Da li ta ista kopija tog Photoshopa otvara PSD-ove na drugom kompu?
Imam jedan čudan problem (očito se samo meni može desiti). Imam Photoshop CS3 (10) i pred par dana mi se desilo da svi psd fajlovi koje sam sačuvao - kad ih probam otvoriti pokaže "Could not complete your request bacause of a program error". Da stvar bude zanimljivija - uredno mogu otvoriti iste fajlove na drugom kompu, a u ovom Photoshopu bez problema otvara sve ostale fajlove koje sam napravio pred više dana.
Ono što sam probao, a nije riješilo problem:
- instalirao sve update (i za Photoshop i za Windowse XP)
- reinstalirao Photoshop
- kasnije potpuno obrisao, pa nanovo snimio Photoshop
Naravno da na kompu nisam radio ništa bitno (u smislu instalacije drivera, antivirusa, ...)
Kao i kod svih mojih problema - pretraživanje interneta za rješavanje problema je potpuno beznadno... ovo mi je posljednja nada prije reinstalacije windowsa
Da li ta ista kopija tog Photoshopa otvara PSD-ove na drugom kompu?
Potpuno ista kopija.... Skužio sam da ne može otvoriti niti novonapravljene psd-ove koje su napravljene na onom drugom photoshopu.... Kako je to moguće - ne pitajte, pretplaćen sam na ovakve probleme
Nisi, ja sam.Ako imaš CS2, probaj sa njim, pa javi ili još bolje CS. CS3 je ionako pretežak i jede previše resursa.
Malo sam bolje pregledao situaciju - izgleda da ne može otvoriti sve psd datoteke napravljene s CS3 - one koje mogu su napravljene sa CS2
Nažalost se profesionalno bavim web dizajnom... CS3 jest težak, trebalo mi je cca 2 sata da potpuno ovladam njime - ali ima neka poboljšanja koja su dosta korisna... Koristim ga i nekoliko sati dnevno, tako da lete windowsi, ako ništa ne proradi, za sada se služim drugim kompom, ali laptop je ipak nezamijenjiv..
Da CS3 ima toliko stvari koje CS2 nema?![]()
Google izbacuje dosta toga na pojam 'photoshop cs3 Could not complete your request bacause of a program error':
http://www.designtalkboard.com/tips/...otcomplete.php
http://forum.adobe.com/webx/.3bc15c8b
Meni se čini da bi ovo prvo moglo upaliti, ali opet neznam kako taj problem još postoji nakon potpune reinstalacije PS-a. Probaj, prouči što kažu na onim forumima, a i na guglu izbaci masu toga tako da ti neće faliti materijala za čitanje![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
xlr majstore - imaš pivu od mene.
ne bi čovjek vjerovao, ali jedan post na adobeovom forumu kojeg si naveo je rješenje. Printer !!!!!!!! Stvorio mi se neki drajver od printera (mrežnog) kojem je status Unable to connect i postao je defaultni.... Kad sam drugi drajver stavio kao default - problem je nestao.... ne znam kako Adobe još nije riješio ovaj bug, ali svaka čast tipu koji je našao uzrok.....
Istina je da osim kozmetičkih promjena (nisam baš zadovoljan s njima), i nema nekih bitnijih promjena... Najviše koristim Refine Edge (ima vrlo korisne opcije), krivulje su dosta poboljšane, te ako se ne varam (subjektivna procjena) Auto Levels, Auto Color, ... daju nešto bolje rezultate (a to je vrlo korisno za brzo sređivanje slika).
Photomerge ima poboljšanja (istina rijetko koristim).
Quick Selection Tool je perfekcija, a da ne govorim o tome kako Mesurement zna biti koristan.
Poboljšanja nisu drastična, ali bitno ubrzavaju rad. Mislim da ima još poboljšanja, al ne koristim to toliko....
Boldane stvari su razlog zašto dozvoliti CS3 da guta malo resursa..![]()
ajd super da si riješio problem, ja sam još na CS2 i ne planiram ubrzo na CS3, jedino od novog softa sam uzeo Cdraw x3, .... tracing je stvarno za 5
.......nije valda da radiš design na laptopu? wired![]()
(`'·.¸(`'·.¸ ~ ¸.·'´)¸.·'´)
«´·.¸¸ dane2006 ¸¸.·`»
(¸.·'´(¸.·'´ ~ `'·.¸)`'·.¸)
Bookmarks