krešo je čak rekao da je gavrilo princip ubio stjepana radića , WTF hahha
krešo ENCIKLOPEDIJA?!?!?!?!
krešo je omanje glup. na pitanje koji je slikar bio slijep, on odgovori van gogh! japan nije otok! OMG!!!! idiJot!![]()
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
krešo je čak rekao da je gavrilo princip ubio stjepana radića , WTF hahha
Po dosad viđenom bi slobodno zaključio
Vita = Tanja![]()
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
vita+tesa=tanja
ovo je bi bilo točnije
O bože. A ja se već ponadao da će ove godine biti malo manje glupi od prošlogodišnjih.
Japan je otočna država. Jel tako bolje?
Da Japan je otočna država.Ali Japan nije otok!!!looool
To je država na 4 otoka:Hokkaido,Honshu,Shikoku i Kyushu
stojiću ti mora da si u gimnaziju išao![]()
da svi su mu odgovori bili jako blizu istini..otok i otocna drzava,Berlin umjesto Munchen..je sve u njemackoj,macka nije merlinka vec lizica,a tu je fulal cak i boju kose) i da isla sam u kuslanovu
![]()
Ma ne velim ja da ne priča često gluposti(jakoo često)...Smijem se i ja nekim provalama,al ono o čemu nemam pojma rađe pssssst.![]()
![]()
ne znas ko je gluplji od njih bahcina
heheh
da čovjek pukne od smijeha. kakav PANJ!
:::: I don't have to be good, I'm cute ::::
Lik je reko da Japan nije otok nego da je poluotok , dakle ko Istra jedna velika
u tom je stvar.
al meni je najviše žal njegovih staraca , jedna ljudi su u interviewu rekli da njih Krešica cesto tak ispituje stvari , radi im kvizove doma ...
Potrubi ak ti se sviđa moj avatar
Ajme koja krmachetina ova Martina.. Brrr koje odojce, gle kako se izvalila u fotelji, but ispao.. :bljak:
O Bože, zar na apsolutno svakom forumu mora biti ovo
OK, to stay on topick (): Kako to da nitko ne komentira "DIVU"
OMFG, ROFLMAOWTNTKMGP, kad misliš da te na ovom svijetu ne može ništa više iznenadit!
Tko se ljuti, uvalim mu kruti...
E, ja ne bih komentirao nista, niti ovo gledam, ali ako kazu za nju da je prljava i da za sobom ostavlja prljav ves - meni dovoljno da mi se zgadi. Neuredne zene mogu izazvati najvecu odbojnost. In my book barem..
Meni idu na živce kad počnu filozofirati i uvjeravati druge u nešto. bez obzira imali pravo ili ne.
mogli bi anti-gey udruge dignuti kucu u zrak zbog hrvoja,taj lik mi ide na k***c!
meni je Hrvac cist ok. za razliku od ovih kokoski koje su sramota za zenski rod.![]()
..a ona Mirela ili kronično treba dop ili joj fali jedan veliki tvrdi i žilavi.... muškarac:frikaut:
♕ Keep calm and fastboot oem unlock. ♕
Hrvoje je ok lik. Tetka, ali za njega barem znas sto je. Mozda malo previse forsira gayluk, ali ebiga, njemu je to smisao zivota; da bude diva. A Mirela mi je cak bila i najsimpa u prvoj epizodi, na predstavljanju; cinila se down to earth vise od svih. A da joj treba dop ili nesto drugo.. Treba!
Bookmarks