosity. My crime is that of judging people by what they say and think, not what they look like. My crime is that of outsmarting you, something that you will never forgive me for.
pozdrav, sta ako sam ukucao kod za "custom EEEPROM reset"! ostao sam bez svih brojeva u mobitelu! da li postoji neka mogucnost da se povrate?
Zadnji uredio //Wild-Boy\\ : 04-10-2007 u 09:07
Swe je to ok ali ne shwatam kako ja da nadjem secret code???
Ovaj program je za dosta stare mobitele,tako da za vecinu novih kodovi ne prolaze...
hvala na programu!
Dugo sam tražia nešto ovako
jel bi meni netko mogao poslati kodove za sony ericsson k700i ? na vipu sam da ga otkljucam za tele2
ja bi isto za se k700i.. al je kodiran na t-mobile..
kako da ovo cudo deinstaliram??
uhh bas sam se bio zabrinuo deinstalirao sam ga a ovako ide:idite na task menager-zatim izaberite ovaj program koji ubija procesore i samo na End Task i to je to,eto nek ima za svaki slucaj
Bookmarks