A kak se to radi tj. gdje potpisat aplikaciju!? Usput, svejedno mi se blesira telefon stalno iako su mi stavili najnoviji update. Zvao sam u T-com i svašta nešto smo si izgovorili i uglavnom došizdio sam im... Nude mi da im vratim mobitel uz povrat novaca jer ga više nemaju u ponudi (povukli su sve) ili da mi pošalju aparat na servis opet i stave generic world 1 tj. da ga otključaju i maknu njihov software i kao onda će radit kak treba. Molim HITNU POMOĆ forumaša, šta napravit? Uzet novce i tražit neki drugi symbian aparat il poslat na servis opet i dobit ne brandiran aparat uz naravno valjanu garanciju?![]()
Zadnji uredio glesko : 01-10-2007 u 10:20
Mal sam pogledao to za potpisivanje aplikacija i čini mi se komplicirano...čak iako ima tutorial step by step. Što se tiče dvojebe ipak ću onda poslati aparat na servis iako ide čak u Split jer u Zagrebu to ne rade...Pa ćemo vidjet kak će radit.
dakle skinuo sam onu drug tipkovnicu sada imam samo slova i zanima me kako zaključati tipkovnicu cijelu!
★★★★★
Pa jel nemaš sa strane na P990i onu tipku za lock/unlock?
i ima li tko TWEAK PEAKS za UIQ3 za p990 nemrem nigdje naći..hvala
★★★★★
http://beta.johnex.se/files.php?dir=/UIQ3.0/Software
Ali ti ne treba ako imaš opciju "transition" u control panelu...tj. ak imaš noviji software!!!
ovako kako se isključuje T9?
★★★★★
Ako imas FW R5 ili R6 onda ti tweak peaks ne treba.
Trebaš isključit "transition" i brže će ti sve radit ajme..
jesam isključio sam transition i imam sad naj noviji soft jucer sam ga preko seusa flasho.koji koristite task manager njegov ili onaj swis mngpro ili neki drugi?i di se mogu uninstalirat inswtalirani programi?koliko imate vi slobodnog rama?
★★★★★
Dobar ti je swissmanager pro, imas hrpu korisnih parametara u njemu. Sustav ti zauzima puno RAM-a tak da ti ostane cca 12-15 MB za ostalo. Gasi sve čim ti ne treba jer zablesira vrlo lako. Uninstall aplikacija ti ide iz control panela, device...
u tom uninstalu imm još neke programe koje neznam ni kaj su
black berry
quadrapop
da li ta 2 mogu maknuti?
★★★★★
Pa to ti ne zauzima puno mjesta...
Bookmarks