Kao prvo kakve probleme ima? Opiši detaljno, za sad izgleda sumnjivo, eto toliko dok ne daš još informacija...
Bok ljudi! Evo moj prijatelj je prije par dana kupio N95 al ima neke probleme sa GPS-om. Tada je odlučio otiči u privatni servis di je kupio mobitel da se informira šta mora napraviti. Čovjek mu je reko da trba nadograditi neki čip koji dođe 700-800 kn, da mora nešta dekodirati i takve gluposti. Ja mislim da ga tip oče samo oderati jer je vidio da moj frend ima dubok džep hehe.
Pošto se ne kužim u to pre više pitam vas dali znate da taj čip treba ili tip laže ko pas.
Hvala.
Kao prvo kakve probleme ima? Opiši detaljno, za sad izgleda sumnjivo, eto toliko dok ne daš još informacija...
Nešta kaže da ne može se spoiti na wlan il tak nešto.
neka pročita upute, brijem da je u tome problem
Postoji razlika između "znati put" i "hodati po putu".
baš tako, ja njušim da nije problem u mobu već u neznanju, i nestručnom vlasniku![]()
vjerojatno se ne spaja na GPS jer nema kartu hrvatske, nema tu nikakvih čipova.
nemojte mu dati da vas pređe tako..
...mali off: zašto, kojeg vraga, kupuje takav mob ak ne kuži osnove...druga stvar - neka pročita upute (netko pametan je već to rekao
) ....i treće - taj ga lik hoće opelješiti i nemojte mu se vraćati...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
nije mi jasno kakvi konkretno problemi sa GPS-om? i kakve sad sa tim bi imala veze bežična mreža.tip laže ko pas. sa n95 jednostavno sve funkcionira
Bookmarks