Trikovi T-mobile-a i Vip-a! Već viđeno!![]()
Preselite svoj 099,098,092 ili 091 broj u TELE2 mrežu!
Povodom godišnjice uvođenja usluge prijenosa broja na hrvatsko tržište, od 01.10. do 07.10.2007. svi pretplatnici koji podnesu zahtjev za prijenos broja u TELE2 mogu kupiti telefon za 1 kn!
# Ponuda vrijedi za sve pretplatničke tarife, ISKLJUČIVO uz minimalnu mjesečnu potrošnju 170 kn i obavezno trajanje ugovora 24 mjeseca.
# Zahtjev za prijenos broja mora biti podnesen u razdoblju od 1. do 7. listopada 2007.
# Kupnja mobilnih telefona iz ove ponude može se realizirati nakon uspješno završenog procesa prijenosa broja, a najkasnije do 15. studenog 2007
# Prepaid korisnici koji podnesu zahtjev za prijenos broja u TELE2 mrežu u promotivnom razdoblju te nakon završenog procesa prijenosa broja prijeđu iz prepaida na TELE2 pretplatu ne mogu kupiti telefone iz ove ponude za 1 kn!
http://www.tele2.hr/hrv/index.asp?p=...sp=prijenos1kn
Trikovi T-mobile-a i Vip-a! Već viđeno!![]()
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
Kakve veze ima što je već viđeno? I u čemu je trik?
nije losa ponuda za one koji trose oko 200kn mjesecno.
Da, samo jedan primjer za VIP koji upravo vrti reklamu na Otvorenom za 0kn prema svim mrezama i recenicom "...ne uzimaju li vam previse za pozive prema drugim mrezama". Ako ta recenica nije trik ili jos preciznije licemjerstvo onda ne znam sto je.
A moj stari danas produzio ugovor sa t-comom hebiga da sam znao prije...
Lijepo od Tele2, ali mislim da im je ponuda od slabijih. Ono što se reklamira na TV-u kao "mamac za cure/dečke" je čista katastrofa!
Ne znam imaju li još u ponudi jake modele?
Sredili su mi Nokiju "po propisu"-
U Mobisu!
nije loša ponuda... uzmeš najskuplji mob... npr.. htc ako ga imaju
ali samo je ipak po mojoj procjeni previše tih 170kn mjesečno
Mislim da HTC nije u ponudi nego onih par sa slike ispod teksta.
U Mobisu!
...i ja sam bacio pogled na 6300 i Shine, ali ne znam da li bi baš išao na 170kn pretplate- iako znam da mora biti tolika zbog cijene uređaja...
..::>>> Just a little smile can give you more than a money :) <<<::..
sada su cjene tek toliko ok za mobe,samo sta bi trebale cjene biti ako radis novu pretplatu...inace je "shine" preporucliv![]()
Moj stari nick je bio: nokman
jel možeš onda birati sam na koju hočeš tarifu ili ima neka određena??
Zadnji uredio scorpion : 01-10-2007 u 19:29
170 kuna i to puta 24 mjeseca. Počeli i oni slično VIPnetu i T-Mobileu, vezivati korisnike na dvije godine.
Ma, za mene konkretno bezvezna akcija. Može Tele2 dosta bolje.
PS-pazite, to je 4080 kuna u dvije godine. Ne vjerujem da ijedan mobitel zaslužuje da se toliko love iskeša.
U Mobisu!
prvo ne platiš ništa,kad kupuješ!A poslje te oderu!
Fala Bogu,ča san Istrijan!!
F.C. INTER
Sve pet! No hard feelings.
Samo sam konstatirao neke očite činjenice koje je izgleda TELE2 počeo prakticirati.
E, da, u Europi za taj 1 euro dobiješ top-model i npr. DVD player ili čak i laptop, pa donekle ta vijernost od 2 godine i drži vodu.
U Mobisu!
@ojpi-Ti puno lobiras za Tele2. Mislis da ces zato dobiti mobitel za kunu!
Za te novce od 4080 kn u dvije godine mozes uzeti mobitel koji zelis i budes na mrezi koja ti najvise odgovara. Od pretplata priznajem samo poslovnu pretplatu!
U školu sam im´o ja petice sve, samo iz vladanja bogami ne!
ma nije to tako losa ponuda ali su mogli staviti i neke skuplje mobitele... ja se nebi vezo na ugovor na 2 god za mobitel koji se nade na crno za 1000kn...da su tu ponudili lg pradu, se w880, k800, w950,p1,t650, nokia n95, n73, n80, samsung u600, u700, g600 to bi bila druga prica...a i opet puno je 170kn mjesecno...
Zadnji uredio pero1985 : 02-10-2007 u 12:08
----------Sony Ericsson----------
Bookmarks