Ajde se lijepo smirite vas dvojica... Ispričavam se što sam sumnjao da imate N95...![]()
Nego,da vas pitam... Jel vi prčkate šta po mobu (instaliranje programčića,igranje igrica,gps i tako) ili vam služi samo za razgovore i smsove?![]()
ajme... dam se kladit da je 60% ljudi na ovom forumu (koja tvrdi da je n95 shit) nije ni držala u svojim rukama..nek se šire gluposti , onak copy paste....
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
Ajde se lijepo smirite vas dvojica... Ispričavam se što sam sumnjao da imate N95...![]()
Nego,da vas pitam... Jel vi prčkate šta po mobu (instaliranje programčića,igranje igrica,gps i tako) ili vam služi samo za razgovore i smsove?![]()
a neznam brijem da neki nemaju za kupit n95 pa možda je zato pljuju i nevjeruju da je dobra, ali time samo ljudima govore da je ne kupe a to nije fer jer je mob čista 5!!! ja ga nebi mijenjo za 4x n 73 i 5x n93 i 18xPS3!!! Imam gps, fotić, pda sve u jednom mobitelu!!! N95!!! a začuđujuče traje mi bat 5 dana!!! zaista fenomenalno!!!!
![]()
![]()
u zadnjih 7 dana sam stavio 3 programa i promijenio jedno 20 tema prek kompa na njoj!!!!! eto toliko o prčkanju po njoj!!!!
jaooo...mislim da će netko prije uvažiti mišljenje mobya koji je cijenjeni forumaš i napiše onako kak je, a ne vaše,nhf...
n95 je odličan aparat,ali za kojeg ne bi izdvojio više od 2 k kuna na crno(ali ne bi ni toliko da se razumijemo),a za 3 i pol k kuna koliko je na crno u dobrom slučaju(ma da ima jeftinijih,govorim prosjek) je smeće...osim nekome tko ima milijone i svj. mu je ako daje par tisuća kn za nekaj kaj ja kao igračka iz turbo limača napravljeno...
definitivno bi prije n93 uzeo koji je ako niš drugo,maestralno napravljen...
+a ovo za bateriju..-5 dana,pa toliko drži 6233 uz minimalno korištenje...
Prema postu broj #385 je moguće da N95 traje 5 dana jedno punjenje baterije
jer ga koristi kao neki dummy fon!
U mojim rukama bi vjerovatno trajalo punjenje nekih 5-6 sati jer bi se to stalno ubacivalo i vadilo hrpa programa onako za gušt i probu!
Ustvari zašto je bitno koliko baterija drži?
I onako ste obično svaki dan doma ili ako niste imate punjač kučni ili za auto ili čak dopunsku bateriju (bar onaj koji duže izbiva od mogučega punjenja a ima nešto pjeska u glavi)
Jedino što me mući je softver i ništa drugo jer je bagovita i spora naspram običnih, ali se i to vremenom prevlada jer je u pitanju par desetinki sekunde ili koja sekunda pak više.
a kaj da vam više kažem...nevjerujeter...boli me rac!!!
meni je mob jeben i traje mi bat 5 dana!!! a to što vi ne vjerujete boli me rac opet!!!
samo nije fer da je mob toliko popljuvan od svih da sad kad bi ga netko htio kupiti sigurno neče!!!! jer ja da ga nisam kupio nebi znao da je mob bolesnjava!!!
a što se tiče n93....hvala nebi izgleda ko mikrovalka od electroluxa!!!!
POzz!!!
Ček malo....prvo frajer me traži da slikam mob pored novina jer mi ne vjeruje da ga imam onda nitko nevjeruje da bat može držat 5 dana!!! ne kužim zašto nebi mogla??? ako meni i frendu izdržava kako je onda to nemoguće??? ajd objasni.....ajde stručni komentar molim te.....kad vidim da imaš stručne riječi...objasni stručno....zar serem??? ako da daj razmisli zašto bi išo hvalit bateriju na mobu koji košta toliku lovu...prije bi se jado da mi drži neznam 2 dana a dao sam tolike pare na njega....molim te odgovori....![]()
Zadnji uredio Ico : 30-09-2007 u 21:18 Razlog: spojeni postovi
imao sam par komada,ali da nisam je koristio konstantno mj. dana,vjerujem da bi stanje bilo još gore..
do dna,tog cijenovnog razreda naravno...katastrofa...zvrckanje,drmanje,slide-replika 6288,čitaj -smeće...
ugl..imam 6288 i slide mi ne šljaka , nejde nikam.... tak je i na n95.. prvo ga podmaži , malo se igraj s tim... a ne drugim ljudima tupit kaj valja a kaj ne....
ugl.... n95 je vrhunski primjerak tehnologije... (makar su na pikselima pogriješili).... tko ima para nek izvoli ..uskoro ču i ja...
di ga mogu nabaviti novog, da je u nekom dučanu , jeftiniji.. i da nije oglasnik!!!!
samsung x460--samsung d-600--nokia 6288--n73--n91me-v630i-6288-lg ku990, s.e g700-lg kf750 + hp ipaq 114
lol ma ocem ti pricas vrhunski primjerak tehnologije daj sam pogledaj gps kako funkcionira i nes mi reci...eo dobio sam od frenda n95 na 2 dana,sad je na punjacu i nakon toga cu ga testirati u vezi baterije jer su me jucer ovi uspjeli ubjedit da baterija traje duze od 1.5 dana lol oni su rekli 5 ali nea veze....
za 5500kn N95 mora biti perfektno izradjena i uopce ne smije doci u pitanje kvaliteta izrade.tipkovnica je od jeftine plastike,slide je priznali to neki ili ne prilicno los(isprobajte E65),a o bateriji da ne trosim rijeci.![]()
N73 ima jacu bateriju pa traje nekih 3 dana,a N95 koja je jos zahtjevnija po pitanju potrosnje ne moze trajati vise od dva dana,osim ako je se uopce ne koristi.![]()
tako da mi nemojte pricati bajke o savrsenoj nokiji N95 jer ona to sigurno nije.
uopce ne sumnjam de je dobra,ali ocekivalo se puno vise i nazalost podbacila.![]()
Vepre jesi li ti imao priliku da vidiš/isprobaš N95?
Da vidim jel pričaš iz prve ruke ili onako.
![]()
u T-comu sam je isprobao,dva primjerka,u Osijeku i Vukovaru.nisam isprobavao nista posebno jer nije bilo vremena,ali sam uocio prilicno klimav slide.mozda nije bas kao 6288,ali klima se. plastika mi nekako jeftino izgleda,a tipkovnica jos jeftinije.
dakle ovo sto sam gore rekao nije bas bez uporista.
sto se tice baterije jedan tip u T-comu mi je rekao da mu traje 1,5 dan uz normalno koristenje.
i opet ponavljam;mozda je i sam kupim kad cijena bude prihvatljiva,ali nisam odusevljen kvalitetom.![]()
Ja sam neki dan prčkala po njoj i stvarno mi se svidjela...manja je nego se čini preko slika, ali pričekat će N95 8GB pa ću vjerojatno uzetjoš u crnoj boji mmmmmmmm
Ok.
Inače ima ljudi koji je nisu ni vidjeli a kamoli isprobali,a baljezgaju bezveze.
Čitam ovo prenapuhavanje i pisanje hvalospjeva, kakvih se ni Biblijski pisci ne bi postidili. Za koga/što? Za Nokiju N95.
Može li mi netko od "preočaranih" modelom N95, napisati po čemu su toliko zadovoljni? Molim vas jer ja ne nalazim to zadovoljstvo iako imam N95 već 2 mjeseca. Možda mi nešto promiče, a da nisam svjestan!![]()
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
gle... ja je nisam imao ali.... ovdje dosta ljudi piše kako je model
totalan promašaj... a nisu je nikada imali... uredu ima loš mehanizam
slaba baterija itd... ali kada ga sveukupno pogledaš... ne vidim niti jedan
drugi model koji sve ovo nudi od gps-a itd....
još će sada izaći model sa 8gb... pa se nadam pozitivnijem mišljenju
evo podatak sa gsmarene :
By rate
Phones Rate Votes
1. Nokia N95 8.890 107,068
2. Samsung E590 8.859 1,030
3. HTC S710 8.416 1,020
Pa Vepar je u pravu.
Previše je dat za taj mobitel 6000kn,jer jednostavno ne vrijedi toliko.
Da je cijena tolika ja ga sigurno nebih uzeo,ali pošto je možda je i uzmem.
ponavljam:ajme... dam se kladit da je 60% ljudi na ovom forumu (koja tvrdi da je n95 shit) nije ni držala u svojim rukama..nek se šire gluposti , onak copy paste....
ugl.. ja svoj mob 6288 punim svaki dan i to mi nije problem ..i ni u hg spotu n95 ne košta 6000kn nego 5000kn.. a uskoro pada na 4000kn
Realno po funkcijama i kvaliteti izrade vrijedi 2.5-3k kuna maximalno.
tako je...shit je zato kaj nemaju para da si ga nabave.. hej, pa ipak ima gps u tako malom kucistu..helloo..
@acidus kad bi tako bilo, nokiji se nebi isplatilo, ipak se mora veliika kolicina svote isplatiti koja je potrosena za razvoj navedenog modela.. kaj se zalite, ugurali su gps u njega..to je dovoljan razlog da pocmete cijeniti n95..5mpx, 160memorije, ekrancina.. ne znam koliko traje baterija?
a sto se tice cijene, pricekajte godinu dana.. ja bum si uzel n93 6mj staru, jos si primisljam.. jer cijena je fakat pala.
Zadnji uredio vjeko : 03-10-2007 u 11:10
N95 baterija traje ni jedan cijeli dan sa malo intenzivnijim korištenjem navodno.
Meni mobitel čist solidno izgleda ali za cijenu 6000kn mora mi kosit vrt,kuhati i prati.
A još i ta baterija zbog koje se dvoumim,N95 ima bateriju 950mAh dok Nokia 2310 ima 970mAh.
A ova dva mobitela su neusporediva,N95 bi trebala imati 2 puta jaču bateriju.
zanimljivo je i to kaj se rijetki ljudi koji paš imaju n95 ne žale na bateriju.. žale se oni koji čitaju u časopisima da ima 950mAh i odmah kažu to je malo.... to niš ne valja...
moja 6288 ima 1200mAh i traje jedan dan.. očito se vidi da je to prijevara i ne vjerovati brojkama nego osobnom iskustvu....
citaj malo druge forume na kojima se vlasnici n95 masovno zale na slabu bateriju.
Bookmarks